Anca Serea se simte rău, deși analizele îi ies bine: „Sunt foarte epuizată și obosită”

 Miniosu Alexandra
.

Anca Serea se simte rău, deși analizele îi ies bine. Nu o spunem noi, ci chiar prezentatoarea TV a susținut acest lucru în cadrul unei emisiuni de televiziune. Soția lui Adi Sînă a povestit că simte mai mereu o stare de slăbiciune și de epuizare și că este foarte obosită. Cu speranța de a-și rezolva problemele mai repede, ea a luat o decizie radicală. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea se simte rău în continuare, deși analizele îi ies bine. Așadar, din păcate, se pare că deși a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor, nu a scăpat de probleme. În ciuda verificărilor efectuate de doctori, soția lui Adi Sînă susține că se simte „epuizată și obosită'. În mare parte, ea dă vina pe programul încărcat pe care-l are în fiecare zi.

anca-serea-se-simte-rau-1anca-serea-se-simte-rau-1

La 40 de ani, Anca Serea are o viață la care mulți râvnesc. Este o femeie frumoasă, are un partener de viață iubitor și niște copii de care este mândră. În plus, soția lui Adi Sînă se bucură și de o carieră de succes în lumea televiziunii. Pare că le cam are pe toate, însă, din păcate, se pare că sănătatea îi cam dă bătăi de cap. Vedeta a ajuns de mai multe ori la spital și deși analizele i-au ieșit bune, ea spune că încă se simte rău.

Citește și: Cum vor petrece Anca Serea și Adi Sînă Sărbătorile de iarnă:„Se mai pot modifica planurile, dar…'

Citește și: Câte kilograme are Anca Serea, după 6 nașteri:„Aacest corp pe care îl vedeți este…'

Citește și: Ce a pățit Monica Bîrlădeanu când s-a prezentat la un concurs de frumusețe:„Doamnă, nu vedeți că e strâmbă?'

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu:„E timpul să ne oprim…'

Anca Serea se simte rău, deși analizele îi ies bine

În urmă cu câteva săptămâni, de Sfântul Andrei, Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Atunci, ea a acuza amețeli severe. Nu s-a putut da jos din pat singură, ci a avut nevoie de ajutorul soțului, lucru ce i-a îngrijorat pe cei dragi. În unitatea medicală, prezentatoarea TV a fost supusă unui CT cranian, dar și altor investigații. A doua zi, vedeta a fost trimisă acasă, însă nici acum nu se simte bine, în ciuda analizelor care i-au ieșit bine.

La două săptămâni de când a fost de urgență la spital, Anca Serea spune că tot nu se simte bine. A mărturisit că are „o stare de slăbiciune și de epuizare'. Totodată, ea a spus că probabil programul ei încărcat este de vină, pentru că „nu toată lumea ar face față' în locul ei.

„Eu nu mă simt foarte ok. Am o stare de slăbiciune și de epuizare. Cu programul meu, nu toată lumea ar face față. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine', a declarat Anca Serea, la un post de televiziune, relatează cancan.ro.

Anca Serea a apelat la acupunctură

Cu speranța de a scăpa de aceste probleme, Anca Serea a apelat la un medic cu experiență. În prezent, ea face acupunctură, remediu în care are foarte mare încredere. A povestit că nu mai are anemie și că a se simte deja mult mai bine după doar trei ședințe.

„Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii', a continuat ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton