Cu ce probleme s-a confruntat Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, în primul trimestru al sarcinii: "A fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat..."/ Cum se simte acum

 Dumba Gabriela
.

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, și soțul ei se pregătesc intens pentru momentul în care își vor ține copilul în brațe. Actrița recunoaște că prima etapă a sarcinii a fost mai dificilă, însă a trecut în trimestrul doi și a scăpat de grețuri. Anca Dumitra nu a dezvăluit încă sexul copilului și preferă să păstreze secret acest detaliu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

La sfârșitul lui 2022, Anca Dumitra și-a schimbat statutul și numele în buletin, căci pe 17 decembrie și-a oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile cu Manfred Spendier, iar în vara anului trecut au fost mire și mireasă. Anul 2024 le aduce primul lor copil și amândoi sunt mai mult decât fericiți că au primit această binecuvântare.

6244368462443684

Cum se simte Anca Dumitra în al doilea trimestru de sarcină

Anca Dumitra este însărcinată în aproape șase luni și este fericită că a depășit cu bine primul trimestru, care a venit cu grețuri. Actrița din Las Fierbinți se simte bine acum și i-a revenit pofta de mâncare.

'Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri, dar acum totul este foarte bine. Am energie, am poftă de mâncare. (…)

Am fost împreună (n.r. ea și soțul ei la control). Cumva bănuiam ceva, am vrut să am certitudinea, astfel încât am făcut testul. Am zis că țin secret până la ziua lui de naștere, urma să fie în câteva zile. Dar nu am putut, eu de obicei nu prea pot să țin secrete', a declarat Anca Dumitra, într-o emisiune TV.

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, și soțul ei se pregătesc intens pentru momentul în care își vor ține copilul în brațe.

Citește și: Cum și-a început Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, cariera în actorie și ce greutăți a întâmpinat: „Am plâns la debut. A fost una rea, e foarte subiectivă treaba asta’

Citește și: „Am plâns după aceea la slujbă’. Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre nunta cu soțul ei, Manfred Spendier

„Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați! Suntem bine și asta e tot ce contează. Suntem pregătiți de noua viață minunată ce ne așteaptă. Sănătate tuturor!’, a declarat Anca, Gianina din Las Fierbinți pentru FANATIK, acum ceva timp.

Îmbrăcată în haine mulate, actrița a făcut o ședință foto specială, afișându-și burtica de gravidă și toată lumea a felicitat-o din momentul în care a postat. „Pe un tărâm magic, unde visele devin realitate, a scris Anca Dumitra, în dreptul imaginilor postate pe rețelele de socializare.

Cum l-a cunoscut Anca Dumitra pe soțul ei, Manfred Spendier

Anca Dumitra s-a căsătorit religios în aprilie 2023 cu Manfred Spendier. Cei doi au avut parte de un eveniment restrâns, alături de familie și prieteni, dar de neuitat.

Anca Dumitra și Manfred Spendier au avut parte de o nunta ca-n povești și s-au simțit foarte bine la nuntă. Deși susține că multă lume i-a spus că îi va fi foarte greu la nuntă și că nu se va distra, Anca Dumitru s-a simțit foarte bine.

Ceva s-a întâmplat pentru că am mai fost la nunți, mi s-a tot spus că nu o sa ai timp să te distrezi, să dansezi, să te simți bine și să fii fericită. Nimic din ce mi s-a spus nu a fost adevărat, pe toate le-am contrazis. A fost de departe cea mai frumoasă zi și atâta bucurie și voie bună și o fericire inexplicabilă încât cred cu siguranță că, am certitudinea că debutul a fost în cadrul slujbei religioase, nu am niciun dubiu (…)A fost exact cum a trebuit, a mai spus actrița.

Despre momentul când actualul ei soț s-a îndrăgostit de ea, actrița a spus: ‘Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată, în serial, el nevorbind limba română. Acesta se afla în Spania, în cantonament cu români și într-o seară, cineva a venit cu un stick pe care se afla primul sezon al serialului Las Fierbinti.

Când a văzut-o pe Anca, a spus: Este femeia perfectă!. De asemenea, Anca Dumitru a spus că Toma Cuzin,colegul ei de platou, a fost cel care i-a făcut cunoștință cu soțul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton