Anamaria Prodan spune cum a cucerit-o noul iubit: "Acest bărbat dictează tot ce se întâmplă..."

 Radulescu Ruxandra
.

Anamaria Prodan spune cum a cucerit-o noul partener. Anamaria Prodan se află într-un nou capitol al vieții sale sentimentale. Impresara l-a dat uitării pe fostul soț, Laurențiu Reghecampf, iar dovada sunt imaginile alături de actualul partener, un bărbat misterios, în brațelele căruia Anamaria Prodan a regăsit dragostea. Anamaria Prodan a povestit în cadrul unui podcast cum a reușit să o seducă noul ei iubit și ce anume o atrage cel mai mult la acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan spune cum cucerit-o noul partener. Anamaria Prodan a renunțat la războiul cu Laurențiu Reghecampf și chiar s-a oferit să facă pace cu acesta. Impresara pare o femeie cu totul schimbată, de când un nou bărbat a intrat în viața ei. Anamaria Prodan a declarat, acum câteva luni, că într-adevăr are un nou iubit, însă momentan preferă să păstreze misterul cu privire la identitatea acestuia. Totuși, Anamaria Prodan a relatat în cadrul unui podcast cum a reușit să o seducă actualul partener și ce anume admiră cel mai mult la acesta.

images-12-1images-12-1

Anamaria Prodan spune cum cucerit-o noul partener

Anamaria Prodan se află într-o nouă relație, cu un bărbat puternic care i-a redat zâmbetul pe chip. Impresara a povestit la podcastul lui Cezar Ionașcu că actualul partener știe ce s-a întâmplat în viața ei și continuă să o susțină. De asemenea, cei doi rezonează perfect în privința planurilor de viitor, iar bărbatul insistă mereu să achite nota de plată, atunci când ies în oraș.

Citește și: Anamaria Prodan a mers la mormântul mamei ei. Cum arată acum locul de veci al Ionelei Prodan și ce mesaj dureros a transmis impresara: „Îngerul vieții mele'

Citește și: Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan: „Este Versace’. L-a accesorizat cu bijuterii de lux

Citește și: „Am intrat în depresie, nu mai aveam nimic”. Cu ce se ocupă acum Sebastian Dascălu, de la „Insula Iubirii”, și cum se înțelege cu fosta iubită

Citește și: Ilinca Vandici, prima reacție după zvonul divorțului. Andrei Neacșu ar fi făcut avansuri mai multor femei pe Instagram

„Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut! Este cineva care îmi spune, în diferite dimineți sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat. Acest bărbat, cumva dictează, tot ceea ce se întâmplă. Probabil, de asta sunt îndrăgostită de un bărbat adevărat', a spus femeia de afaceri, în podcastul lui Cezar Ionașcu.

De ce nu vrea Anamaria Prodan să dezvăluie identitatea iubitului ei

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre noul ei iubit, în luna februarie, a acestui an. Impresara a explicat, la acel moment, că a luat decizia să nu-l arate niciodată pe iubitul ei în mass-media, pentru a avea parte de o viață de cuplu liniștită.

După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor, încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea și de asta îl țin așa ascuns și, din acest motiv, avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu', a mărturisit impresara.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton