Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit, dar pleacă în vacanță împreună, la Nisa: "E superb"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu mai sunt iubiți, dar au rămas prieteni. La două săptămâni de când anunța că povestea de dragoste s-a terminat și că îl va respecta și iubi pentru totdeauna pe Flavius, Anamaria Prodan anunță că își va petrece vacanța cu el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit după doar câteva luni de relație. Omul de afaceri și impresara au anunțat pe rețelele de socializare că povestea lor de dragoste a luat sfârșit, iar fiecare dintre ei îi mulțumea celuilalt pentru clipele petrecute împreună și se asigurau reciproc de respect și prietenie.

anamaria-prodan-plajaanamaria-prodan-plaja

Unde pleacă Anamaria Prodan în vacanță cu fostul iubit, Flavius Nedelea

Anamaria Prodan a dezvăluit că va avea o vară plină. Va merge și în America, la sora ei care locuiește acolo de foarte mulți ani, dar și la Nisa cu prietenii. Printre ei se numără și Flavius Nedelea, fostul său iubit.

„Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb', a declarat Anamaria Prodan pentru EGO.ro.

Anamaria Prodan declara acum ceva timp că este foarte fericită alături de Flavius Nedelea și că și-a găsit liniștea alături de el, dar relația lor de iubire a luat sfârșit foarte repede.

Citește și: Anamaria Prodan a fost oprită de Poliție după ce a fost surprinsă la volanul unui dric Cadillac: „Ne-au pus câteva întrebări'

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cu ce a înlocuit desenul de pe mână

Citește și: Dinu Maxer, reacție după ce Deea, fosta soție, l-a descris ca fiind irascibil și violent verbal: „Nu regret că am divorțat. O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici’

Ce spunea Anamaria Prodan despre Flavius, după ce s-au despărțit

Impresara și omul de afaceri au postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde au anunțat că despărțirea a fost de comun acord.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna.', spunea Anamaria Prodan.

Și iată că se ține de cuvânt! Flavius se pare că a rămas un prieten apropiat, cu care își petrecere vacanțele și pe care îl va păstra, cel mai probabil, în cercul de colaboratori și pe plan profesional.

Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Flavius Nedelea

Anamaria Prodan nu a rămas cu resentimente după despărțirea de Flavius Nedelea, ba spune că rămâne deschisă în fața unei noi povești de dragoste, în eventualitatea în care își găsește partenerul care să corespundă așteptărilor ei.

„Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei.

Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz! Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi!’, a spus Anamaria Prodan, potrivit impact.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton