"Am ajuns să mi se transfuzeze 2 litri de sânge. Nu mai puteam să...". Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele sale de sănătate

 Raiciu Adriana
.

Anca Serea, noi declarații despre problemele sale de sănătate. Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete din țara noastră. Recent, aceasta a fost invitată la un podcast și a vorbit deschis despre viața sa, iar, printre altele, a adus în discuție și problemele sale de sănătate. Iată cu ce s-a confruntat în ultima perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adi Sînă și are grijă să le ofere tot ce are mai bun celor șase copii pe care îi are. Învitată la podcastul „Cafea cu visuri”, moderat de Oana Andoni, vedeta a vorbit deschis despre viața, precizând, printre altele, și despre problemele sale de sănătate.

anca-sereaanca-serea

De la vârsta de 18 ani, Anca Serea se confruntă cu anemia, pe care nu a reușit să o țină sub control, motiv pentru care, în ultima perioadă, a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor.

Citește și: Anca Serea și copiii săi suferă de infecție oculară: „E îngrozitor! Suntem pe tratament toți!'

Citește și: Cum își împart Anca Serea și Adi Sînă banii, în cuplu: „Banii mei îi cheltui eu, banii noștri…'

Citește și: ‘Vom face un tur al Europei cu trenul, începând cu Viena…’ Anca Serea se pregătește pentru o vacanță cu toată familia / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a vindecat Adrian Daminescu de cancer, după doi ani de luptă: „Moartea face parte din viață, dar nu trebuie să ne gândim la ea, trebuie să avem alte idealuri'

Anca Serea, noi declarații despre problemele sale de sănătate

În urmă cu doar câteva luni, Anca Serea, în timp ce se afla în vacanță, a leșinat. Ulterior, după ce a revenit în țară, a mers și și-a făcut mai multe investigații și a aflat că hemoglobina ajunsese la 4, un nivel foarte scăzut.

Am avut niște probleme de sănătate. Am avut o anemie pe care am avut-o de la 18 ani și pe care nu am ținut-o sub control. Deși luam un tratament, nu luam în mod consecvent și constant și am avut o alimentație selectivă spre vegetarian. Eram un om care dormeam foarte puțin, 4 ore pe noapte, nici nu mă alimentam corect. Am ajuns cu hemoglobină 4. Practic, eu nu mai aveam nicio rezervă de fier. Eram la Sofia atunci, pur și simplu am leșinat. Am ajuns în România, am făcut toate investigațiile”, a spus aceasta.

După toată această perioadă, în care a fost nevoită să pună pe pauză tot, soția lui Adi Sînă a început să pună accent pe lucrurile simple. Și-a schimbat alimentația, a început să facă sport regulat și a văzut deja schimbări.

„A coincis cu faptul că fiind plină pandemie, nu putea să vină nimeni la mine. Asta a fost și mai greu. Dar am învățat să mă iubesc. Somn, alimentație, echilibru. Nu aveam un moment în care să pot și eu să mă conectez sau să mă deconectez. A fost și un gen de bournout. Am ajuns să mi se transfuzeze 2l și ceva de sânge. Nu am mai putut să conduc, nu mai putem să urc nici măcar 2 etaje.„, a dezvăluit Anca Serea la podcast.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton