Anamaria Prodan, după ce Reghe a vorbit despre căsnicia lor la emisiunea lui Denise Rifai: “Se cațără pe spatele și pe numele meu” / EXCLUSIV

.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că nu a putut să tresacă peste scena când Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, acesta fiind și motivul pentru care a decis să divorțeze. Impresara a făcut declarații în exclusivitate pentru VIVA! despre acest subiect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cândva o prezență discretă, Laurențiu Reghecamp continuă seria dezvăluirilor despre viața personală, dar și despre divorțul despre Anamaria Prodan, care se află în desfășurare. În prezent, antrenorul este implicat înt-o relație cu Corina Caciuc, care l-a făcut din nou tată de băiat.

reghe-prodan-2reghe-prodan-2

Reghe nu a trecut peste episodul Alexa

La întrebarea prezentatoarei TV, Denise Rifai: Ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul cu Alexa?', Reghe a precizat: „Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică.

Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți. Nu am putut să-i spun lui Bebe. Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci', a spus el la Kanal D.

Citește și: Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan: „Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală'

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan: „Nu cred că mai este cazul”

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA! de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Fuego cu vestimentațiile de scenă: Am toate costumele și sacourile din ultimii 15 ani, în dressing' / EXCLUSIV

În aceeași ediție, Reghe a primit și o serie de întrebări roșii, printre care s-a numărat și „cine a înșelat primul?’

„E greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, care nu a părut un gest de ceartă, mi s-a părut clar că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Nu am urmărit acest lucru, nu am urmărit persoana de lângă mine’, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, după ce Reghe a vorbit despre căsnicia lor la emisiunea lui Denise Rifai: Se cațără pe spatele și pe numele meu'

Contactată de VIVA! pentru a-și spune punctul de vedere legat de mărturisirile făcute public de încă soțul ei în acte, impresara ne-a spus că nu a urmărit emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Nu vreau sa comentez, căci nu am văzut emisiunea și nu mă interesează ce zice Reghe. Se cațără pe spatele meu și pe numele meu. Altfel despre ce să vorbească? Antrenor de fotbal la toate emisiunile mondene. (n.r. râde) Înțelegeți cum a ajus? Ședințe foto copy paste. Emisiuni mondene. Poate că din banii aia trăiește. De la TV', a declarat, pentru VIVA!, Anamaria Prodan.

Ce hotărâre a luat impresara

Cum Reghe a făcut în ultima perioadă multe declarații despre despărțirea de Anamaria Prodan, impresara a adoptat o nouă strategie. Am hotărât cu familia să-l ignoram. Când o să-și revină, o să ne mândrim cu el din nou. Asta îi și dorim! Să se ridice și să-și facă ordine în viață și să-și recapete demnitatea! Eu mă pregătesc pentru turneul național EU SUNT VOI'. Îmi e dor să vorbesc, să fiu liberă, să ajut pe toată lumea să înțeleagă esența vieții, să aibă demnitate, mândrie. Să înțeleagă că orice se poate face pe lumea asta dar numai cu capul sus și cu demnitate!', a declarat, pentru VIVA!, Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton