Anca Serea și Adi Sînă își educă cei șase copii după reguli clare: "Încercăm să-i ducem la Biserică cât de des putem. Avem niște principii..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își educă Anca Serea și Adi Sînă cei șase copii. Fosta prezentatoare de la PRIMA TV, Anca Serea, și cântărețul Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar împreună au șase copii. Cuplul a dezvăluit cum îi învață pe micuți să ia decizii corecte în viață și să fie independenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adi Sînă și fosta prezentatoare TV, Anca Serea, cresc împreună nu mai puțin de șase copii. Când s-a căsătorit cu prezentatoarea, Sînă a devenit tatăl celor doi copii din mariajul anterior al acesteia, fostul soț murind de cancer. Ulterior, Anca Sera a mai adus pe lume patru copii cu artistul. Deși nu e lucru ușor să educi șase copii, Adi Sînă și Anca Serea reușesc să impună reguli cu blândețe.

10_3875100010_38751000

Cum își educă Anca Serea și Adi Sînă cei șase copii

Anca Serea și Adi Sînă au câteva reguli și principii bătute în cuie de la care nu se abat niciodată, când vine vorba de educația copiilor lor. Cei doi încearcă să fie un exemplu pentru micuții lor, de aceea, familia merge împreună la Biserică, în fiecare duminică.

Citește și: Ce au pățit Anca Serea și copiii ei în timpul unei călătorii cu trenul spre Paris, anul trecut: „Am stat pe jos, în fața toaletelor

Citește și: „Am ajuns să mi se transfuzeze 2 litri de sânge. Nu mai puteam să…. Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele sale de sănătate

„Jonglăm cu el. Avem niște principii de la care cel puțin eu nu mă abat sub nicio formă. Niște reguli, eu le spun de bun simț. Dar încercăm, pentru că suntem niște persoane puțin mai cunoscute, au fost tot felul de momente în care ei s-au simțit cu o oarecare presiune asupra lor, încercăm să creștem niște copii normali, niște copii care să fie curajoși, echilibrați, asumați.

Încercăm să-i ducem la Biserică cât de des putem, eu mai ales, și Adi la sărbători. Îmi doresc foarte mult să-i creștem cu liniște și cu echilibru și lucrăm foarte mult în sensul ăsta, să vadă în noi niște exemple și să aibă exemplul părinților care se iubesc', a declarat Anca Serea, conform unica.ro.

„Parentingul cu blândețe, categoric. (…) Noi cu copiii facem asta, parentingul pozitiv, clar!', a spus Adi Sînă.

Anca Serea, despre copii ei: „Nu ne-au dat aproape niciodată motive să ne ieșim din fire”

Anca Serea a renunțat la cariera în televiziune preferând să se focuseze pe familie. Totodată ea se ocupă și afacerile pe care le mai are și de activitatea ei ca influencer. Serea a mărturisit că, din fericire, copiii nu i-au dat niciodată mari bătăi de cap.

„Dar sunt tipul de copii care nu ne-au dat aproape niciodată motive să ne ieșim din fire și cred că contează enorm. În general copiii sunt oglinda părinților și ceea ce investim în ei și aș recomanda să investim timp în primul rând. Pe lângă afecțiune, cred că este cel mai mare dar pe care putem să-l facem copiilor noștri', a mai precizat ea.

Cum a fost cerută de soție Anca Serea

Anca Serea și Adi Sînă formau deja o familie în momentul încare s-au căsătorit, iar decizia de a deveni un cuplu cu acte în regulă a venit și din cauza încurcăturilor care se produceau atunci când călătoreau împreună și nu numai.

„Eram mulți, aveam multe nume. Lumea se pierdea în detalii. Noi încercam să le explicăm – pe el îl cheamă Serea Poplingher, pe mine că cheamă Serea și mă cheamă și Luis, că nu știu dacă știe lumea că mă cheamă și Luis. E o greșeală. Așa am luat de la starea civilă. Trebuia să mă cheme Luisa, dar mă cheamă Luis. N-am mai spus la nimeni, e o premieră. M-au și chemat să mă înrolez în armată. Nu m-am dus’, a povestit, amuzată, Anca Serea.

FOTO: Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton