Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu, își moștenește mama și bunicii, pe plan artistic: "Îi place mult să cânte. Vine acasă de la școală și primul lucru e să..."

 Oana Pantazi
.

Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu, își moștenește mama și bunicii. Când părinții tăi se numesc Ion Dichiseanu și Simona Florescu, așteptările celor din jur sunt mari, iar Ioana dichiseanu nu a dezamăgit, azi este o artistă de uscces. După câte se pare, și fiica ei, Anastasia, a moștenit harurile familiei, deoarece cântă foarte frumos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu și a lui Adrian Artene, își moșteneșete mama și bunicii, după cum a dezvăluit fiica marelui actor Ion Dichiseanu și a Simonei Florescu. Adorabila Anastasia, acum în vârstă de 7 ani, a moștenit genele din partea mamei și cum atât Ioana, cât și părinții ei au fost artiști, micuța are, la rândul ei, voce și este atrasă de muzică și dans.

246762603_5230229210336760_65701016436478057_n246762603_5230229210336760_65701016436478057_n

Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu, își moștenește mama și bunicii

Anul trecut, în vară, Ioana Dichiseanu a lansat primul album de muzică fado din România, în cadrul Festivalului de Teatru, Film și Muzică „Ion Dichiseanu’ de la Adjud. Surpriza a fost că, în cadrul albumului, se regăsește și o melodie intepretată de artistă și fiica ei, Anastasia Artene, care anul acesta împlinește 8 ani. Dacă ar fi trăit, cu siguranță bunicul ei, care o iubea enorm, ar fi fost foarte fericit să afle că Anastasia e pasionată de domeniul artistic.

Citește și: Ioana Dichiseanu dezvăluie secretul căsniciei fericite cu Adrian Artene: „Aveam discuții, ne mai ciondăneam'

Citește și:Ioana Dichiseanu a lansat primul album de muzică fado din România și a înregistrat o piesă cu fiica ei, Anastasia Artene: „E rugăciune și e lacrimă

Citește și: Ce a făcut Ioana Dichiseanu în Lisabona, după ce a susținut un concert în casa Amaliei Rodrigues: „Cert este că mi-au dat lacrimile. Și tata spunea că…/ EXCLUSIV

„Îi place mult să cânte. Deocamdată, pot să zic că îi place, o pasionează. A devenit o constantă în programul ei zilnic. Nu face ore de canto. Vine acasă de la școală și primul lucru e să dea drumul la televizor și să înceapă să cânte, să danseze, deci nu o presează nimeni. Dacă va dori să facă asta în viitor, noi o susținem. Acum… Fiecare are destinul lui, drumul lui de parcurs. 

Ar fi mama care ar putea să o coordoneze și o coordonează, deja, cât de cât, dar poate încă e puțin prea crudă. Aștept să mai crească puțin pentru a căpăta mai multă seriozitate și disciplină, că e nevoie de disciplină.

La școală se descurcă bine, binișor. Îi place la școală. E foarte atașată de doamna învățătoare. Atâta doar cu trezitul ăsta de dimineață, nu-i place deloc', ne-a mărturisit Ioana Dichiseanu pentru FANATIK.

Ioana Dichiseanu: „Ne dorim încă un membru în familie'

Fiica lui Ion Dichiseanu și soțul ei, Adrian Artene, au împreună o fetiță superbă, pe nume Anastasia. El mare are o fată, pe nume Amira, din prima lui căsnicie. Conform spuselor Ioanei Dichiseanu, Anastasia se înțelege foarte bine cu sora ei vitregă, însă, chiar și așa, își mai dorește un bebeluș în familie. Artista ne mărturisea, anul trecut, că tatăl ei a fost foarte fericit la venirea pe lume a Anastasiei.

„În momentul în care i-am spus tatei că sunt însărcinată, a izbucnit în lacrimi de fericire, mama era, de asemenea, în culmea fericirii, iar socrul meu a fost cel care era convins că va fi fetiță. Din clipa în care a venit pe lume, bunicii au fost topiți”, a povestit artista pentru VIVA!

De altfel, Anastasia a moștenit multe calități de la părinții ei, dar și de la faimosul său bunic.

„Eu chiar mi-am dorit ca Anastasia să semene cu Adi (n. red. soțul ei). Cred că a luat foarte multe din personalitatea lui, dar și din a bunicului Dichi. De fapt, a luat de la toți… atât calități, cât și defecte. Talentul artistic, empatia, inteligența, frumusețea… Doar că uneori e încăpățânată. Trebuia să aibă și ea un defect printre atâtea calități. (zâmbește) Spre deosebire de ea, când eram la vârsta ei, eram destul de timidă, dar cea mai mare asemănare între noi două este că preferam compania adulților, și nu a copiilor”, a completat Ioana.

Cât despre apariția unui nou membru în familia lor, artista nu a exclus posibilitatea, mai ales că Anastasia își dorește un frațior sau o surioară.

„Sunt șanse! Anastasia este foarte atașată de surioara Amira, însă îmi spune că și-ar dori și un bebeluș în casă. Ne dorim încă un membru în familie, dar cred că va veni la momentul oportun, când va decide Doamne-Doamne”, a mai spus Ioana Dichiseanu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton