Anamaria Prodan, reacție după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase beat, sângerând și căzut în fața locuinței: "Este o furtună în viața lui, probabil a trecut printr-o traumă"

 Radulescu Ruxandra
.

Anamaria Prodan, prima reacție după imaginile cu Cristi Tănase beat, cu sânge la gură, în fața locuinței. Anamaria Prodan este profund impresionată de starea în care a fost surprins fotbalistul Cristi Tănase și solicită ca familia și apropiații să îl ajute. Impresara și sportivul sunt buni prieteni, de aceea afacerista se teme că Tănase ar putea trece printr-o traumă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Imaginile cu fotbalistul Cristi Tănase, în stare avansată de ebrietate, prăbușit în fața propriei sale locuințe a generat rumoare în lumea sportului. Din imaigni pare că acestuia îi lipsea un dinte și era înconjurat de pete de sânge. Ipostaza șocantă în care a fost surprins Cristi Tănase a impresionat-o teribil pe Anamaria Prodan, pe cei doi unindu-i o strânsă prietenie. Impresara a lansat un apel către familie și apropiații acestuia de a-l salva pe Cristi Tănase.

am-probleme-foarte-grave.-cristi-tanase-a-reactionat-dupa-videoclipul-socant-aparut-cu-el-pe-net-scaled-1am-probleme-foarte-grave.-cristi-tanase-a-reactionat-dupa-videoclipul-socant-aparut-cu-el-pe-net-scaled-1

Anamaria Prodan, reacție după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase beat, sângerând și căzut în fața locuinței

Imaginile șocante cu fotbalistul Cristi Tănase sângerând în fața propriei sale locuințe a făcut-o pe Anamaria Prodan să se gândească la ce este mai rău. Impresara e de părere că, retragerea din fotbal a lui Cristi Tănase la începutul lui 2023 ar fi putut genera un haos în viața lui.

Citește și: Dana Budeanu, replici acide pentru Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva

Citește și: „Când suntem căzuți moral, el mă scoate din stările alea. Eu am făcut multe greșeli. În interior mă oftic, că lumea nu vede cum sunt eu. Cum o susține Alex Velea pe Antonia

Citește și:Vica Blochina a recunoscut că nu a plătit operațiile estetice pe care le are: „Toate le-am făcut pe barter. Să nu muriți de grija mea că am băgat mână în buzunar pentru ele…

Citește și:Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: „Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap. Fostul milionar trăiește acum în azil

„Noi avem o relație extraordinară, suntem foarte buni prieteni. Mereu, când a avut o problemă, noi am fost acolo. Pentru mine a fost un șoc. Eu cred în el, cred că este un moment de rătăcire. Cred că a înțeles ce i s-a întâmplat, nu are voie să fie în asemenea situații.

El este o legendă a fotbalului, a fost ceva incredibil, un exemplu. A avut un moment de rătăcire, dar cred că va reveni, se va uita înapoi și va închide ochii. Este o furtună în viața lui, cred că ceea ce s-a întâmplat în zilele astea… ceva a făcut să se întâmple asta, probabil a trecut printr-o traumă.

El este un bărbat puternic. Acum, oamenii din fotbal și cei ce îl cunosc trebuie să fie mai aproape de el. Trece printr-o perioadă grea a vieții lui, de regăsire, probabil pentru că a terminat brusc fotbalul. Încerc să găsesc circumstanțe atenuante.

Trebuie să îl ajutăm, în momentele astea. În momentul în care fotbaliștii pleacă de pe iarbă… ei acolo se regăsesc și acolo se pot exprima, în momentul în care nu au altă alternativă și nu știu pe unde să o apuce, probabil nu au altă alternativă', a declarat Anamaria Prodran pentru playsport.ro.

Cristi Tănase, după ce a fost filmat beat, cu sânge la gură, căzut în fața ușii apartamentului său

Cristi Tănase a fost filmat pe coridorul blocului, în fața ușii, cu un dinte lipsă și câteva picături de sânge lângă el. Tănase a explicat pentru GSP.ro că nu a fost bătut de nimeni, ci soția nu i-a deschis ușa de la apartament la timp, iar el, sub influența alcoolului, s-a întins în fața locuinței.

„Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema? Am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?', a spus Cristi Tănase, pentru gsp.ro.

Cristi Tănase infirmă că a fost bătut de cineva, așa cum s-a crezut inițial, când imaginile cu el având gura plină de sânge au ajuns pe internet.

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu!

Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut…

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: „Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!'. Cine să mă bată, mă? „N-ai văzut filmarea?!'’. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile. Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este’, a mai spus Cristi Tănase.

FOTO: YT Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton