Cine este Anca Dinicu, actrița care joacă în serialul „Scara B” de la Pro TV. Este însărcinată cu primul copil

 Matei Bianca
.

Anca Dinicu este actița care joacă în serialul „Scara B' de la Pro TV. Are frumoasa vârstă de 34 de ani, este însărcinată cu primul copil și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, Georgian Păun, un fost baschetbalist profesionist, care are o carieră impresionantă în lumea sportului. Noi îți vom spune detalii importante din viața Ancăi Dinicu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anca Dinicu a devenit cunoscută prin aparițiile sale de la teatru și film. Este o actriță extrem de cunoscută în țara noastră, care în prezent se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna. Cine este Anca Dinicu, actrița care joacă în serialul „Scara B' de la Pro TV.

anca1anca1

Citește și: Anca Dinicu a dezvăluit sexul primului ei bebeluș: „Îți zic direct acum, e…'. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Anca Dinicu este însărcinată. Cine este și cu ce se ocupă iubitul actriței: „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă. Eu și cu tipul ăsta…'

Citește și: Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, interviu la dublu după ce au câștigat argintul la Paris, la dublu vâsle feminin: „Doar să participi la Jocurile Olimpice este un privilegiu pentru orice sportiv și un apogeu al carierei sale. E vorba despre foarte multă muncă și…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a produs accidentul în care Vágó Ferenc, consulul Ungariei la București, a murit. Imagini cu tragedia cumplită de pe A1

Cine este Anca Dinicu, actrița care joacă în serialul „Scara B' de la Pro TV

Anca Dinicu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, cunoscută pentru talentul său și prezența carismatică. S-a născut pe data de 9 decembrie 1989 în București și a urmat cursurile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale'.

De-a lungul anilor, a reușit să impresioneze publicul atât pe scenele de teatru, cât și pe ecranele de televiziune. Anca Dinicu a devenit cunoscută prin rolurile sale din diverse producții de televiziune, dar și prin interpretările sale de excepție din piese de teatru.

În prezent, Anca Dinicu se bucură de o carieră de succes și de o viață frumoasă, astfel că joacă în serialul „Scara B' de la Pro TV.

Actrița este însărcinată cu primul copil

Pe data de 1 iunie 2024, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Anca Dinicu le-a transmis fanilor ei că este însărcinată cu primul copil. Ea și partenerul ei de viață, Georgian Păun, pe care l-a ținut ascuns până acum, vor deveni părinți pentru prima dată.

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!', a scris Anca Dinicu la postarea pe care a făcut-o atunci pe pagina sa personală de Instagram.

În podcast-ul lui Gojira, Anca Dinicu a anunțat că va avea un băiețel. Actrița a preferat să afle ce va fi bebelușul ei chiar de la control și asta pentru că nu și-a dorit să facă o petrecere de „gender reveal'.

„Nu (n.r.: nu va avea o petrecere pentru a afla dacă bebelușul e fetiță sau băiețel). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis', a dezvăluit ea în podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira’.

„Scara B' este un nou serial de la PRO TV

„Scara B', noul serial de la Pro TV, care va fi difuzat în această toamnă, este o comedie de amploare ce urmărește viața de zi cu zi a vecinilor dintr-un bloc din București. Fiecare episod va oferi telespectatorilor o vedere în locuințele acestor personaje, dezvăluind interacțiunile și întâmplările care au loc în cadrul aceleași clădiri.

Într-un mod amuzant, dar și plin de momente emoționante, serialul „Scara B' va arăta diversitatea umană și modul în care acțiunile cotidiene influențează viețile tuturor.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton