Anca Lungu a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că a pierdut al treilea copil: "Sunt încă o mamă îndoliată. Viitoarea mamă își pierde copilul căruia i-a ascultat bătăile inimii, i-a vorbit și poate chiar i-a găsit un prenume"

 Oana Pantazi
.

A fost nevoie să treacă un an de doliu până ce Anca Lungu și-a găsit puterea să dezvăluie că a pierdut al treilea copil, iar desenul pe care l-a postat în social media, alături de durerosul mesaj în care anunța pierderea, îți rupe sufletul, cu atât mai mult cu cât acesta a fost făcut de Natalia, surioara bebelușului care nu a mai ajuns să vadă lumina zilei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Lungu locuiește de mai bine de cinci ani în Nisa, alături de soțul ei, Harry Arampatzis, un milionar grec. Este fericită că se poate ocupa și de marea ei pasiune, jurnalismul, s-a acomodat în Frața și își crește copiii așa cum își dorește, asta pentru că are suficient timp pentru ei. Azi însă, vedeta a făcut o dezvăluire extrem de dureroasă, povestind că și-a pierdut al treilea copil…

11889947_1019196861423948_7780259917320382945_o11889947_1019196861423948_7780259917320382945_o

Anca Lungu a dezvăluit că a pierdut al treilea copil

Dacă anul a fost început cu dreptul de majoritatea vedetelor, nu același lucru se poate spune despre Anga Lungu, care, la debutul lui 2024, comemorează un an de la pierderea celui de-al treilea copil al cuplului, care, din păcate, nu a apucat să vadă lumina zilei. Iată în cele ce urmează confesiunea tulburătoare a unei mame îndurerate!

Citește și:Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie. S-a mutat în Franța de dragul lui: „Știam că nu va fi ușor

Citește și: Cum arată Plușica de la Puterea Dragostei după ce și-a pus silicoane: „Dureri, usturimi, nu pot să fac nimic’

„Au trecut 365 de zile de când mi-am pierdut cel de-al 3 lea copil. Sunt încă o mamă îndoliată. Am avut nevoie de 1 an pentru a găsi curajul de a scrie aceste rânduri. O fac cu lacrimi în ochi. E un subiect tare sensibil și de cele mai multe ori minimizat: gândește-te că ai doi copii sănătoși acasă', mai bine că s-a întâmplat acum, decât mai târziu', e selecție naturală', se întâmplă des, li se întâmplă multor femei', e doar o sarcină, ești încă tânără'. Dacă vi se întâmplă să fiți în preajma unei femei care trece prin așa ceva, nu folosiți niciuna dintre frazele enumerate mai sus! Nu invalidați suferința unor mame care își pierd copiii! Da, din punct de vedere medical e o sarcină mai avansată sau mai puțin avansată care se oprește din evoluție, dar din punct de vedere emoțional, viitoarea mamă își pierde copilul căruia i-a făcut loc în sufletul ei, cu care și-a imaginat tot restul vieții, căruia i-a ascultat bătăile inimii, i-a vorbit și poate chiar i-a găsit un prenume.

Pierderea unei sarcini e dureroasă, iar femeile aleg tot mai mult să nu vorbească despre asta. Lipsa de empatie și invalidarea durerii lor sunt cu siguranță o parte dintre motive. O îmbrățișare simplă și sinceră poate cântări mult mai mult decât vă puteți imagina! Eu am avut parte de astfel de îmbrățișări și m-am simțit binecuvântată. Voi încheia cu un mesaj pentru cei care obișnuiesc să pună întrebarea atât de intruzivă cuplurilor. Mă refer desigur la vă doriți un copil?' sau când faceți un copil?' sau vă opriți la doi sau vi-l doriți și pe al treilea?'.

Imaginați-vă că puneți întrebarea asta unui cuplu care tocmai a pierdut o sarcină sau mai multe sau poate unui cuplu care tocmai a primit vestea că nu poate avea copii. Experiența trăită mi-a arătat că e încă nevoie de educație la acest capitol, așa că am ales să scriu aceste rânduri în speranța că femeile vor fi mai bine însoțite în durerea pierderii lor.

P.S. Desenul îi aparține Nataliei. L-a făcut după ultima ecografie, când totul era bine și bebelușul nostru zâmbea. Este imaginea pe care am ales să o păstrez în memoria suflețelului a cărui misiune a fost atât de scurtă„, și-a încheiat Anca Lungu tulburătorul mesaj de pe Instagram.

Anca Lungu, dezvăluiri despre prima naștere: „Cele mai chinuitoare ore din viața mea'

Anca Lungu împreună cu soțul său, grecul Harry Arampatzis, au părăsit România în 2018 și s-au mutat la Nisa împreună cu fata fostei prezentatoare TV din căsnicia cu Ștefan Lungu, Natalia, și între timp a mai apărut în familia lor și un băiețel.

Cu ocazia zilei de naștere a fetiței ei, Anca Lungu a povestit pe Instagram cum a decurs prima naștere și prin ce momente de suferință a trecut. Fiica ei, Natalia-Adriana, a împlinit șapte ani.

Anca Lungu a povestit că acum șapte ani, când se năștea fetița ei, a trăit cele mai chinuitoare ore din viața ei deoarece nu și-a putut vedea copilul doar pentru câteva secunde după naștere, apoi a fost dusă în incubator. Vedeta a povestit că a primit o poză cu fetița ei și că, pentru mai multe ore, aceea i-a fost alinarea.

„Cele mai lungi și chinuitoare ore din viață mea le-am trăit acum 7 ani, într-un bloc postoperator. Închideam ochii și încercăm să recreez momentul în care i-am auzit scâncetul puternic urmat de cele câteva secunde în care mi-a fost îngăduit să-i privesc chipul. Am primit apoi prima fotografie cu puiul meu din interiorul unui cuib de sticlă și am rezistat privind acea imagine mai bine de 6 ore. Ecranul telefonului devenise fereastră pe care aveam nevoie să o tot deschid ca să pot respira’, a scris Anca Lungu.

Vedeta a mai povestit că, ajunsă lângă incubatorul fiicei, nu a putut să o ia în brațe, să o alăpteze, și, deși au fost momente dificile, Anca Lungu spune că este recunoscătoare pentru tot ce are astăzi.

„Au urmat câteva minute lângă incubatorul ei, fără s-o pot lua în brațe, fără s-o pot alapta, fără s-o pot asigura că totul va fi bine și că într-o zi toate acestea vor fi amintiri dulci-amare despre începutul nostru cu peripeții. Și iată că Degețica mea grăbită împlinește astăzi 7 ani, iar eu sunt cât se poate de recunoscătoare pentru minunea pe care o trăiesc în fiecare zi. La mulți ani, Natalia-Adriana! Să-ți fie viață senină că o zi de primăvară târzie!’, a mai transmis Anca Lungu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton