Anamaria Prodan are rolul principal în noul film al lui Iura Luncașu, Complotul Bonelor: ”Este o comedie despre viața unei femei puternice, care a construit un imperiu”

 Calin Maria Bianca
.

Anamaria Prodan are rolul principal în noul film al lui Iura Luncașu, Complotul bonelor. Anamaria Prodan face ce face și surprinde din nou. Dacă zilele trecute s-a acoperit cu aur de 24k în timpul unui tratament, recent s-a aflat faptul că o să aibă rolul de actriță, având un rol principal, deși este la început de drum în acest domeniu. Se pare că regizorul, Iura Luncașu, i-a văzut potențialul și nu a mai stat pe gânduri. Iată ce se întâmplă în comedia romantică, ce rol are impresara, dar și cum se descurcă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan își va face debutul în cinematografie, alături de nume importante din lumea filmului românesc. Regizorul Iura Luncașu, cunoscut ca „regele telenovelelor”, pentru serialele excepționale, care au făcut furori, precum „Pariu cu viața' sau „Inimă de țigan', i-a oferit impresarei rolul principal în noul său film „Complotul bonelor', iar asta nu este deloc la întâmplare.

prodanprodan

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf: „Avem o relație fabuloasă”

Citește și: Anamaria Prodan s-a acoperit cu aur de 24K: „Arăt la final rezultatul”. Imagini cu impresara din timpul tratamentului de înfrumusețare

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

Citește și: „Când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze… am făcut o criză”. Ana Morodan, dezvăluiri despre dependența de pastile

Anamaria Prodan are rolul principal în noul film al lui Iura Luncașu – 'Complotul bonelor'

Regizorul Iura Luncașu are în film o poveste bazată pe viața unei femei puternice care a reușit tot ceea ce și-a propus indiferent de obstacole, astfel că un exemplu concret de acest gen de femeie este chiar Anamaria Prodan, care se mulează perfect în acest rol. Ei bine, pentru această experiență, impresara și-a schimbat planurile, asta fiindcă filmările au loc la Cluj, dar și în străinătate.

„Sunt fericită. Iura Luncașu a avut încredere oarbă în mine. În ziua în care m-a sunat am știut că vom face o echipă minunată împreuna. Am rolul principal in comedia „Complotul bonelor„. Filmările se desfășoară la Cluj și în străinătate.', a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan: 'Este un film în care mă regăsesc'

Inclusiv Anamaria Prodan a declarat că acest rol i se potrivește perfect și se regăsește în tot ceea ce are de spus și se întâmplă. Mai mult decât atât, consideră că unele momente sunt chiar părți din viața ei, pe care și ea le-a trăit la un moment dat. Prin urmare, nu poate decât să fie mândră de această oportunitate și să o trăiască din plin.

Este o comedie romantică despre viața unei femei puternice, care a construit un imperiu. Cumva dacă vreți părți din viața mea. De aceea spun că mă regăsesc perfect și mă simt minunat în rolul meu. Este un film în care mă regăsesc perfect și când joc rolul acesta practic retrăiesc momente din viața mea!' , a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și-a dorit mult să joace într-un film

Anamaria Prodan radiază de fericire de când a fost sunată pentru a face parte din acest film, ba chiar pentru a lua rolul principal. S-a dat startul la filmări, iar acest lucru se poate vede în postările impresarei, unde a adoptat un stil plin de eleganță și senzualitate. De asemenea, nu a putut să nu recunoască este un vis din copilărie să joace într-un film, iar acum este momentul potrivit, mai ales că echipa a primit-o cu brațele deschise.

„Ma simt perfect, căci toată echipa este de super profesioniști. Cristi Iacob, pe care îl ador, joacă rol principal alături de mine. Mă ajută enorm. Mă învață non-stop. Iura este lânga mine, secundă cu secundă, și îmi dă încredere! Adrian Pescariu la fel este lipit de mine. Toată echipa de la mic la mare m-au primit în familia lor cu multă bucurie!

Sunt fericită căci acesta a fost un vis al meu din copilărie, de care nu am avut timp până acum, căci mereu m-am concentrat pe carierele altora. Acum a venit timpul meu să trăiesc pentru mine. În curând, veți rade pe săturate în comedia romantică „Complotul bonelor„!', a mai declarat impresara.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton