Anca Lungu vine în România de Crăciun, după ce s-a mutat în Franța: "Și de această dată, acasă în Bucovina". Unde va petrece Anul Nou

 Oana Pantazi
.

Anca Lungu va veni în România de Crăciun, ca de fiecare dată. Chiar dacă vedeta locuiește de mai bine de cinci ani în Nisa, acolo unde s-a mutat împreună cu soțul ei, Harry Arampatzis, un milionar grec, dorul de casă o aduce an de an în sânul familiei, în special în perioada sărbătorilor. Iată cum și unde va petrece de sărbători!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Lungu și-a anunțat fanii din social media că vine în România de Crăciun. Vedeta va petrece Nașterea Domnului alături de familia ei, dar noaptea dintre ani o va găsi în țara de baștină a soțului ei, Grecia. Anca a dezvăluit că abia așteaptă să petreacă 5 zile alături de familia ei.

anca-lunguanca-lungu

Anca Lungu, în România de Crăciun

Anca Lungu locuiește de mai bine de cinci ani în Nisa, alături de soțul ei, Harry Arampatzis, un milionar grec. Este fericită că se poate ocupa și de marea ei pasiune, jurnalismul, s-a acomodat în Frața și își crește copiii așa cum își dorește, asta pentru că are suficient timp pentru ei. Chiar dacă este departe de țară mare parte din timp, Anca Lungu nu lasă anul să treacă fără să-și viziteze familia.

Citește și:Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie. S-a mutat în Franța de dragul lui: „Știam că nu va fi ușor’

Citește și: Cum arată Plușica de la Puterea Dragostei după ce și-a pus silicoane: „Dureri, usturimi, nu pot să fac nimic'

Citește și: Anamaria Prodan muncește de la 6 dimineața până la 1 noaptea și doarme foarte puțin: „Nu e ușor să fii bogat'

Deși și-a făcut deja un brad superb acasă, anul acesta Anca nu va face Crăciunul la Nisa, ci la Suceava, unde va petrece 5 zile alături de familia ei.

„Am scos din lada de zestre  minunea țesută de mâinile harnice ale bunicii Adriana. Am așternut-o la poalele bradului și am simțit că bunica zâmbește de acolo de unde e acum. Poate nu întâmplător a țesut scoarța în culorile Crăciunului. Voi ce amintiri păstrați de la cei mai blânzi și mai plini de iubire bunici?”, și-a întrebat Anca fanii din mediul online.

Apoi, vedeta le-a destăinuit urmăritorilor ei ce planuri are pentru vacanța de sfârșit de an și le-a cerut sfaturi cu privire la destinațiile de vizitat din Bucovina. Dacă de Crăciun va fi alături de familia ei, în România, de Anul Nou va fi la Salonic, alături de familia soțului ei.

„O săptămână până la Crăciun! Ce bucurie! Am fi putut alege nenumărate destinații, cu plaje exotice sau zăpadă multă, dar și de această dată, „acasă în Bucovina” și „acasă în  Grecia” vor fi destinațiile noastre. Nu pot exprima în cuvinte bucuria imensă de a fi alături de familie, acasă, de sărbători. De Crăciun ne vom bucura la Suceava, iar de Revelion vom vedea focurile de artificii din Salonic. Voi ce planuri aveți anul acesta de sărbători? Și pentru că voi petrece 5 zile pline la ai mei, ce locuri frumoase din Bucovina îmi recomandați, în afară de mănăstirile care sunt tot timpul pe lista noastră?”, a mai scris Anca Lungu.

Cum se înțelege Anca Lungu cu soțul ei, Harry Arampatzis, după 5 ani de căsnicie

În urmă cu mai bine de 5 ani, Anca Lungu a ales să renunțe la tot ce o lega de România. Fosta prezentatoare TV a decis că este momentul să înceapă o nouă viață alături de iubitul grec. Zis și făcut! Fără a sta prea mult pe gânduri, a plecat în Franța alături de Harry Arampatzis. De aici, nu a mai durat mult și și-au întemeiat propria familie.

Cei doi sunt azi părinți, iar Micuțul Iorgos le umple zilele de bucurie și le aduce mereu zâmbetul pe buze. Formează o familie frumoasă și de invidiat, astfel că fosta prezentatoare TV nu s-a sfiit să spună cât de mult s-a schimbat viața ei de când l-a cunoscut pe iubitul grec și a plecat din România.

Fosta prezentatoare TV a lăsat România și tot ce clădise aici în urmă, însă nu a dus vreodată lipsă de bani. Harry Arampatzis este farmacist, cecetător, om de afaceri, dar și inventator, astfel că se bucură de o avere de invidiat. Cu toate astea, frumoasa șatenă mărturisește că i-a fost greu când a știut că pleacă defintiv de pe meleagurile românești.

Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el. Despre asta a fost vorba. Să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia. După încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Viorgos în ecuație, fiul nostru. Apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte.’a mărturisit Anca Lungu, pentru Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton