Anca Serea a fost la un pas să divorțeze de Adi Sînă: „Am ars multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-a pregătit vreodată pentru relația cu un artist”

 Calin Maria Bianca
.

Anca Serea a fost la un pas să divorțeze de Adi Sînă. Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile, iar din rodul iubirii lor au rezultat și patru copii frumoși. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze, fiind admirați de publicul larg și sunt asociați deseori cu o familie demnă de invidiat, însă puțini știu că au traversat și momente dificile. Ba mai mult, erau la un pas să divorțeze!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi formează un cuplu de nu mai puțin de 13 ani și, după cum au povestit de mai multe ori, inițial Anca Serea l-a refuzat pe Adi Sînă când a invitat-o la date. Ea rămăsese văduvă la 29 de ani și avea deja doi copii, iar asta a împiedicat-o inițial să-și facă planuri cu artistul, însă mai apoi lucrurile au venit de la sine. Au trecut prin suișuri și coborâșuri, însă acum se mândresc cu căsnicia lor și punctul în care au ajuns.

serea9-1serea9-1

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Adi Sînă și Anca Serea: „Probabil că nu era pregătită pentru un date, iar eu nu eram bărbatul potrivit, și atunci…”. Cum a cerut-o artistul de soție, chiar în noaptea de Revelion

Citește și: Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte. Ce diagnostic au primit: „O noapte de pomină, extraordinar de grea. Veștile nu sunt bune. Din păcate…„

Citește și: Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai. Cum arată și ce view are: „Prețul este foarte bun și…„ / Vrea să își cumpere casă în România

Citește și: Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman: „Am suferit. Am iubit. Nu a vrut niciunul să…”

Anca Serea a fost la un pas să divorțeze de Adi Sînă

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai„, prezentatoarea TV a întrebat-o dacă gelozia a fost vreodată atât de puternică și intensă încât să se pună problema divorțului. Fără a ezita, Anca Serea a răspuns acestei întrebări, însă înainte de toate a specificat că nu neapărat gelozia i-a făcut să se gândească la divorț, ci motivele au fost cu totul și cu totul altele.

Denise Rifai: V-a adus gelozia în pragul divorțului?'

Anca Serea: „Eu m-am dus, singură, în pragul acela, pentru că noi, oamenii, suntem responsabili de sentimentele noastre, de acțiunile noastre, de deciziile pe care le luăm. Vizavi de căsnicia pe care o am cu Adi, consider că am ars mai multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-ar fi pregătit vreodată vizavi de relația cu un artist, care este cu suișuri și coborâșuri și intensă. Cred că au fost niște sentimente de gelozie firești, dar niciodată alimentate de el. Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului'.

Denise Rifai: „Ați spus că au fost două momente în care ați vrut să renunțați'.

Anca Serea: „Da, unul a fost real, dar nu a fost un motiv întemeiat.„

Anca Serea: „Ne-am dat seama că avem mai multe motive să mergem mai departe'

Anca Serea a recunoscut că ea și Adi Sînă au ajuns, la un moment dat, în pragul divorțului. A spus clar că la mijloc nu a fost vorba doar despre gelozie, deși a fost un factor care a influențat destul de mult. Fără a ezita, a mărturisit că viața cu un artist nu este deloc ușoară, mai ales că el este mai tot timpul plecat, însă după lungi discuții și-au dat seama de marea iubire care este între ei și de nenumăratele motive pe care le au să lupte pentru relația lor.

Ne-am dat seama, după îndelungi discuții, că avem foarte multe motive să mergem mai departe și, dacă nu s-a întâmplat atunci, înseamnă că nu a fost nimic serios și nimic grav', a mai continuat Anca Serea.

Anca Serea a impus limite în relația cu Adi Sînă privind cariera lui

Acum sunt o familie frumoasă, cu un mariaj lung, și care pozează deseori cu zâmbetul pe buze, însă puțin știu că la început relația lor nu a fost tocmai roz. Anca Serea a mărturisit că i s-a întâmplat des să fie geloasă, însă mai apoi, pentru buna funcționare a relației, a impus o serie de limite privind cariera de artist a soțului ei.

Este artist, are nevoie de admirație și susținere, dar până la un anumit punct. Am avut primul an cu multe gelozii',  mărturisea Anca Serea, care, totuși, în 8 ani de căsnicie, a învățat să fie mai înțelegătoare, iar soțul ei mai puțin orgolios.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton