Anamaria Prodan răspunde acuzațiilor legate de aventurile cu bărbații din fotbal: ”Sunt o femeie șarmantă”

 Stamen Diana
.

Anamaria Prodan este o femeie care își asumă tot ceea ce face și de fiecare dată când are ceva de spus nu se ferete. Sexy-impresara a fost acuzată că a avut aventuri cu mai mulți bărbați din fotbal. Anamaria Prodan a infirmat toate zvonurile apărute.

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a fost ținta mai multor răutăți, însă de fiecare dată trece cu capul sus peste ele. La un moment se zvonise că vedeta ar avea o relație cu Dan Alexa, însă s-a dovedit că nu este deloc așa. Anamaria Prodan locuiește acum în Dubai, acolo unde Laurențiu Reghecampf este antrenor.

Despre sexy-impresară s-a speculat că a întreținut relații intime cu mai mulți oameni din fotbal, însă Anamaria Prodan Reghecampf a negat asta și a explicat totul.

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva.

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata', a declarat Anamaria Prodan, potrivit gsp.ro.

Anamaria Prodan și Dan AlexaAnamaria Prodan și Dan Alexa

Citește și: Anamaria Prodan Reghecampf, ținută de 590.000 de euro: 'Niciodată nu mă uit la preț'

Citește și: Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu Dan Alexa: 'Sunt mult prea fericită'

Citește și: Cum împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dacă ar divorța: 'De ce să mă ascund?'

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton