Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf, după 3 ani de scandaluri. Ce au discutat: "Eu știu că Laur a fost împins să facă asta. Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată. Tot circul ăsta a fost din..."

 Tudorache Simona
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului. Chiar dacă antrenorul se arăta că i-au dispărut mașina și barca de pe domeniul impresarei, se pare că apele s-au liniștit și cei doi au reușit să discute cu calm. Anamaria Prodan are convingerea că cel care i-a fost soț a fost influențat de anumite persoane din anturaj să facă vâlvă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan e mulțumită de viața pe care o are alături de Ronald Gavril, iubitul ei, și nu vrea ca această poveste pe care o trăiește să fie perturbată de ceva anume. Ba mai mult, vedeta se gândește și la copii. Anamaria Prodan nu vrea ca ei să fie trași în circul ăsta și să aibă de suferit. Vrea ca finalul să fie altul și între ea și Laurențiu Reghecampf să existe înțelegere.

anamaria-prodan-30anamaria-prodan-30

Anamaria Prodan a fost sunată de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan ș Laurențiu Reghecampf au discutat și au ajuns la o înțelegere. „Am vorbit după mult timp cu Reghecampf și am vorbit de toate, despre ce s-a întâmplat. Sunt atât de mulți oameni în jurul nostru care și-au dorit acest război, încât Laur o să-și dea seama după multă vreme. Nu am fost împinși să facem asta, dar cu tot ce s-a întâmplat după, cu niște oameni mici și mărunți. Am vorbit să închidem toată nebunia asta pentru copiii noștri, ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată, nimeni nu va egala acest cuplu care a fost de mare succes. Noi am fost unici în istoria fotbalului mondial, nimeni vreodată nu a făcut asta', a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Xtra Night Show, la Antena Stars.

Cât au contribuit copiii la împăcare

Anamaria Prodan spune despre copii că au făcut scut în jurul ei și au deschis ochii tuturor. Și pentru ei această poveste trebuie să decurgă altfel.

„Copiii mei au avut o contribuție mare și au făcut scut în jurul meu și probabil că au deschis ochii tuturor. Oricât de nebun ai fi, la un moment dat realizezi că acești copii nu merită așa ceva și nu merită să le fie rușine, nu merităm nici noi. Asta i-am și spus, tot circul ăsta a fost din frustrare, suntem oameni, dar în rest, absolut toată lumea face așa', a continuat ea.

Citește și: Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie: „Motive pentru care am putea să ne despărțim am putea să găsim la orice colț de stradă. De obicei, apar discuții atunci când…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Mantea recunoaște că a avut de învățat din greșelile surorii ei: „Nu picam niciodată în plasă. Când trebuia să iau o decizie, aveam grijă…”/ Cu ce se ocupă Lavinia, sora mai mare a prezentatoarei

Citește și: „Maya este parte din proiectul Zurli dintotdeauna. S-a întors în țară după ani de zile. Mă consult cu ea…” Cât de mult o ajută fiica pe Mirela Retegan și ce condiție le pune celor care vor să facă parte din Gașca Zurli/ EXCLUSIV

Citește și: De ce Simona Pătruleasa și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: „Am avut niște dezamăgiri și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli…”

Anamaria Prodan se întâlnește cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan susține că în viitor se va întâlni cu Laurențiu Reghecampf pentru a clarifica ce a mai rămas de pus la punct. .

„Astăzi am vorbit cum vorbeam pe vremuri, extrem de calm. Ronald nu merită să trăiască povestea asta despre care nu știe, nu-l interesează, îi iubește pe copii, merge cu ei peste tot, suntem o familie frumoasă. Îmi doresc să fie într-adevăr o discuție constructivă și să ne vedem după ce am gala asta de box, asta e doar între copii, între el (n.r. Reghecampf) și eu. Eu știu că Laur a fost împins să facă asta, el nu s-ar fi dus la Poliție altfel, i-am spus că nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea. I-am spus că va veni o zi în care va înțelege cât bine i-au făcut acești „prieteni'. Laur m-a sunat. Eu îmi doresc să cred că discuția noastră va avea un final fericit', a mai spus ea.

Foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton