Anca Neacșu, de la ASIA, divorțează după 10 ani de căsnicie. Au depus deja actele

 Cruceru Cristina
.

Anca Neacșu, fostă membră a trupei ASIA, divorțează! Vedeta și soțul ei au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Cei doi erau împreună de zece ani și nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ. Iată dovada separării acestora!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Neacșu și soțul ei, Serkan Yaman, un bărbat de origine turcă sunt pe cale să divorțeze. Fosta membră a trupei ASIA și cel care i-a fost partener de viață au decis să meargă pe drumuri separate. Cântăreața și Serkan erau împreună de zece ani și lucrurile păreau să meargă bine între ei. Din păcate, iată că nu a fost deloc așa, căci aceștia s-au decis să pună stop căsniciei. Momentan, cei doi nu au oferit detalii despre divorț, însă lucrurile sunt clare.

Anca-NeacsuAnca-Neacsu

Povestea lor de iubire s-a sfârșit după zece ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au locuit pentru o bună vreme în Turcia, țara natală a lui Serkan. Apoi s-au mutat în România și au început să facă 'naveta' în Turcia, de unde este bărbatul. Lucrurile începuseră să meargă bine pe plan profesional pentru Anca Neacșu și pentru soțul ei. Se pare că odată cu trecerea timpului, relația lor a întâmpinat suișuri și coborâșuri, căci au decis să divorțeze. Potrivit Spynews.ro, Anca Neacșu și Serkan Yaman au depus actele de divorț.

Citește și: În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu: „Eram ca niște roboți”

Citește și: Anca Neacșu din trupa A.S.I.A, prima apariție după un an. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său, după ce s-a luptat cu Iulian Pîtea: „Am primit tratamentul pe 5 ani, pentru Leon'

Citește și: Klaus Iohannis, despre toate scumpirile din România: „Vinovat este Putin!”

Anca Neacșu, de la ASIA, divorțează după 10 ani de căsnicie

Anca Neacșu este cea care a înaintat cererea de divorț. Fosta membră ASIA vrea să divorțeze de Serkan Yaman, bărbatul cu care avea o căsnicie de 10 ani. Cântăreața este foarte discretă atunci când vine vorba de viața ei privată, asta pentru că în ultima vreme nu a mai vorbit despre mariajul ei. Anca Neacșu și Serkan Yaman nu au mai avut nici apariții împreună de mult timp. Acum, artista i-a surprins pe toți, după ce s-a aflat că își dorește să fie, din nou, o femeie liberă.

Cum a început relația dintre Anca Neacșu și Serkan Yaman

Anca Neacșu și Serkan Yaman au fost împreună timp de zece ani. Când a cunoscut-o pe blondină, bărbatul era însurat cu altă femeie. Cântăreața a povestit, acum multă vreme, cum a început povestea de dragoste dintre ei doi.

'Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine.

Când am primit eu telefonul că ea trimisese e-mailuri peste tot eu îmi căutam rochie de mireasă. Mi-am schimbat viața, mi-a fost greu, la început nu aveam pe nimeni în Turcia, iar când îmi făceam o prietenă ne mutam în oraș. Între timp am început să vorbesc, acum am cetățenie, sunt turcoaică. Am făcut sacrificii mari și când mă enervez îi spun, a meritat, dacă nu plecam în Turcia sigur Dumnezeu îmi dădea altceva. Eu sunt șefa în casă', spunea Anca Neacșu, în emisiunea 'Răi da` buni'.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton