Anca Serea a părăsit show-ul „Uite cine dansează!”

 Florentina Liutic
.

Cea de-a 8-a ediţie a show-ului „Uite cine dansează!' a reprezentat o adevărată provocare pentru cele 5 perechi aflate în competiţie, care au trebuit să pregătească 3 dansuri.

 

Anca Serea şi Nicolai Curnic au părăsit show-ul după ce au început seara pe ritmuri de rocknroll, au continuat cu un cabaret şi au încheiat concursul în paşi de vals.

 

„Atât de multe săptămani de dans şi muncă, încât e de neimaginat că am ajuns la ediţia a 8-a. Să ne fiţi aproape şi în seara aceasta, pentru că am pregătit 3 momente magice special pentru voi.', scria Anca înainte de începerea emisiunii, sperând să ajungă în marea finală. Din păcate, vedeta nu a reuşit să treacă mai departe, însă a reuşit să facă faţă cu brio diferitelor stiluri de dans pe care le-a prezentat de-a lungul celor 8 ediţii.

 

Mamă a 5 copii, Anca Serea s-a descurcat de minune în acest show, pe care l-a descris ca pe o „experienţă senzaţională', ea mulţumindu-le copiilor ei pentru că au reuşit să stea atât de mult departe de ea.

 

Deşi prestaţia Ancăi şi a partenerului ei a fost una extrem de bună, publicul a decis ca ei să fie eliminaţi, iar cele 4 vedete care continuă show-ul sunt Marius Manole, Alex Velea, Liviu Teodorescu şi Sandu Lungu.

 

Florentina Liutic

 

Vezi si:

Andreea Marin si Mihaela Radulescu – Sexy si misterioase in tinute all black la „Uite cine danseaza!”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton