Anca Serea câștigă și peste 100.000 de euro anual, ca influencer: "Sufiecient de bine și de mulți încât să..."

.

Câți bani câștigă Anca Serea anual, ca influencer. Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, a fost invitată recent la emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV. Printre altele, prezentatoarea a întrebat-o pe invitata sa câți bani câștigă în fiecare an din mediul online. Răspunsul vedetei nu a întrâziat să apară, iar suma precizată nu este deloc mică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea câștigă și peste 100.000 de euro anual, ca influencer. Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adi Sînă și are grijă să le ofere tot ce are mai bune celor șase copii pe care îi are. Învitată la podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, aceasta a fost întrebată câți bani câștigă din activitatea de influencer pe an. Iată ce răspuns a dat vedeta.

anca-serea-2anca-serea-2

„Câți bani câștigi din activitatea de influencer pe an?', a fost întrebarea pusă de Cristina Șișcanu.

Citește și: Cum s-au filmat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu într-un club de pe litoral. Nu s-au ferit să-și arate dragostea în public

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, dezvăluiri neștiute din viața de cuplu: „În fiecare zi există ceva nou în relația noastră'. Cine e șeful în casă

Câți bani câștigă Anca Serea anual, ca influencer. Anca Serea câștigă și peste 100.000 de euro anual

Și-a început cariera ca model, iar apoi a cochetat și cu televiziunea. Însă, în ultimii ani, și-a crescut paginile de socializare și a ajuns să aibă numeroase campanii plătite cu branduri cunoscute. Astfel, a ajuns să câștige anual o sumă frumușică, pe care nu s-a ascuns să o dezvăluie.

„Suficient de bine și de mulți încât să pot să zic că aș putea să îmi întrețin familia deocamdată. Da, familia care este numeroasă și pentru asta le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături de mine în povestea asta, agențiilor care îmi propun de fiecare dată și clienților care mă angajează într-un proiect', a explicat Anca Serea, care a recunoscut că peste 100.000 de euro câștigă pe an, ca influencer.

Mai exact, în fiecare an, din activitatea de influencer, soția lui Adi Sînă ajunge să câștige peste 100.000 de euro.

„Și da, este un val și am un mare respect și pentru influencerii tineri și pentru cei care sunt de vârsta mea. Cred că în domeniul în care activăm noi este loc pentru toată lumea și nu au un model pe care îl urmez. Deci un pic mai mult de 100.000 de euro pe an aș spune. Da, un pic mai mult, dar să știi că contabilitatea mi-o ține cineva. Și eu sunt un om larg la mână, nu stau să controlez. Cred că de două ori pe an când vin impozitele de plătit atunci mă izbesc, atunci mă izbește trenul. Zic chiar am cheltuit atât de mult? Sau am câștigat chiar atât de mult? Doamne, Dumnezeule, 19% impozite și mai am și niște angajați. Conversația asta o am de două ori pe an cu doamna contabilă', a mai spus vedeta.

Cât cere pe o postare

Vedeta a spus că nu are tarife fixe și că depinde foarte mult de la un proiect la altul.

„Este o meserie nouă, care a luat amploare. Nu știu dacă să spun că eu câștig mult sau puțin. Câștig pe măsura activității unui om de 20 și ceva de ani. Sunt convinsă că sunt alți oameni care…Eu nu am niște tarife fixe, eu accept în general toate proiectele care mi se propun pentru că sunt superrecunoscătoare fie că sunt pe o sumă mai mică sau mai mare.

Le mulțumesc de fiecare dată și sunt recunoscătoare pentru că s-au gândit la mine. Până la urmă, dintr-o mare de fete frumoase și de alte mămici mă aleg pe mine. E cea mai mare mulțumire. Dar da, sunt proiecte care sunt foarte bănoase și proiecte mai puțin. Nu o fac pentru bani, cred că lucrurile s-au legat și e un mare avantaj', a mai dezvăluit soția lui Adi Sînă.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton