Anca Pandrea, probleme grave de sănătate, la 77 de ani: "Am oxigen acasă, pe rotile, chiar lângă pat"

 Oana Pantazi
.

La 11 ani de la dispariția lui Iurie Darie, bărbatul vieții sale, Anca Pandrea e tot mai slăbită și se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Actrița, care nu se mai desparte de tubul de oxigen, privește însă cu seninătate acest lucru și mărturisește că se menajează cât de mult poate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 77 de ani, Anca Pandrea se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și nu o dată, în ultima perioadă, a chemat Salvarea. Actrița suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, mai veche, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită, iar acum, după câte povestește, este dependentă de aparatul de oxigen.

11-vdt-pandrea_6b4d7371ec11-vdt-pandrea_6b4d7371ec

Anca Pandrea, probleme grave de sănătate

Din nefericire, Anca Pandrea are tot mai multe probleme de sănătate îngrijorătoare. Actrița a leșinat de mai multe ori în casă, de-a lungul timpului, și s-a ales și cu o mână ruptă, fără să știe motivul. După ani de zile, a aflat că principala cauză o constituie faptul că ea nu mănâncă deloc sărat, dat fiind că are și alte afecțiuni, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Cu toate acestea, actrița privește totul cu realism și cu resemnare.

„Nu trebuie să fii bolnav ca să te duci. Poți să mori și dacă ești sănătos', a spus ea Cancan.ro.

Citește și: Ce a făcut Anca Pandrea la cimitir, în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani: „Așa cum îi plăceau lui. Cum arată acum mormântul regretatului actor / EXCLUSIV

Citește și: Anca Pandrea păstrează cu sfințenie un obiect pe care i l-a făcut cadou regretatul Thury Ștefan, primul ei soț: ‘Mi-a dăruit o…/ EXCLUSIV

Citește și: Irina Margareta Nistor: „Am încercat să mă mărit cu cineva ca să plec din țară, dar nu mi-a reușit

Acum, fosta parteneră de viață a lui Iurie Darie a mărturisit că are nevoie de tub de oxigen pentru a putea respira.

„Am oxigen acasă, pe rotile, chiar lângă pat, e obligatoriu să dorm cu el. Am primit aprobare să am și unul mobil. O să merg cu el în poșețică, tot timpul, chiar dacă pentru mine e foarte greu, are vreo trei kilograme', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cum se descurcă Anca Pandrea singură, la 77 de ani

În ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat, inclusiv problemele cu sănătatea, Anca Pandrea merge înainte, chiar dacă nu îi este simplu mereu. Actrița mărturisește că nu prea se mai descurcă în privința treburilor domestice, așadar și-a găsit un ajutor care o degrevează de obligațiile casnice. Altfel, actrița mărturisește că senectutea are și părțile ei bune – îți permite să-ți organizezi timpul după bunul plac.

„Mi-e greu să mai gospodăresc, dar sinceră să fiu, nici tragere de inimă nu mai am. Așa am o doamnă care vine sâmbăta, îmi gătește, face curat. Normal că o plătesc, cu câte 200 de lei pe zi. Am cunoscut-o printr-o prietenă.

Am citit ceva ce mi-a plăcut foarte mult. Părul alb e foarte frumos… Pentru că dormi când vrei, mănânci când vrei, pleci și te plimbi când vrei.

Astăzi am lenevit. De două săptămâni nu am mai scos nici cățelușa la plimbare. Mi-a zis doctora că atunci când e cald, să nu ies din casă, nici măcar la umbră. Pentru că am insuficiență cardiacă și pulmonară.

Nu mai beau cafea de 11 ani, după ce a plecat Iura. Nu mai am voie, am probleme mari. Dar nu se poate nici așa, fără să ai nimic. Am înlocuit cafeaua cu o licoare'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton