Anamaria Prodan și Ronald Gavril, vacanță în Italia cu senatorul Antonio Razi, prietenul regretatului Silvio Berlusconi. La ce eveniment a fost premiată impresara și ce personalități au mai fost acolo / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, vacanță de vis în Italia, la Florența și Bologna, cu prietenii ei de suflet, jurnalistul Rocco Xavi și senatorul italian Antonio Razi, care a fost prieten bun cu Silvio Berlusconi. Vedeta a fost premiată la o mare gală, numită 'Toți pentru sport', organizată de un reputat jurnalist, Rocco, la Bologna, în Italia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au petrecut o escapadă de vis în Italia, la Florența și Bologna, cu prietenii ei de suflet jurnalistul Rocco Xavi și senatorul italian frate cu berlusconi, Antonio Razi.

anamaria-prodan-21anamaria-prodan-21

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf, după 3 ani de scandaluri. Ce au discutat: „Eu știu că Laur a fost împins să facă asta. Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată. Tot circul ăsta a fost din…”

Ctește și: Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute'/ Antrenorul neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț

Citește și: Eva Kiss, despre revederea cu fiul ei după 20 de ani: „A fost o întâlnire dificilă, cu multe reproșuri din partea lui, venite din această situație particulară a noastră, cauzată de interdicția tatălui său”. Cum se înțelege artista cu fiicele ei stabilite în Danemarca / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reușit Emma, fiica lui Ilie Năstase, să intre la universitatea unde au studiat Prințul William și Kate Middleton. Ce a povestit Amalia Năstase: 'A avut de susținut 19 examene…'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan, premiată la un eveniment important din Italia

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost invitați de onoare la evenimentul organizat de jurnalistul și omul de afaceri Rocco Xavi. Alături de ei a fost și Delia Duran, o reputată actriță din Italia. La eveniment au mai luat parte și oameni din lumea fotbalului: Mimmo Maietta, Filippo Roma, Marco Amelia…

Cu acest prilej, impresara a vizitat consulatul României din Bologna, alături de mai mulți consuli și senatori. Vedeta s-a reîntâlnit cu prietenul ei, Soldano, patronul restaurantului din Florența, La Giostra.

Pe pereții localului tronează imaginea cu impresara și patronul restaurantului amintit căruia i-au călcat pragul multe celebrități. De altfel, Soldano are 'sânge albastru', fiind de viță nobilă austriacă.

Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, își fac casă împreună, în America, și organizează prima gală de box la Craiova

Anamaria Prodan face prima gală de box cu iubitul ei, Ronald Gavril, la Craiova, Gavril & Prodan Promotion’, după ce vedeta și-a luat licența de promotor box! Așadar, se pare că impresara de fotbal are planuri mari cu partenerul ei de viață.

De altfel, cu acest prilej, Ronald Gavril se întoarce să boxeze acasă, după 16 ani. Semnat cu managerul Floyd Mayweather, iubitul agentului FIFA aduce acasă boxul profesionist de cea mai înaltă calitate. Gavril și Biea, cu adversari pe măsură, luptă pentru centuri mondiale WBC.

Ronald Gavril l-a cunoscut pe Floyd Mayweather, după ce a pus la podea un adversar

Ronald Gavril a povestit că se antrena în Las Vegas, la una din sălile lui Mayweather, și a avut un meci de sparring cu un adversar ‘mai greu’. Iubitul impresarei l-a trimis la podea încă din repriza a doua, iar cei de față l-au sunat pe Mayweather să-l cheme urgent la sală.

Americanul și-a făcut apariția flancat de bodyguarzi, moment în care Ronald Gavril s-a panicat și i-a trecut fulgerător prin minte că ‘a bătut pe cine nu trebuia’. Floyd Mayweather a venit, însă, personal să îl cunoască.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton