Anamaria Prodan a purtat o rochie cu oglinzi la un eveniment monden. Ce a spus despre iubitul ei, Ronald Gavril: ”Am un bărbat puternic și bun, neatins de răutate. Un bărbat care astăzi este în Statele Unite, se...” / EXCLUSIV

.

Anamaria Prodan, în rochie cu oglinzi la Gala Performanței! Impresara a povestit despre partenerul ei de viață că este un bărbat neatins de răutate și extrem de muncitor. Vedeta abia așteaptă gala din 29 noiembrie, când iubitul ei va lupta pentru titlul mondial.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Anamaria Prodan, în rochie cu oglinzi la Gala Performanței. Vedeta a spus că este mândră de iubitul ei, Ronald Gavril, care se antrenează neobosit în SUA, pentru o gală extrem de importantă. Impresara nu pierde nicio ocazie să-l laude pe actualul ei partener de viață.

anamaria prodan de la gala adelei diaconuanamaria prodan de la gala adelei diaconu

Citește și: Cum a decurs singura discuție dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf: „Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare. I-a dat un mesaj…'

Citește și: „Cu cununa pe cap în altar, în fața lui Dumnezeu, și îl suna amanta. Urlete, circ și nenorocire când eram la nunta de cristal'. Ce spune Anamaria Prodan despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Citește și: Adelina Pestrițu, despre decizia de a renunța la implantul mamar, după 8 ani: „Nu regret absolut deloc. Mă simt…'. După ce criterii a ales casa în care se mută cu familia și care este stadiul amenajărilor / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Ce a povestit Anamaria Prodan despre iubitul ei, care se află peste Ocean

Anamaria Prodan a purtat o rochie cu oglinzi la Gala Performanței și a atras privirile tuturor. Ce a spus vedeta despre iubitul ei. Impresara de fotbal și iubitul ei au obținut premiul 'Anamaria Prodan și Ronald 'The Thrill' Gavril'. Sportivul se află peste Ocean, unde se antrenează pentru o gală care va avea loc la Circul Metropolitan Globus, pe 29 noiembrie.

'E un premiu care îmi place foarte tare… Mulțumesc Adelei pentru 14 ani de performanță', a declarat Anamaria Prodan. 'Am alături de mine o pereche minunată. Premiul mă onorează. Am un bărbat puternic și bun, neatins de răutate. Un bărbat care astăzi este în Statele Unite, se antrenează deoarece pe 29 noiembrie va lupta pentru titlul mondial. Performanța cere, într-adevăr, sacrificii.', a declarat Anamaria Prodan.

Ce decizie radicală a luat Anamaria Prodan în urmă cu puțin timp

Anamaria Prodan a mai fost premiată, în urmă cu o săptămână, într-un cadru de poveste, cu distincția 'Femeia de elită a anului 2024', la gala Elite Hub Awards, unde toate vedetele și antreprenorii de succes au fost premiați. În sală au fost 250 de persoane, iar evenimentul a fost organizat de Catalina Maria Gheorghe.

Anamaria Prodan a venit însoțită de cei trei copii, de cele două fete superbe și de fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Bebeto a fost lipit de mama lui, într-un costum elegant.

Discursul vedetei a început tipic: ‘Bună seara, eu sunt Anamaria Prodan. Sunt dovada vie că după cel mai mare tsunami, dacă stai mândru în picioare, demn, apare soarele, a spus Anamaria Prodan, după ce și-a primit premiul.

'Nici măcar nu mai deschidem știrile despre el…'

Întrebată dacă șirul de declarații făcute de Laurențiu Reghecampf la adresa ei, în ultima perioadă, i-au afectat pe copiii, vedeta a răspuns: ‘Am decis să nu mai discutăm între noi despre acest subiect. Nu vrem să ne afecteze în niciun fel și atunci nici măcar nu mai deschidem știrile despre el. Eu cred că este o decizie bună’, a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Vedeta a fost relaxată toată seara și a radiat de fericire, semn că lucrurile s-au așezat pe plan personal. Impresara a purtat o rochie sexy de culoare neagră de la Alexander McQueen.

Foto: arhiva personală.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton