Anastasia Soare, petrecere fastuoasă la 25 de ani de când și-a lansat afacerea în America. A petrecut alături de Victoria Beckham și alte celebrități: „Ești cu adevărat o inspirație"

.

Anastasia Soare a marcat 25 de ani de când și-a deschis business-ul din America, iar de la eveniment nu a lipsit nici Victoria Beckham, care nu a venit singură, ci alături de fiica ei, Harper. Cele două au petrecut alături de alte vedete în casa Anastasiei din Beverly Hills, iar seara a fost una de gală.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Anastasia Soare se învârte printre celebritățile de la Hollywood. Regina Sprâncenelor este prietenă cu Jennifer Lopez, Kim Kardashian și multe alte vedete de top, dar are o relație frumoasă și cu Victoria Beckham. Atunci când a plecat din România, Anastasia Soare nici nu visa că va ajunge să cunoască succesul, dar șansa a fost de partea ei. Astăzi, are propria ei linie cosmetică şi magazine de desfacere în toată lumea.

anastasia soare 94anastasia soare 94

Anastasia Soare, petrecere fastuoasă la 25 de ani de când și-a lansat afacerea în America. A invitat-o și pe Victoria Beckham

Victoria Beckham s-a declarat încântată de întâlnirea cu Anastasia Soare și a simțit nevoia să vorbească despre asta și pe rețelele de socializare.

„Îți mulțumesc mult, draga mea prietenă @anastasiabeverlyhills, pentru că ne-ai găzduit aseară în casa ta frumoasă! Ești cu adevărat o inspirație și este întotdeauna o plăcere să mă întorc în LA alături de tine', a scris Victoria Beckham pe Instagram.

De ce a plecat Anastasia Soare în America

Anastasia Soare a plecat în America la trei ani după soțul ei, înainte de 1989. Visa la libertate, la o viață nouă, simțea că poate să construiască ceva și departe de casă.

„Eu am plecat înainte de 89, soţul meu părăsise țara cu trei ani înaintea mea, deci gândul de a pleca data încă din anii 70, când la ora şase nu mai aveam lumină, nu mai aveam căldură, ne simţeam pur şi simplu îngrădţi şi visam la libertate', povestea Anastasia Soare.

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: „Tentativa de omor în România. Așa arată. Mi-a rupt toate degetele…”. Dana Roba, revoltată în plin proces de divorț după ce soțul agresor a primit doar 7 ani de închisoare

Citește și: Mirabela Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: 'Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…' Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Citește și: Imagini din vila de lux a Anamariei Prodan, după renovare. Locuința de peste 1 milion de euro are 5 etaje, cramă și ponton: „Am schimbat totul. Vreau să îi pun lift exterior…'

Citește și: Imagini din vila de lux a Anamariei Prodan, după renovare. Locuința de peste 1 milion de euro are 5 etaje, cramă și ponton: „Am schimbat totul. Vreau să îi pun lift exterior…'

De ce a divorțat Anastasia Soare de soțul ei

Femeia de afaceri a știu să își croiască rapid un drum în țara tuturor posibilităților, dar soțul ei nu a susținut-o. La un moment dat, au plecat pe drumuri separate.

„Am venit acasă, am deschis ziarul şi i-am spus soţului meu că vreau să-mi deschid un salon. El nu mi-a spus decât atât: 'Sunt americani care trăiesc de o viaţă aici şi nu au propriul lor business'. Aceste schimbări ne-au distrus căsnicia. Era taximetrist, iar, ca majoritatea românilor cu studii superioare, dar fără cetăţenie americană, nu putea să-şi exercite funcţia de bază şi era nemulţumit de statutul lui', mai spunea Anastasia Soare.



 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton