Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au apărut pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic. Ce spune impresara: ”Patru pagini ne-au fost dedicate...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anamaria Prodan și partenerul ei, Ronald Gavril, pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic. Cei doi se află în America, de mai bine de o lună de zile, și își trăiesc relația departe de ochii curioșilor. Mai mult decât atât, protagoniștii noștri îmbină utilul cu plăcutul, ei având de onorat și câteva angajamente profesionale peste Ocean.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anamaria Prodan și partenerul ei, Ronald Gavril, pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic! Impresara de fotbal pare să-și fi găsit liniștea alături de noul ei iubit, Ronald Gavril, dar și o nouă direcție pe plan profesional.

0a936e85-9244-4bfa-babd-7885a60bc8f6-10a936e85-9244-4bfa-babd-7885a60bc8f6-1

Citește și: Ronald Gavril și-a serbat ziua în Mexic și Los Angeles. Ce cadouri i-a făcut Anamaria Prodan și ce oameni dragi au fost alături de ei: 'Eu fac ca toți prietenii să se strângă din toate colțurile lumii și să îl sărbătorim…' / EXCLUSIV

Citește și: Ronald Gavril era speriat de Anamaria Prodan, înainte de a o cunoaște personal: „Am zis: ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită”

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Anamaria Prodan și partenerul ei, Ronald Gavril, pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic

Anamaria Prodan pare să-și fi găsit liniștea în brațele sportivului Ronald Gavril. După o despărțire cu tam-tam de Laurențiu Reghecampf, impresara de fotbal zâmbește din nou, datorită lui Ronald.

Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, bifează succes după succes peste Ocean. Cei doi se află în America de mai bine de o lună de zile.

Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au apărut pe coperta unei reviste importante de box din Mexic, alături de președintele WBC, Mauricio Sulaimán. 'Mexic este țara președintelui WBC, Mauricio Sulaimán. Patru pagini ne-au fost dedicate lui Ronald și mie', a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Ronald Gavril este un boxer cu 14 ani mai tânăr decât Anamaria Prodan, originar din Bacău, și stabilit în Las Vegas (SUA). Sportivul practică boxul la categoria semigrea și are un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri. Averea acestuia s-ar ridica la aproximativ cinci milioane de dolari.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au petrecut în Mexic și Los Angeles, la aniversarea tânărului

Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au petrecut de ziua lui de naștere, în Mexic, cu președintele WBC, Mauricio Sulaiman. În cea de-a doua parte a zilei, Ronald Gavril a mers în Los Angeles, cu familia și prietenii. Atât pe chipul lui, cât și pe al impresarei de fotbal se citesc fericirea și liniștea.

'Jumătate de zi în Mexic, cu președintele WBC Mauricio Sulaiman și familia lui,  jumătate în Los Angeles, cu prietenii și familia.', a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro. În ceea ce privește cadourile, Anamaria susține că nimic nu este mai important ca darurile de suflet, iar ei își doresc ca visurile lor să devină realitate. ‘Nimic nu este mai important ca darurile pentru suflet. Astfel, cadourile mele pentru Ronald sunt de suflet. Orice ne dorim unul de la altul facem, iar visurile devin realitate. Așa încât orice îmi doresc, am, și orice își dorește el, are', a completat Anamaria Prodan.

Ce părere avea Ronald Gavril despre Anamaria Prodan înainte de a-i deveni iubită

Invitat în podcastul Anamariei Prodan, boxerul a mărturisit că înainte de a-i fi iubită, avea o imagine complet diferită despre ea. După ce au ajuns să se cunoască și să petreacă timp împreună, Ronald Gavril și-a dat seama că Anamaria Prodan nu este așa cum credea inițial.

„Își aduci aminte ziua în care ai venit în România și eu eram într-un scandal cu fostul soț? Tu erai în mașină, conduceai. Aveai în dreapta un prieten. Eu știu tot. De fapt, tu stăteai în dreapta, conducea altcineva. Tu spune-mi dacă este adevărat. Era scandalul foarte mare și tu ascultai la radio că un anume Reghecampf a furat-o pe Anamaria Prodan. I-a furat banii și Anamaria Prodan făcea un mare scandal. Ce ai spus tu când ai ascultat știrea asta? Ca să vedeți cum este viața asta și să aveți grijă ce vorbiți de fiecare dată, ce scoateți pe gură, că Universul îți dă câteodată de nu poți duce', a spus Anamaria Prodan.

„De ce mă pui să spun aici? Am zis „ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită'’, a recunoscut Ronald Gavril, în cadrul podcastului realizat de impresară.

„Să îți facă așa ceva, să vorbească la televizor, să fie virulentă, să fie rea, nu?’, a mai precizat Anamaria Prodan.

„Da. Probabil mulți oameni gândeau așa și gândesc așa. Asta a fost până te-am cunoscut’, a mai declarat Ronald Gavril.

Anamaria Prodan: 'O să mă mărit într-o zi'

Anamaria Prodan este convinsă că, la un moment, va îmbrăca rochia de mireasă, însă nunta cu Ronald Gavril nu va fi una cu fast, ci un eveniment intim, la care să participe doar apropiații.

„O să mă mărit într-o zi. Nu am zis că mă mărit mâine, că am văzut o nebunie în toată presa. L-au sunat pe el. El, care era cel mai liniștit om de pe mapamond, nu avea treabă cu presa, nu avea treabă cu nimic. E hăituit de zici că a furat toți caii din România.

Am zis de fiecare dată că îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei apropiați.

Până acum am făcut nuntă pentru alții, o mie de persoane, sute de persoane, să-i mulțumesc pe toți, mâncare, băutură, nu mai vreau. Vreau să am o nuntă, mi-aș dori să o am cu el, pentru noi. El este bărbatul care mi-a adus liniștea în ultimii 20 de ani. E atât de calm și atât de liniștit, eu sunt vulcanică. Sunt olteancă, nu am ce să fac, bine că mi-am luat un moldovean', a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță’.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton