Anca Badiu a ajuns la spital cu dureri cumplite. Ce au descoperit medicii: „Totul s-a întâmplat din cauză că nu beau mai deloc apă”

 Tudorache Simona
.

Anca Badiu a ajuns de urgență la spital după ce a suferit o criză renală. Artista avea dureri mari, iar medicii i-au descoperit la ecografie o piatră la rinichiul stâng. Anca Badiu a fost nevoită să urmeze un tratament strict, dar a avut ceva de tras până a depășit această situație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În cele din urmă, solista a eliminat o piatră de șapte milimetri. Anca Badiu a urmat și un tratament strict, dar cumnatul ei a ajutat-o cel mai mult cu un sfat prețios. Artista are convingerea că a pățit asta pentru că nu bea suficientă apă.

anca-badiu-22anca-badiu-22

Anca Badiu a făcut o criză renală și a ajuns la spital

Anca Badiu a ajuns cu dureri cumplite la spital și a aflat că are o piatră la rinichi. Calvarul s-a încheiat într-un final, dar a durat ceva. „Am avut o criză renală și am ajuns de urgență la spital. Am chemat salvarea că nu mai puteam, iar în urma unei ecografii amănunțite medicii mi-au descoperit o piatră la rinichiul stâng. Totul s-a întâmplat din cauză că nu beau mai deloc apă', a spus Anca Badiu, conform Click!

Citește și: De ce a ales Adela Popescu să nască cei trei copii pe cale naturală și nu prin cezariană: „Eu asociez tăietura aia cu ceva foarte agresiv. Pe mine nașterile m-au schimbat foarte tare și…' /

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu: „Este mereu plecat, colindă lumea în lung și în lat, e pasionat de religie și de…'. Iulian are 30 de ani și le calcă pe urme / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Badea, explicații după ce emisiunea lui, „În gura presei”, a fost scoasă din grila de programe Antena 3, pe 14 aprilie: „Atac ilegal și neprovocat”

Citește și: „Nu am intrat din prima la Teatru, dar din vina mea. M-a învățat cineva, ca să fiu mai bun, să folosesc un pic de alcool. Am folosit și…”. De ce a ales Dorel Vișan actoria și cum și-a petrecut anii studenției/ EXCLUSIV

Citește și: Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați

Cum a reușit Anca Badiu să elimine piatra de la rinichi

Tratamentul recomandat de medici i-a dat dureri cumplite, asta pentru că piatra nu se lăsa dusă, dar a făcut ceva mișcare și problema s-a rezolvat. La sfatul cumnatului ei, Anca Badiu a apelat la un stepper.

„Inițial medicii mi-au dat să beau niște pliculețe de prafuri combinate cu apă care să îmi dizolve piatra, dar vreau să îți mărturisesc că am tras o durere în perioada aceea de nu îți poți imagina pentru că nu mai puteam de usturimi.
Pur și simplu mă tăia de durere, am înțeles că am eliminat o pietricică de șapte milimetri, aia mi-a dat mie bătăi de cap. Dar am avut noroc de cumnatul meu care mi-a spus și mi-a dat un stepper de acasă, de la el, să sar pe el, să fac mișcare pentru ca piatra să se desprindă de unde ea…și am văzut că a funcționat. Pentru că într-o săptămână nu mai aveam nimic'
, a mai spus Anca Badiu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton