Anca Dinicu a fost diagnosticată cu mai multe alergii alimentare: "Am început să învăț să trăiesc cu ele". Ce dietă urmează actrița

 Dumitrache Laura
.

Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a dezvăluit că are intoleranță la multe alimente și nu poate mânca orice dorește. Actrița trebuie să se abțină de la multe feluri de mâncare, dar susține că ține o dietă echilibrată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Dinicu este mereu cu zâmbetul pe buze, dar putini sunt cei care știu că actrița are probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit că are multe alergii și intoleranțe alimentare, iar acest lucru îi impune un regim alimentar strict.

anca dinicuanca dinicu

Anca Dinicu a mărturisit că trebuie să se abțină de multe ori de la unele feluri de mâncare, deoarece are intoleranță la multe alimente. Actrița a mai spus că nu poate consuma lactate, dar nici fructe. Iată ce dietă urmează îndrăgita actriță!

Citește și: În ce relații a rămas Vlad Drăgulin cu Mihai Bendeac și Anca Dinicu, la 5 ani de la încheierea show-ului În puii mei: „Ne vedem când apucăm'

Citește și:Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului: „Am învățat din nou să merg…”

Citește și:Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o soție ca ea: „Ne știm de 1000 de ani, cred că a vrut să…”

Citește și:Ultima rugăminte a Natașei Raab pentru actorul Bebe Cotimanis, înainte să moară: „Îmi pare rău că nu am mai reușit, o zicea cu patos, draga de ea…”

Anca Dinicu, diagnosticată cu mai multe alergii alimentare

Anca Dinicu se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes și este îndrăgită de multă lume. Cu toate astea, putini sunt cei care știu că actrița are probleme de sănătate. Anca Dinicu a dezvăluit că are intoleranță la multe alimente, motiv pentru care este nevoită să se abțină de la multe feluri de mâncare. Vedeta nu poate consuma lactate, dar nici fructe.

„Sunt alergică și la lactate.Eu le am pe toate. Am alergie la toate fructele, mai puțin mere și pere. Am foarte multe intoleranțe, dar am început să învăț să trăiesc cu ele și nu pot să spun că nu mai mănânc absolut nimic din ce nu am voie, dar încerc să țin sub control. Cât mai puține. Adică să gust, dar să nu mănânc tot calupul de brânză. Iau câte o bucățică să îmi fac pofta',a declarat Anca Dinicu pentru Ego.ro.

Anca Dinicu: „Le-am descoperit pe la 20 și ceva de ani”

Anca Dinicu, 33 de ani, a mai spus că a fost nevoită să renunțe la multe alimente și ingrediente. A descoperit că are aceste alergii la vârsta de 20 de ani, deși susține că înainte nu s-a confruntat cu astfel de probleme de sănătate. După ce consuma anumite alimente, Anca și-a dat seama că reacțiile apăreau pe corpul său. „Bănuiesc că le-am dezvoltat în timp. Când eram mică nu aveam nicio problemă și după care le-am descoperit pe la 20 și ceva de ani. Le-am descoperit întâmplător. Nu aveam niște reacții adverse atât de puternice, adică nu mi se făcea rău sau ceva. Îmi apăreau niște bube pe față și mă și balonam. Dar nici asta nu mă deranja foarte tare, că dimineața mă trezeam tot așa slim fit. După aceea, pe parcursul zilei încetai să te umfli și seara te uitai în oglindă și te întrebai ce se întâmplă', a mai povestit actrița.

În urmă cu aproape un an, Anca Dinicu a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Procesul de recuperare a fost unul dificil, iar actriță continuă să meargă la ședinte de fizioterapie pentru a-și reveni complet. „Da, mă duc de 3 ori pe săptămână la fizioterapie și 2 zile pe săptămână la înot, că asta trebuie să fac pentru recuperare. Nu pot zilnic fizioterapie, că o iau razna. Deja când văd clinica, abia aștept să ies din ea, nici bine nu am intrat și vreau acasă. E un proces destul de lung, de dureros, dar trebuie să mă țin, ca să fiu din nou un om normal, să pot să alerg, să fac ce făceam înainte', mărturisea Anca Dinicu pentru impact.ro.  

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton