Anca Neacșu a divorțat de soțul său. Artista a izbucnit în lacrimi: "S-a terminat..."

 Dumitrache Laura
.

Anca Neacșu divorțează după 10 de ani de căsnicie. Fosta solistă ASIA se desparte de soțul ei de origine turcă, Serkan Yaman. Astăzi, vedeta s-a prezentat la tribunal, la prima înfățișare în cadrul procesului de divorț și a făcut primele declarații înainte să intre în sala de judecată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După 10 ani de mariaj, Anca Neacșu și soțul ei de origine turcă, Serkan Yaman, au decis să divorțeze. Artista s-a prezenta marți, la tribunal, unde are loc prima înfățișare a procesului de divorț. Vedeta a făcut primele declarații înainte să intre în sala de judecată, declarând că nu este o zi fericită pentru niciunul dintre ei.

in lacrimiin lacrimi

Artista a ieșit de la tribunal în urmă cu câteva momente, alături de avocata sa. Anca Neacșu a divorțat de soțul ei de origine turc, Serkan Yaman. Vedeta a izbucnit în lacrimi și a fost vizibil afectată de toată situația. Chiar și ala, cântăreața este sigură că poate trece peste această perioadă dificilă.

Citește și: De ce divorțează Anca Neacșu de soțul turc, după 10 ani de căsnicie:”Ca iubiți, a dispărut pasiunea”

Citește și:În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu:”Eram ca niște roboți”

Citește și:A murit tatăl Catincăi Roman.Iosif Zilahy avea 90 de ani

Citește și: Preotul Eugen Tănăsescu, după ce a văzut stenogramele în cazul Visarion Alexa:”Părintele a preadesfrânat”

Anca Neacșu, în lacrimi după pronunțarea divorțului de Serkan Yaman

Procesul de divorț dintre Anca Neacșu și Serkan Yaman a luat sfârșit, fiind pronunțat divorțul. La ieșirea din tribunal, Anca a izbucnit în lacrimi în timpul interviului. Vedeta a declarat că soțul a invocat probleme de sănătate și a cerut amânarea, dar solicitarea i-a fost respinsă. Chiar și așa, divorțul a fost finalizat.

„S-a terminat. (…) Aseară am înțeles că se va prezenta. Motive medicale. (…) Zilele următoare urmează câteva formalități. (…) Avem câteva lucruri de împărțit, dar ne-am înțeles. E o înțelegere amiabilă. Suntem amândoi de comun acord. (n.r. au fost) neînțelegeri.', a spus Anca Neacșu cu ochii în lacrimi.

Anca Neacșu s-a prezentat la prima înfățișare pentru divorț

Anca Neacșu divorțează de soțul turc, Serkan Yaman. Artista și partenerul ei se despart după 10 ani de relație. Vedeta s-a prezentat astăzi la tribuna, pentru prima înfățișare în cadrul procesului de divorț de soțul ei. Anca Neacșu a oferit și primele declarații înainte să intre în sala de judecată. Vedeta a venit îmbrăcată într-o ținută neagră și a vorbit despre separarea de Serkan Yaman. Cei doi s-au căsătorit în Turcia, iar soțul ei este de naționalitate turcă, acesta fiind și motivul pentru care au ajuns în instanță.

„E o decizie luată de comun acord. (…) Î mi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici.', a declarat Anca Neacșu, pentru Antena Stars, relatează spynews.ro.

Anca Neacșu: „Îmi tremură picioarele”

Anca Neacșu și-a făcut apariția la tribunal vizibil afectată de această situație. Ba mai mult, vedeta a recunoscut că este stresată, dezvăluind că este pentru prima dată când intră într-o sală de judecată. Artista a mai spus că ea și încă soțul ei își doresc ca divorțul să se încheie din primul proces.

„Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele.', a mai dezvăluit artista.

Artista divorțează după 10 ani

Anca Neacșu și Serkan Yaman s-au iubit vreme de 10 ani, dar acum au decis să pună punct relației. Vedeta a confirmat divorțul de soțul turc în luna mai a acestui an. Separarea celor doi a fost de comun acord și pare că nu mai există nicio șansă de împăcare. Fosta membră a trupei ASIA susține că vina aparține amândurora.

Artista se mutase în Turcia de dragul soțului ei. Când s-au cunoscut, Serkan Yaman se afla într-o altă relație, dar a renunțat la iubita lui pentru a se căsători cu frumoasa blondină.

„Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine', povestea fosta membră a trupei A.S.I.A la emisiunea „Răi da buni'.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton