Anca Pandrea a renunțat la hainele de doliu, la 14 ani de la moartea lui Iurie Darie. Unde s-a afișat îmbrăcată colorat și cum se simte acum: ”Trebuie să am grijă cu căldura...” / EXCLUSIV

.

Anca Pandrea, pentru prima dată în haine colorate de când a plecat Iurie Darie dintre noi. Unde s-a afișat așa și cum se simte actrița. Văduva lui Iurie Darie a fost prezentă la un vernisaj, unde au fost expuse mai multe lucrări ale regretatului actor care ne-a părăsit în urmă cu 14 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anca Pandrea, pentru prima dată în haine colorate de când a plecat Iurie Darie dintre noi. Din cauza caniculei, văduva lui Iurie Darie nu iese din casă decât să meargă la medic sau la evenimente care au legătură cu regretatul actor.

61466407-161466407-1

Citește și: Anca Pandrea suferă că nu poate să meargă la mormântul lui Iurie Darie, din cauza problemelor de sănătate: 'Este mereu cu mine. Îi simt și acum prezența. Îmi dă semne…' Actrița iese din casă doar când se duce la medic sau la farmacie / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a putut avea copii Anca Pandrea: „Mi-am dorit și eu și Iura să avem o fetiță dar nu a fost să fie”

Citește și: De ce poartă Jean de la Craiova numai haine de culoare violet în zilele de joi: „În celelalte zile sunt alte culori, trebuie să le ghicești”

Citește și: Catinca Roman a mers la terapie ca să scape de un mare viciu, dependența de zahăr: „Aș vrea să mă las și de fumat, dar să vedem dacă reușesc'

Unde s-a afișat Anca Pandrea în haine colorate și cum se simte în prezent

Văduva lui Iurie Darie a luat o decizie importantă anul trecut, atunci când a decis să renunțe la poza lui Iura, cu care umbla la piept.

Actrița nu mai poartă nici haine negre, după ce a renunțat cu ceva timp în urmă și la poza lui Iura, pe care o avea mereu la piept. Actrița și-a dat seama că îl tine la „hotar” astfel, dar crede și că, de aceea, ea se îmbolnăvește des. Expoziția la care văduva lui Iurie Darie a fost prezentă joi după-amiază s-a numit 'Povești românești'.

Afișul evenimentului este o reproducere a unui desen, „Castel de poveste”. Este vorba despre o expozitie colectivă, care a reunit mai mulți artisti contemporani, și este realizata de Ingrid Lalique de la Arhiva de Artă. Lucrările lui Iurie Darie au fost expuse în holul muzeului.

'Ceilalți expozanți au expus în sălile muzeului. Holul, cu pereții înalți, mi-au amintit de o catedrală. Lucrările erau fixate cumva mai sus decât în mod obișnuit, trebuie să îți îndrepți privirea în sus, asemenea băiatului din desen. A fost frumos. Mă simt mai bine… dar trebuie să am grijă cu căldura', a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Anca Pandrea nu iese din casă decât când merge la medic și la farmacie

Temperaturile extreme o împiedică pe Anca Pandrea să ajungă la mormânt la Iura, dar prietenii îi sunt aproape și o ajută atunci când are nevoie. Dacă iarna stă în casă, când e ger, vara, pe temperaturile ridicate stă în casă la recomandarea medicilor. La 12 ani de la moartea regretatului actor, actrița spune că încă îi simte prezența și crede că acesta este alături de ea.

'Nu se poate ieși din casă. Este foarte cald. Eu, cu problemele mele de sănătate nu mă încumet să ies pe stradă ziua în amiaza mare. Nu ies decât strict pentru ceea ce am nevoie, la doctor sau la farmacie. Dimineață parcă a fost mai bine, mai răcoare așa, dar tot nu ies decât unde trebuie. Nici cățelușul nu stă afară, stă în casă, pe gresie, pentru că este foarte cald.', a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

La aproape 12 ani de când s-a stins din viață Iurie Darie, Anca Pandrea simte că marele actor este alături de ea și îi dă semne.

'Nici la Iura la mormânt nu pot să merg, din păcate, pe căldurile acestea… Dar Iura este mereu cu mine. Îi simt și acum prezența. Îmi dă semne. Avem o conexiune specială, care este dincolo de această lume.', a mai declarat actrița, pentru viva.ro.

Anca Pandrea: 'Beau foarte multă apă…'

Anca Pandrea bea foarte multă apă cu lămâie, pentru că simte că îi face bine. Pe căldurile acestea, actrița nu prea are poftă de mâncare. Mai spune că, pe vremuri, mergea vara, la mare, în Vama Veche, dar acum nu are voie.

'Am aer condiționat mobil și prietenii mi l-au aranjat să funcționeze bine. Trebuia să mă urc pe o scară, dar acum am o telecomandă și este mai ușor. Aveam aer condiționat, îl cumpărasem cu Iura acum vreo 15 ani, dar nu l-am folosit. Pe atunci nu erau căldurile acestea și, de aceea, nu l-am folosit. Au venit prietenii mei, George și Daniel cu Ilinca, și m-au ajutat. La mine aerul condiționat este pus la intrare pe hol și atunci bate în toată casa, în camerele principale. La bucătărie închid ușa, mai fac mâncare și deschid fereastra.', a mai spus Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Foto: VIVA, arhiva personală, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton