Anca Ciota, anunț surprinzător despre al doilea copil: „Să crească împreună, David Liam să nu fie singur”. Prezentatoarea TV încă își alăptează fiul, la 1 an și trei luni / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anca Ciota a făcut un anunț surprinzător despre al doilea copil. Aceasta are un băiețel superb și își mai dorește copii. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta de la Meteo a dezvăluit că, în copilărie, a suferit pentru că nu are frați sau surori. Așadar, își dorește ca fiul ei să nu crească singur și să îi facă „pereche', în viitor. Tot ea ne-a spus că încă își alăptează fiul și că mama ei locuiește cu ei, pentru a o ajuta la creșterea celui mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anca Ciota, anunț surprinzător despre al doilea copil. Prezentatoarea rubricii Meteo este căsătorită cu Phelipe de mai bine de 7 ani și au împreună un copil. Anul acesta, cei doi au fost pentru prima dată într-o vacanță peste hotare cu cel mic. În exclusivitate, vedeta ne-a mărturisit că în viitor își dorește să mai devină mamă, pentru a-i face fiului ei un frate sau o soră.

298907080_636247007865027_1891630155790606936_n298907080_636247007865027_1891630155790606936_n

Citește și: Anca Ciota și-a botezat fiul. Cine au fost nașii, dar și moșii de botez: „Minunea s-a întâmplat'

Citește și: Anca Ciota și Phelipe vor fi părinți de băiat: „Universul ne-a dat planurile peste cap”

Citește și: Ce relație are Nicola cu cei trei copii ai săi și ce educație le-a oferit: „Copiii sufereau că mama lor era plecată. Era foarte greu să găsești o bonă' / EXCLUSIV

Citește și: La 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaunul cu rotile, Anamaria German divorțează de al doilea soț: „Oamenii își schimbă, la un moment dat, sentimentele…” / EXCLUSIV

Anca Ciota, anunț surprinzător despre al doilea copil

Anca Ciota are un băiețel superb de un an și trei luni, pe nume Liam. Vedeta de la Meteo își mai dorește copii, mai ales că ea a fost singură la părinți. Într-un interviu pentru viva.ro, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că în copilărie i-a scris numeroase scrirori berzei, să-i aducă o surioară sau un frățior, dar nu s-a întâmplat…

Ce faci? Arăți foarte bine. Îmi place foarte mult cum te-ai îmbrăcat.

Mulțumesc. Făceam glume pe mașină de mine, că pare că sunt îmbrăcată într-o rochie de cununie civilă. De fapt, este un top din bumbac basic, dar de efect. Sunt bine, puțin nedormită. De un an de zile nu mai dorm, nopțile mele s-au dus. Somnul meu dulce nu mai există, pentru că cel mic este dependent de mine. Eu încă îl alăptez. Are un an și trei luni. Și cu asta îmi ocup eu timpul. Cu asta ne ocupăm noi timpul. Este foarte greu dar…

Te ajută o bonă sau cineva din familie?

Mama ne ajută 90 % din timp. Ea e baza. Eu iau deciziile, pe mine mă sună, mănâncă, nu mănâncă, doarme, nu doarme… Și atunci grija mea este mereu acasă. E greu, dar foarte frumos.

Anca Ciota: „Până acum nu ne-am fi văzut părinți de mai mulți copii'

Te-ai gândit să îi faci o surioară?

Da. Chiar ne gândim. De când am rămas însărcinată, cumva s-a deschis dintr-o dată această idee. Până acum nu ne-am fi văzut părinți de mai mulți copii. Ni se părea foarte complicat cu unul. Este într-adevăr complicat să crești copiii, să ai responsabilitate, dar ne place foarte mult ideea de mai mulți copii, să crească împreună… David Liam să nu fie singur, să aibă o soră sau un frate. Pentru că sentimentul acesta între frați cred că este foarte frumos. Eu nu am avut frați sau surori. Am fost singură la părinți și am suferit foarte mult când eram mică. Până pe la 7-8 ani tot lăsam scrisori berzei, la fereastră. Nu m-a ascultat. Ce să zic? Poate ne facem curaj și ne punem pe treabă, ca să mai vină și al doilea copil.

Sau vine când nu te aștepti…

Și asta. Doar că noi suntem deja maturi, încât să știm cam cât și cum ce să facem. Dar, într-adevăr, Dumnezeu poate are niște planuri și te surprinde. Exact când nu e aștepți. Dar da, nu excludem varianta aceasta.

În vacanță unde ați fost?

Am fost în Grecia, prima vacanță petrecută în familie. A fost foarte frumos. A fost o vacanță foarte diferită de ceea ce am trăit până acum, pentru că eram numai după cel mic. Mergeam doar dimineața și seara la plajă, dar Grecia este un loc special pentru noi. Nouă ne place foarte mult. Am fost și împreună cu bunicii. Mi-am dorit de foarte mult timp să merg și cu părinții mei. Așa că vacanța a fost cu premiere pentru toată lumea. Prima intrare în mare a celui mic, prima lor întâlnire cu Grecia, a părinților… A fost foarte frumos. Amintiri frumoase…

Nu v-ați temut de incendii sau nu ați fost în zonele acelea?

Noi am fost în Grecia la începutul verii și, din fericire, nu erau aceste probleme. Nu era nici foarte cald, nici foarte aglomerat… Ne-am gândit la toate aspectele, având în vedere că Liam e atât de mic și să fie o perioadă bună. Acum, într-adevăr, nu cred că am fi mers. E totul instabil.

Anca Ciota: „Nu suntem genul acela de părinți, care se duc cu copilul peste tot'

Și unde ai vrea să mai călătorești?

Aș dori să mai călătoresc în foarte multe locuri. Doar că ne-am dat seama acum că am devenit și foarte comozi. Nu suntem genul acela de părinți care se duc cu copilul peste tot. Mi se pare că e la o vârstă la care nu înțelege foarte mult și confortul lui este acasă. Și pentru noi ca părinți e ușor să îl avem acasă, în spațiul deja făcut foarte sigur pentru el. Dar mi-aș dori să mai ajungem o dată, tot în Grecia, culmea. Pentru că ne-am familiarizat cu locul și este foarte ușor acum, din punct de vedere logistic al transportului, să mergem cu un copil mic.

Am spus că în momentul în care el va crește puțin mai mare și nu o să mai fie dependent de sân, o să plecăm și noi doi în vacanță, să simțim cu adevărat nevoia de o plecare. Dar momentan nu se poate. Atunci stăm mai mult pe lângă casă. Îți dai seama, de un an de zile suntem cu cel mic. Mama este aproape non-stop cu noi, acasă. Viața s-a schimbat foarte mult. Este o etapă superbă, dar în același timp ți se schimbă cu totul obiceiurile, faptul că trăiești din nou cu mama ta în casă… Oricât de bine te înțelegi. Eu nu zic, apreciez și sunt recunoscătoare că am parte de ajutorul ei și că este sănătoasă și în putere. Și e foarte atașată de Liam. Și Liam de ea. Este minunat. Dar, în același timp, este complicat. Este o altă dinamică.

Ce stil vestimentar are, de fapt, Anca Ciota

Ca orice femeie cochetă, bănuiesc că ai multe rochii. Noi mereu ne cumpărăm câte ceva… Tu câte ai?

Nu am atât de multe rochii, pentru că am multe în garderoba de la Kanal D. Pentru că la Meteo sunt tot timpul foarte office, foarte elegantă, în rochii. Tot timpul zici că sunt două persoane, Anca care ajunge la Kanal D, sport și casual, în adidași și trening, și apoi mă transform în acea rochie foarte elegantă. Eu recunosc că nu este stilul meu.

Nu mă îmbrac în astfel de rochii midii, creion, mai cuminți, că așa e stilul pentru prezentare, pentru știri. Dar am destui adidași, foarte multe perechi de blugi, am și câteva rochii, dar cum spui tu, tot timpul mai cumpăr câte ceva.

Inclusiv azi, pentru eveniment, am oprit la mall. M-am gândit că poate, totuși, găsesc ceva mai bun decât ce am acasă, dar nu am găsit. Am plecat, nu am mai avut răbdare.

Ce o întreabă oamenii pe stradă

Te întreabă oamenii pe stradă de vreme, cum este?

Da, mă întreabă despre vreme, dacă să își spele mașina… Acum mă întreabă cât o să mai dureze canicula… Sunt întrebări pe care le primesc foarte des, dar nu mă deranjează. E cumva, firesc. Chiar am noroc de cei care mă urmăresc și pe Instagram și de cei care îmi vorbesc pe stradă să fie niște oameni foarte drăguți.

Recunosc că nu am parte de 'hate-ul' acesta din online. Știi cum e, mai bine mai puțini, dar mai calitativ, din punct de vedere al oamenilor… Și simt că acum am această relație foarte drăguță cu oamenii. Chiar primesc mesaje foarte frumoase.

Foto: Facebook, Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton