Anca Pandrea suferă că nu poate să meargă la mormântul lui Iurie Darie, din cauza problemelor de sănătate: ”Este mereu cu mine. Îi simt și acum prezența. Îmi dă semne...” Actrița iese din casă doar când se duce la medic sau la farmacie / EXCLUSIV

.

Anca Pandrea nu iese din casă decât când merge la medic și la farmacie. Actrița susține că îi simte și acum prezența lui Iurie Darie și regretă că nu poate ajunge la mormânt. Problemele de sănătate o țin mai mult în casă și nu se prea încumetă să iasă pe căldurile acestea. Pe 11 iulie, lucrările marelui actor vor fi expuse la Muzeul Literaturii, până la data de 3 august.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Anca Pandrea spune că îi simte și acum prezența marelui actor, Iurie Darie, și regretă că nu poate ajunge la mormântul lui.

17661766

Citește și: De ce nu a putut avea copii Anca Pandrea: „Mi-am dorit și eu și Iura să avem o fetiță dar nu a fost să fie”

Citește și: Anca Pandrea, declarație de dragoste pentru Iurie Darie, la expoziția cu desenele lui: 'Vă iubesc pe toți, dar…'. Actorul ar fi împlinit 95 de ani și a fost omagiat la Teatrul de Comedie / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Anca Pandrea nu iese din casă decât când merge la medic și la farmacie

Temperaturile extreme o împiedică pe Anca Pandrea să ajungă la mormânt la Iura, dar prietenii îi sunt aproape și o ajută atunci când are nevoie. Dacă iarna stă în casă, când e ger, vara, pe temperaturile ridicate stă în casă la recomandarea medicilor. La 12 ani de la moartea regretatului actor, actrița spune că încă îi simte prezența și crede că acesta este alături de ea.

'Nu se poate ieși din casă. Este foarte cald. Eu, cu problemele mele de sănătate nu mă încumet să ies pe stradă ziua în amiaza mare. Nu ies decât strict pentru ceea ce am nevoie, la doctor sau la farmacie. Dimineață parcă a fost mai bine, mai răcoare așa, dar tot nu ies decât unde trebuie. Nici cățelușul nu stă afară, stă în casă, pe gresie, pentru că este foarte cald.', a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

La aproape 12 ani de când s-a stins din viață Iurie Darie, Anca Pandrea simte că marele actor este alături de ea și îi dă semne.

'Nici la Iura la mormânt nu pot să merg, din păcate, pe căldurile acestea… Dar Iura este mereu cu mine. Îi simt și acum prezența. Îmi dă semne. Avem o conexiune specială, care este dincolo de această lume.', a mai declarat actrița, pentru viva.ro.

Anca Pandrea: 'Beau foarte multă apă…'

Anca Pandrea bea foarte multă apă cu lămâie, pentru că simte că îi face bine. Pe căldurile acestea, actrița nu prea are poftă de mâncare. Mai spune că, pe vremuri, mergea vara, la mare, în Vama Veche, dar acum nu are voie.

'Am aer condiționat mobil și prietenii mi l-au aranjat să funcționeze bine. Trebuia să mă urc pe o scară, dar acum am o telecomandă și este mai ușor. Aveam aer condiționat, îl cumpărasem cu Iura acum vreo 15 ani, dar nu l-am folosit. Pe atunci nu erau căldurile acestea și, de aceea, nu l-am folosit. Au venit prietenii mei, George și Daniel cu Ilinca, și m-au ajutat. La mine aerul condiționat este pus la intrare pe hol și atunci bate în toată casa, în camerele principale. La bucătărie închid ușa, mai fac mâncare și deschid fereastra.', a mai spus Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Lucrările lui Iurie Darie, expuse la Muzeul Literaturii

'Pe vremuri mergeam la mare, la Vama Veche, stațiunea avea un farmec aparte. Dar acum s-au schimbat lucrurile, iar eu nu am voie să stau la soare, pentru că nu îmi face bine. Beau foarte multă apă. Apă cu lămâie… Nu prea am poftă de mâncare, probabil de la căldură, însă trebuie să mănânc ceva. Nu se poate trăi numai cu iaurt…', mai spune actrița.

'Pe data de 11 iulie, la Muzeul Literaturii, va avea loc vernisajul de pictură Povești Românești, care va putea fi vizitat până pe 3 august. Și aici vor fi expuse și lucrările lui Iura.', spune actrița. Lucrările regretatului actor au mai fost expuse în martie, când Iura ar fi împlinit 95 de ani, la Teatrul de Comedie, unde a jucat timp de 50 de ani.

De ce nu a putut avea copii Anca Pandrea

Anca Pandrea și-a dorit foarte mult un copil cu Iurie Darie, bărbatul pe care l-a iubit enorm, timp de 27 de ani, însă nu a fost să fie, în ciuda tuturor tratamentelor urmate de-a lungul timpului.

„Singurul meu regret în viață pe care îl am este faptul că nu am copii. Mi-am dorit și eu și Iura să avem o fetiță dar nu a fost să fie. Am fost și am făcut tratament pentru a deveni mamă dar nu am reușit să rămân însărcinată’, a spus Anca Pandrea pentru Click!

Pe vremuri a rămas însărcinată cu primul iubit, dar a făcut chiuretaj, iar urmările au fost nefaste.

Eram studentă şi nu am avut puterea să păstrez copilul. Am făcut un chiuretaj, deşi pe vremea aceea nu aveai voie. Sarcina era destul de avansată, iar de atunci nu am mai putut avea copii„, spunea Anca Pandrea.

Foto: facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton