Anca Pandrea, operată de urgență: "Am făcut hemoragie și...". Cum se simte acum văduva lui Iurie Darie

 Dumba Gabriela
.

Anca Pandrea a fost operată de urgență la ochi, după ce în ultimul an a avut mai multe probleme de sănătate. Văduva lui Iurie Darie a dezvăluit cum se simte acum și ce tratament urmează, după ce a ajuns de urgență la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte de operația la ochi, Anca Pandrea a fost dusă la spital, unde a stat câteva zile conectată la tuburile de oxigen, în urma infectării cu virusul SARS-COV2. În ultimul an, actrița a avut parte de mai multe incidente, ea căzut în casă de câteva ori, așa că a avut mai multe traumatisme.

543543

Anca Pandrea, operată de urgență. Ce s-a întâmplat

Anca Pandrea a povestit pentru Click! că a ajuns, din nou, pe mâna medicilor, care au operat-o de urgență.

Actrița a făcut hemoragie în vitros din cauza unei afecțiuni la ochiul stâng, așa că a fost nevoită să sufere o intervenție chirurgicală.

„Am avut probleme la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna doctor Monica Pop, crezând că am altceva. Apoi am făcut hemoragie și am fost operată la Policlinica Washington.

M-au pansat, îmi pun picăturile și trebuie să am grijă, să nu pățesc ceva.

Inițial am crezut că am alte probleme, după vacanța din vară. Dar momentan s-a rezolvat și trebuie să fiu atentă și să nu-mi între praf în ochi', a povestit Anca Pandrea, care s-a externat și se odihnește acasă.

Citește și: De ce a devenit Paula Seling vegană. Cum se menține în formă, la 43 de ani:„Nu am mai mâncat carne de 11 ani’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Mantea s-a tuns singură. Cum arată acum:„M-am trezit cu o poftă nebună’

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este însărcinată:'Avem foarte mari emoții'

Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea

Anca Pandrea a suferit foarte mult după ce soțul ei a murit, în 2012.

În primăvară, actrița și-a rupt o mână și o are imobilizată în orteză. Vedeta a leșinat în casă și s-a rănit la mână. Nu este prima oară când celebra actriță leșină. Aceasta a mers la doctor pentru a afla cauza leșinurilor sale.

Vedeta are probleme și cu coagularea sângelui, probleme cu glanda și are și gastrită. Recent a aflat care este cauza leșinurilor pe care le-a avut în ultima perioadă.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investgațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că tebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe.

De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua’, a declarat Anca Pandrea acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton