Anca Lungu revine în televiziune, cu o emisiune culinară, la Prima TV: "După aproape 5 ani de pauză..."

 Dumitrache Laura
.

Anca Lungu revine la TV cu o nouă emisiune. Dacă în trecut putea fi urmărită de telespectatorilor la pupitrul știrilor, de această dată, prezentatoarea tv va modera o emisiunea culinară, la Prima TV. Vedeta a oferit primele declarații despre noul său proiect, fiind foarte încântată că va reveni pe micile ecrane, după o pauză de aproape 5 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Lungu a devenit celebră în România ca prezentatoare de știri la Observator. Vedeta a fost căsătorită cu afaceristul Ștefan Lungu, iar în anul 2017 au divorțat. Cei doi au împreună o fiică, Natalia Adriana. În urmă cu aproape cinci ani, Anca Lungu îi anunța pe telespectatori că se mută din România, pentru a se stabili la Nisa, acolo unde trăiește o poveste de dragoste alături de Harry Arampatzis.

anca lunguanca lungu

Ei bine, Anca Lungu și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare, după ce a anunțat că revine pe micile ecrane. Vedeta va prezenta o emisiune culinară, la Prima TV, unde le va arăta românilor diverse rețete din mai multe colturi ale lumii.

Citește și: Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie. S-a mutat în Franța de dragul lui: „Știam că nu va fi ușor'

Citește și:Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie. S-a mutat în Franța de dragul lui: „Știam că nu va fi ușor'

Citește și:Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe YouTube: „Nu mai folosesc de mult produse din magazin”. Prima sa rețetă a stârnit ironii în online

Citește și:Pepe, după ce Cosmin Seleși i-a spus că nu știe să citească prompterul: „Noi am avut…”

Anca Lungu va prezenta o emisiune culinară la Prima TV

Anca Lungu, în vârstă de 37 de ani, revine pe micile ecrane. Vedeta tv și-a anunțat fanii din mediul online că va modera emisiunea „Viața are gust' de la Prima TV, care va arăta publicului rețete din multe colțuri ale lumii, dar și povești emoționante. Anca Lungu este nerăbdătoare să apară la tv, după aproape cinci ani de pauză. Emisiunea culinară prezentată de Anca Lungu va fi difuzată duminică, pe Prima TV, de la ora 11.00.

Unul dintre motivele pentru care am luat această decizie este publicul meu. În toți acești ani, în care am lipsit de pe micul ecran, o mare parte dintre cei care mă urmăreau la televizor s-au mutat alături de mine în social media, în special pe Instagram, acolo unde sunt foarte activă. Cu acest public împart zilnic din frumusețea locului în care m-am stabilit.

Primesc mesaje de mulțumire pentru energia pozitivă care ajunge la ei și pentru inspirăția pe care o găsesc în postările mele. Nu de puține ori oamenii m-au încurajat să fac mai mult decât atât. Mi-au cerut vlogguri și inclusiv o emisiune în care să păstrez stilul simplu și optimist care le dă poftă de viață. După 15 ani de televiziune în care am intrat în casele oamenilor în cea mai mare parte cu știri negative și tragedii, aleg să las în urmă rolul mesagerului și să fiu eu însămi într-o producție dedicată frumosului și bunului gust. Un alt motiv al revenirii mele este dragostea pentru meseria pe care am practicat-o atât de mulți ani.', a transmis Anca Lungu pentru Click!

Anca Lungu este pasionată de gătit

Deși nu multă nu știa, Anca Lungu este pasionată de gătit, motiv pentru care a acceptat să modereze emisiunea culinară. Vedeta este nerăbdătoare să aducă în fața publicului povești emoționante ale românilor plecați peste hotare.

E adevărat că îmi place să gătesc. Sunt 11 ani de când am creat blogul meu de rețete, printesapolonic.ro, iar oamenii mă asociază cu acest domeniu. Dar așa cum blogul nu este în primul rând despre cooking, ci despre a împărți (polonicul nu e o ustensilă de gătit, ci pentru servit) așa și emisiunea de la Prima nu e despre cooking, ci despre a gusta viața cu toate simțurile.”, a mai spus Anca Lungu.

De asemenea, Anca Lungu a fost încurajată de Andreea Berecleanu să revină la TV.  „Andreea a fost cea care a înțeles această dorință, care m-a încurajat și m-a susținut să o materializez, pentru că recunosc că am avut îndoieli. Îi mulțumesc pentru prietenia și atenția care o caracterizează. Noi, prietenii ei, suntem norocoși.”, a mai spus Anca Lungu pentru sursa citata mai sus.

Anca Lungu: „După o pauză de televiziune de aproape 5 ani, revin”

Anca Lungu le-a dat marea veste fanilor ei de pe rețelelor de socializare. Astfel, după aproape cinci ani de pauză în televiziune, Anca Lungu revine pe micile ecrane. De această dată, vedeta va prezenta o emisiune culinară.

„Nimic nu e întâmplător în viață. Continui să cred asta cu tărie. Am fost totuși surprinsă să realizez că astăzi e 31 martie. Ziua în care exact acum 20 de ani mi-am început cariera în televiziune cu prima mea emisiune în direct la televiziunea locală din Suceava. Ei bine, tot astăzi, la 20 de ani distanță, se întâmplă. Fără niciun fel de calcul, să vă dau o altă veste legată de viața mea profesională: după o pauză de televiziune de aproape 5 ani, revin!Revin cu un proiect la care am lucrat aproape un an: 18 episoade filmate.

 Vă invit să călătoriți alături de mine, să descoperim împreună gusturi și savor. Dar mai ales oameni minunați, inclusiv români care s-au stabilit înafara țării și poveștile lor care inspiră. Voi continua cu câteva mulțumiri. Familiei și în special părinților mei care mi-au oferit în dar „o undiță' pentru acest proiect. Prietenei mele, @andreeaberecleanu, care m-a încurajat și m-a susținut să materializez ideile, lui @augustin.bucur_cinematographer care m-a scos din încurcătură și a pus umărul la filmarea a 4 dintre ediții și tuturor celor care ne-au primit cu inima deschisă în restaurantele sau intimitatea lor. Nu în ultimul rând vă mulțumesc vouă, comunității mele, care ați fost principala mea sursă de inspirație!', a transmis Anca Lungu pe Instagram. 

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton