Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul de patru ani al mamei sale: „Eu sunt copia ei fidelă, unu la unu”

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan e sfâșiată de durere la parastasul de patru ani al mamei sale. Astăzi, 14 aprilie 2022, impresara a mers la Cimitirul Bellu, însoțită de câteva rude și câțiva prieteni, pentru a-i aduce un omagiu regretatei artiste. Agentul FIFA i-a făcut și o pomană așa cum se cuvine Ionelei Prodan, pentru care o a scos o sumă considerabilă din portofel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan e sfâșiată de durere la parastasul de patru ani al mamei sale. Încă de dimineață, în jurul orei 10:00, impresara și-a făcut apariția la cimitir, însoțită de câteva rude și câțiva prieteni. În urmă cu câteva zile, ea spunea că la pomana Ionelei Prodan vor participa și copiii săi, însă se pare că Laurențiu Jr., Rebecca și Sarah nu au mai venit.

Mormant-Ionela-ProdanMormant-Ionela-Prodan

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, după ce, din păcate, a fost răpusă de o boală necruțătoare. Nici acum, la patru ani de la tragedie, familia nu a uitat-o, mai ales fiica ei, Anamaria Prodan, care o poartă mereu în suflet. Impresara a venit astăzi la cimitir pentru a-i face o pomană cum se cuvine mamei ei, cu 24 de pachete sfințite de preot, în cadrul unei slujbe, după cum spune tradiția.

Citește și: Ce a răspuns Dan Alexa, întrebat dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan:„A fost…'

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și: Dan Alexa a devenit tată de băiețel.Ce spune despre relația cu noua iubită

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul de patru ani al mamei sale

Tristețea din sufletul Anamariei Prodan s-a putut vedea astăzi pe chipul ei, la parastasul de patru ani al mamei sale. În ciuda suferinței pe care o simte, ea și-a găsit puterea să facă unele declarații. Impresara a mărturisit că o simte pe mama ei mereu lângă ea, deși Ionela Prodan s-a stins din viață. Aceasta are de gând să-i îndeplinească toate dorințele artistei, printre care deschiderea unui restaurant. Consideră că dacă regretata cântăreață trăia și acum, probabil, lucrurile ar fi fost mai simple.

„Ea e mereu lângă mine, nu simt că nu mai este. E acolo și va fi toată viața cât trăiesc eu și când mă duc o să fiu lângă ea. Asta e singura dramă, probabil că dacă trăia lucrurile erau mai simple. Întotdeuna lucrurile sunt mai simple când ai părinții lângă tine.

Încet-încet o să îndeplinesc tot ceea ce voia ea. A mai rămas de făcut un restaurant, dar unul așa frumos, domnesc cum spunea ea. A mai rămas de făcut vinul ei, le fac încet, încet. Eu sunt cumva copia ei fidelă, unu la unu. Mi-a fost foarte greu pentru că în toată perioada asta, din miile de prieteni, eu mai am cinci maxim, cu ei o să rămân toată viața', a declarat Anamaria Prodan la mormântul mamei ei, conform spynews.ro.

Ulterior, Anamaria Prodan a continuat seria declarațiilor despre Reghecampf, într-un interviu acordat Antena Stars: 'Reghecampf e cel mai dator la mama, nu eu. Milioane… (n.r. ar fi avut de dat Ionelei Prodan). Asta e fost regretul vieții mele, durerea că exact în perioada în care Reghecampf trebuia să fie alături de mine, de familie, de noi toți, el în anul ăla a luat-o razna, lui i s-a părut că vai, dacă eu am plecat cu mama prin Cuba, Mexic, Turcia, prin toate țările ca să o salvez..el a rămas singur și a căzut în nenoricirea asta a vieții încât mama mea cred că se învârte în mormânt și dă să iasă să-l salveze pentru că l-a iubit atât de mult, era atât de fericită că era mândru. Asta era mândria pe care eu i-o impremtam așa', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Impresara vrea să-i îndeplinească toate dorințele Ionelei Prodan

Până acum, Anamaria Prodan a reușit să-i îndeplinească mamei sale cea mai mare dorință, aceea de a-i lansa cartea.

„Și cartea, televiziunea și parfumul. Eu vreau să îndeplinesc tot ce își dorea ea. A mai rămas de făcut un restaurant luxos, domnesc, voia să aibă vinul ei', a mai spus Anamaria Prodan la Showbiz Report.

Nu a fost o zi grea doar pentru Anamaria Prodan, ci și pentru frații Ionelei Prodan. Aceștia au venit astăzi la mormântul artistei, la cimitirul Bellu. La un moment dat, unul dintre ei nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns, pe crucea funerară.

Anamaria Prodan susține că Reghe avea cele mai mari datorii la regretata artistă

Anamaria Prodan a precizat că moartea mamei ei a fost cel mai greu moment pentru ea. În timp, spune ea, și-a dat seama care sunt oamenii cu adevărat importanți pentru ea, mai ales după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Despre Reghe, impresara a susținut că el ar fi avut cele mai mari datorii la Ionela Prodan.

„Mama avea 20 de caiete cu toate datoriile. Reghecampf are cele mai mari datorii', a susținut impresara.

Totodată, Anamaria Prodan a susținut că îndepărtarea de Reghe s-ar fi petrecut chiar în momentele în care Ionela Prodan era bolnavă, iar impresara a hotărât să plece cu ea în străinătate, sperând că o va ajuta să se vindece.

„Exact în perioada când Reghecampf trebuia să fie alături de mine, am plecat cu mama să o fac bine, mama mea se învârtește în mormânt, îl iubea atât de mult. El nu a mai venit din Emirate, a venit la înmormântare și de atunci a luat-o pe drumurile lui.

Eu nu vedeam că îl iubeam atât de mult. El avea o viață cumplită și dublă, înjurat de amantă și umilit', a mai susținut Anamaria Prodan.

Cât a plătit impresara pentru pomana mamei ei

La parastasul de patru ani al mamei sale, Anamaria Prodan a făcut, în total, 24 de pachete pe care le-a dat de pomană. Impresara le-a împărțit oamenilor, după ce preotul a făcut o slujbă pentru sufletul regretatei Ionela Prodan și a sfințit mâncarea.

Având în vedere că Ionela Prodan a murit în postul Paștelui, pachetele împărțite de Anamaria Prodan au conținut mâncare de post. Potrivit sursei menționate anterior, impresara a pus în pungi humus, măsline, pateu de post, zacuscă, ness, dulceață, sarmale de post, prăjituri de post, negresă, dar și cornulețe de post, alune, colivă, desert din soia, dar și avocado.

Fiecare pachet a costat 200 de lei. Așadar, în total, Anamaria Prodan a plătit suma de 4800 de lei pentru pachetele pe care le-a dat de pomană de sufletul mamei sale.

Anamaria Prodan spunea că va merge însoțită de copiii ei la parastas

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan spunea că va merge cu copiii la mormântul mamei sale, Ionela Prodan. Vedeta anunțase că pe data de 16 aprilie va merge la mormântul mamei sale alături de familie, pentru a-i face Ionelei Prodan pomana de patru ani. Se pare însă că urmașii impresarei nu au mai venit.

Anamaria Prodan și-a obișnuit deja fanii cu faptul că întotdeauna este acompaniată de cel puțin unul dintre copiii săi. La procesul de divorț, aceasta s-a prezentat alături de Laurențiu Reghecampf Jr. și de Sarah, fiica sa cea mică. De curând, sexy-impresara a anunțat faptul că la împlinirea de patru ani de la moartea Ionelei Prodan, va merge la mormânt alături de familia ei. Imaginea cu locul de veci al interpretei a fost pusă la dispoziție de Click.

„O să-i facem ceva frumos mamei'

Anamaria Prodan spunea recent că are de gând să organizeze o pomană, în memoria mamei sale, Ionela Prodan. Aceasta a declarat că pachetele cu mâncare vor fi împărțite la un azil de bătrâni, dar și la o casă de copii.

„O să-i facem ceva frumos mamei. Cum era ea obișnuintă. Să vină familia la ea și prietenii. O să dam de pomană la un azil de bătrâni și la o casă de copii. Va fi mâncare de post, nu-mi place să spun ce vom pune în pachete!' a declarat impresara pentru Click!

Ionela Prodan s-a stins din viață la 70 de ani, după o luptă grea cu cancerul pancreatic. Impresara a încercat timp de un an și jumătate să îi salveze viața, însă toate consultațiile din Turcia sau Cuba au fost în zadar.

„Asta este, de fapt, marea dramă a vieții mele, nu divorțul'

Anamaria Prodan susține că, deși au trecut patru ani de la moartea mamei sale, încă nu s-a putut obișnui cu lipsa acesteia. Mai mult decât atât, ea a declarat că divorțul nu reprezintă adevărata dramă din viața sa, ci pierderea mamei este cel mai cumplit episod.

„Au trecut patru ani, dar tot îmi este greu, nu mă pot obișnui cu gândul. Memoria ei trebuie să rămână întotdeauna vie. Asta este, de fapt, marea dramă a vieții mele, nu divorțul. Nu Reghecampf, nu probleme cu alți manageri, nu problemele din fotbal. Moartea mamei mele este drama vieții mele și a copiilor mei’, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Click, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton