"Am ajutat-o atunci când și cu găina în brațe, nimeni nu îi dădea atenție". Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta la America Express

 Radulescu Ruxandra
.

Anamaria Prodan, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta la America Express. S-au încins spiritele la America Express, după ce Anamaria Prodan s-a alăturat echipei lui Romică și Cătălin Țociu, pentru 24 de ore. Iulia Albu a criticat ținuta impresarei, iar Anamaria Prodan a dat o replică la care nu se aștepta nimeni, menționând că ar fi ajutat-o și i-ar fi luat apărarea Iuliei Albu, în trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express 2023 a avut parte de câteva momente extrem de inedite, odată ce Anamaria Prodan și-a făcut apariția, lăsând pe toată lumea mută de uimire. Îmbrăcată în hainele unor case de mode celebre și cu bijuterii de lux, pe post de accesorii, Anamaria Prodan s-a alăturat echipei lui Romică și Cătălin Țociu. Desigur, impresara a fost nevoită să renunțe la vestimentația de lux și să abordeze o ținută ceva mai practică. Iulia Albu n-a pierdut ocazia să o ironizeze pe Anamaria Prodan, însă impresara i-a dat o replică total neașteptată.

anamaria-prodan-vine-pe-drumul-soarelui3-1anamaria-prodan-vine-pe-drumul-soarelui3-1

Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta la America Express

Anamaria Prodan s-a alăturat show-ului America Express, în echipa lui Romică și Cătălin Țociu. Impresara era îmbrăcată într-un maiou simplu, alb, ceea ce a făcut-o pe Iulia Albu să catalogheze ca „demodată” ținuta vedetei. Anamaria Prodan a venit cu o replică interesantă, menționând că, în trecut, ar fi ajutat-o și i-ar fi luat apărarea Iuliei Albu, atunci când aceasta era ironizată pentru aparițiile excentrice.

Citește și: Cum arată fiica lui Marius Moga, la 8 ani: „E o combinaţie între noi doi, cochetă, autoritară şi sensibilă. Ne surprinde…’. Imagini rare cu Maria Elisabeta

Citește și: Ce făcea Florin Dumitrescu în pauzele de Chefi la cuțite. Abia acum s-a aflat de obiceiul său: „Ne iubim foarte mult'

Citește și:Chefii demisionari de la Chefi la Cuțite plănuiesc împreună un proiect în online: „Ne gândim să facem ceva împreună, dar vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Nu a fost vorba despre bani'

Citește și:Mesajul emoționant scris de fiica și mama Ronei Hartner pe coroana de flori depusă la mormântul artistei: „Îngerul nostru…'

„Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni.

Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm. Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte, însă, că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru.

Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea! Așa se vede caracterul oamenilor, căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața.

Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!', a declarat Anamaria Prodan la adresa Iuliei Albu, în exclusivitate pentru Click!

Cum a ironizat-o Iulia Albu pe Anamaria Prodan la America Express

Anamaria Prodan s-a alăturat, duminică, 3 decembrie, competiției „America Express', alături de echipa Romică și Cătălin Țociu, în ediția cu numărul 29, a sezonului 6. Apariția impresarei i-a luat pe toți prin suprindere, mai ales că s-a afișat cu bijuteriile și geanta de lux din garderobă.

Iulia Albu a criticat în termeni duri ținuta Anamariei Prodan, care a recurs la o ținută ceva mai practică și mai adecvată pentru concurs, un maiou tetra, alb, simplu, mulat.

Albu a ținut să comenteze ținuta impresarei, care, după părerea ei, era demodată.

„Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000', a fost comentariul Iuliei Albu, la adresa vestimentației afișate în concurs de Anamaria Prodan.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton