Cine este noul iubit al Anamariei Prodan. Cei doi au fost surprinși împreună, în timp ce plecau în vacanță

 Raiciu Adriana
.

Cine este noul iubit al Anamariei Prodan. Cei doi au fost surprinși împreună, în timp ce plecau în vacanță. După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan iubește din nou! Recent, s-a aflat și cine este noul partener al impresarei, iar imaginile surprinse acum de paparazzi au luat pe toată lumea prin surprindere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a refuzat să mai ofere informații despre viața sa personală. Însă, în urmă cu doar câteva luni, impresara a mărturisit că iubește din nou, dar a precizat cine este noul bărbat din viața ei. Ba chiar mai mult, aceasta l-a prezentat și celor trei copii, Sarah, Rebecca și Laurențiu Jr.

anamaria-prodan-are-iubit-4-1024×576-1anamaria-prodan-are-iubit-4-1024×576-1

Până la momentul actual, Anamaria Prodan nu a dezvăluit identitatea bărbatului, iar când se posta cu el, fie îi acoperea fața cu un emoticon, fie nu lăsa să se vadă prea mult din chipul partenerului. Până de curând! Aceasta a petrecut Paștele pe Coasta de Azur și a postat mai multe imagini pe rețelele sociale. Dar surpriză! Din aceleași locuri, inclusiv din avion, a publicat imagini și Flavius Nedelea (42 de ani), un om de afaceri cu mai multe milioane de euro în conturi, scrie Digisport. Astfel, mulți s-au gândit că acesta ar fi, de fapt, noul iubit al vedetei.

Citește și: Locuința lui Salman Khan a fost înconjurată de polițiști. Iubitul Iuliei Vântur a fost amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India

Citește și: Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme, la 78 de ani: „Arătam ca un ardei umplut cu forța’

Cine este noul iubit al Anamariei Prodan

Totodată, recent, sexy impresara și noul partener au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro împreună, pentru prima dată! Cei doi au fost fotografiați în timp ce se pregăteau să 'fugă' într-o escapadă romantică, pe plaiul bogaților în Nisa. Aceștia erau în aeroport, îmbrăcați simplu, dar cu firme de lux, însă nu s-au dezlipit o secundă unul de altul, din câte putem observa în fotografii. Imaginile le puteți vedea AICI.

Acest lucru nu poate decât să confirme faptul că Anamaria Prodan se iubește cu Flavius Nedelea, un cunoscut afacerist originar din Tulcea, mai tânăr decât ea cu 8 ani.

Cum a cucerit-o noul iubit pe Anamaria Prodan

În cadrul unui podcast, Anamaria Prodan a mărturisit cum a fost cucerită de noul ei partener de viață și a vorbit deschis despre relația cu acesta.

„Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut! Este cineva care îmi spune, în diferite dimineți sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat. Acest bărbat, cumva dictează, tot ceea ce se întâmplă. Probabil, de asta sunt îndrăgostită de un bărbat adevărat‘, a spus femeia de afaceri, în podcastul lui Cezar Ionașcu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton