Anca Florescu, fosta colegă a Nicoletei Luciu din trupa Laguna, revine în televiziune! A semnat cu Antena 1 pentru serialul "Iubire cu parfum de lavandă"

 Tudorache Simona
.

Anca Florescu a cântat cu Nicoleta Luciu, dar și-a pus amprenta și pe câteva roluri de calibru. Acum se pregătește pentru o nouă provocare. Anca Florescu revine pe sticlă în serialul Iubire cu parfum de lavandă, ce o are la cârmă pe Ruxandra Ion și va fi difuzat de Antena 1. Producția aduce în prim plan o iubire între doi oameni care ajung să se îndrăgostească, în ciuda diferențelor sociale dintre ei. Anca Florescu a renunțat la muzică, dar și-a clădit o carieră în actorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cunoscută publicului pentru debutul său în trupa Laguna alături de Nicoleta Luciu, actrița Anca Florescu va putea fi urmărită, în curând, în rolul Silviei Lungu, fosta soție a lui Ștefan (Adi Nartea) și mama Almei (Alexia Caraş). Relația cu tatăl fiicei sale nu este cea mai bună, în urma divorţului, cei doi ajungând să poarte o luptă permanentă pentru a câştiga afecţiunea fiicei lor.

anca florescvu 32anca florescvu 32

Anca Florescu revine în televiziune: a semnat cu Antena 1

Anca Florescu își arată talentul actoricesc într-un rol pentru care va rămâne, cu siguranță, în memoria publicului. „Îmi exprim recunoștința pentru doamna Ruxandra Ion, pentru că a apreciat că pot răspunde exigențelor dumneaei, deși sunt foarte mulți colegi actori talentați și dornici de a colabora în proiectele pe care le coordonează. Colegii actori și echipa Iubire cu parfum de lavandă sunt deosebiți, atenți, condescendenți', a mărturisit actrița.

Despre Silvia Lungu, personajul căruia îi dă viață, Anca povestește: „Personajul pe care îl interpretez este provocator, colorat. Atmosfera de la filmări, într-o locație de vis, îmi oferă atât de multe posibilități de a cunoaște, de a descoperi noi întâlniri. Este minunat! Îi mulțumesc de asemenea Domnicăi Cârciumaru pentru invitația la casting. Și în fiecare clipă, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru îndreptarea pașilor!', mai spune Anca Florescu.

Filmările pentru Iubire cu parfum de lavandă sunt în plină desfăşurare într-un sat idilic de lângă Bucureşti, iar din distribuția serialului fac parte nume consacrate din teatru, film și televiziune, ce vor continua să fie dezvăluite în perioada următoare.

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Tora Vasilescu a vrut să renunțe la actorie, după ce a picat admiterea la Facultatea de Teatru: „A fost ca o predestinare. Am vrut să dau la Psihologie, dar regimul de atunci…” A reușit la a treia încercare / EXCLUSIV

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: „Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

Anca Florescu a cântat cu Nicoleta Luciu

Trupa Laguna a apărut pe piaţa muzicală din Romania în anul 2002. Cele două cântăreţe au făcut furori cu piesa „Alerg', al cărui videoclip era inspirat de pictorialul Playboy al Nicoletei. Apoi trupa s-a destrămat.

După destrămarea trupei Laguna și orientarea Nicoletei Luciu spre actorie, Anca Florescu a continuat ca solistă pentru K1 și mai apoi a intrat în trupa lui Horia Brenciu, HB Orchestra.

În 2014, fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu a participat la selecția națională a concursului Eurovision cu piesa „Hearts Collide’. Un an mai târziu, ea lansa single-ul „Cântă inima mea’.

„Cu toate că în ultima vreme sunt implicată în proiecte la teatru, am revenit la muzică, pentru că ne-a fost dor de un cântec cu versuri în limba romană. Mă bucur că l-am găsit la momentul potrivit. Multumesc băieților de la Famous Production pentru frumoasa colaborare și pentru prietenie. Povestea continuă!’, declara Anca Florescu atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton