Anamaria Prodan, un nou atac la Reghe: "Eu încercam sa construiesc un bărbat și el dărâma femeia care eram"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan are încă multe reproșuri la adresa lui Laurențiu Reghecampf și nu pierde nici o ocazie de a-l ataca în public pentru diverse neplăceri pe care i le-a adus în timpul căsniciei. Aflați în plin proces de divorț, cei doi își lansează reciproc, atunci când au ocazia, diverse atacuri prin care scot la iveală problemele pe care le-au avut de-a lungul mariajului de 15 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu a fost doar cu lapte și miere, așa cum părea el dinafară, cei doi dezvăluind abia acum cu ce probleme s-au confruntat în timpul relației de 15 ani. În timp ce Reghe și-a refăcut viața și este fericit alături de femeia pentru care a cerut divorțul și fiul lor, Anamaria Prodan așteaptă să se încheie divorțul.

42c76824-fc7f-463f-ad8a-c61ee7857a7342c76824-fc7f-463f-ad8a-c61ee7857a73

Anamaria Prodan, un nou atac la Reghecampf

Aflată în postura de femeie părăsită pentru o altă femeie, Anamaria Prodan s-a poziționat într-un model pentru cele care trec prin situații similare și nu ezită să ofere sfaturi din propria experiență.

Impresara a scris pe Instagram că a realizat că încerca să construiască un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care era. În continuare, ea încurajează toate femeile să meargă mai departe cu capul sus.

„Am realizat după foarte mult timp ca eu încercam sa construiesc un bărbat, in timp ce el darama femeia care eram!

Deci, capul sus!!! Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor. Lăsați in urma răul și zâmbiți căci Dumnezeu, când ești bun, îți îndepărtează raul din viața și îți da ceva de vis exact așa cum meritati!️ Good Luck all!!!!, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și: Augustin Viziru, cu ochii în lacrimi în direct, la Vorbește Lumea.Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui: „Venea și mă salva'

Citește și:Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău…'

Citește și:Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat:'Acum, tata se simte…'

Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional

Anamaria Prodan a dezvăluit cum se folosește de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional. Se pare că impresara le pregătește fanilor ei o nouă surpriză.

Vedeta plănuiește să înceapă un turneu motivațional, care e, spune ea, inspirat și din despărțirea de antrenor, după mai bine de un deceniu de mariaj.

Impresara le-a dat de veste oamenilor că vrea să se folosească de experiența divorțului de Reghe cu scopul de a ajuta și alte femei care au fost înșelate sau părăsite de partenerii lor.

Potrivit spuselor Anamariei Prodan, turneul se va numi „Eu sunt voi’. Impresara a explicat că echipa ei se ocupă deja de organizare. Aceasta e pregătită să meargă în mai multe orașe din țară și să susțină discursuri motivaționale.

„Voi începe turneul Eu sunt voi. Echipa mea se ocupă acum de organizare, vom merge în fiecare oraș din țară și vom avea discursuri motivaționale. I-am zis Eu sunt voi pentru că, în momentul în care tragi linie, eu nu sunt nici intangibilă, dar nici de sticlă, nu sunt altceva decât un om care a muncit toată viața mea ca să ajung cineva.

De aceea, eu sunt ei. E firesc să vorbesc despre eșecuri, despre urcușuri, despre căderi și despre victorii… Lumea trebuie să înțeleagă că nu este o gaură în cer și că nu se întâmplă absolut nimic în momentul în care te trădează omul de lângă tine sau în momentul în care ceva nu iese cum ai plănuit. Orice șut în fund este un pas înainte!’, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik, recent.

Fiind o fire deschisă, Anamaria Prodan nu a avut nicio problemă să recunoască faptul că sursele de inspirație cu privire la discursurile sale motivaționale provin și din divorțul de Reghe.

„Acest turneu este inspirat din toată viața mea, și din divorț, din lecțiile primite, din oamenii pe care i-am ajutat și m-au trădat, din oamenii care au fost alături de mine când mi-a fost greu… Este exact viața mea, povestită în detaliu, disecată în fața tuturor. De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copii.

Atunci am zis, ca să nu mai răspund la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit’, a conchis impresara.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton