Anca Serea și Adi Sînă și-au găsit casa inundată, aseară: "În cartierul de lux în care trăim s-a inundat tot. Nu știu dacă realizați până unde este apa". Imaginile dezastrului

 Dumba Gabriela
.

Furtuna de aseară a făcut ravagii în București, mai multe străzi și case fiind inundate, copaci căzuți, mașini distruse, iar Anca Serea și Adi Sînă trăiesc pe pielea lor urmările potopului. Ajunși acasă de la concertul Coldplay, cei doi au găsit casa inundată, chiar dacă locuiesc într-un cartier de lux și erau convinși că sunt feriți de astfel de probleme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Joi seară, 13 iunie, a fost cod roșu de furtună în București. Între orele 22:30 și 00:40 Capitala a fost afectată de grindină de dimensiuni medii și mari, rafale de vânt de 70-90 km/h, averse torențiale și descărcări electrice. Multe case au fost inundate, printre care și cea în care locuiesc Anca Serea, Adi Sînă și copiii lor.

casa-anca-serea-si-adi-sina-inundata-1casa-anca-serea-si-adi-sina-inundata-1

Anca Serea și Adi Sînă și-au găsit casa inundată, aseară

După ce s-au întors de la concertul Coldplay, în jur de miezul nopții, Anca Serea și Adi Sînă au găsit casa inundată și au postat câteva imagini cu urmările furtunii pe rețelele de socializare.

„Am ajuns acasă și asta este situația. În cartierul de lux în care trăim s-a inundat toată casa. Nu știu dacă realizați până unde este apa', spune Anca în clip postat pe Instagram.

„O situație!!!! Mă distrez, niciodată nu mă plictisesc, #incredibil', a mai scris fosta prezentatoare TV la Instagram Story.

Din casă, Anca a postat o singură imagine surprinsă în dressing, unde apa de ploaie a pătruns considerabil.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog:„Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii

Citește și: Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor:„Ca să ne întâlnim la mijloc, trebuie să facem niște eforturi

Anca Serea și Adi Sînă locuiesc într-o casă de jumătate de milion de euro

Acum un an, Anca Serea se muta în noua casă de jumătate de milion de euro. Cu ceva vreme în urmă, Anca și Adi Sănă au fost nevoiți să-și cumpere o casă mult mai mare. Cei doi nu mai aveau spațiu în fosta vilă, cele șase camere nefiind suficiente pentru toți.

Drept urmare, în urmă cu ceva vreme, cuplul a achiziționat o vilă mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro.

„Slavă Domnului că am terminat cu amenajările, cu toată mutarea. Acum suntem cam în ultima fază, mai avem puțin așa de aranjat pe la jucăriile copiilor. Am făcut o triere și am golit cam jumătate de casă. Recent, am mers și am făcut și niște donații minunate. Am fost în vizită la niște copii dintr-un sătuc de pe la munte.

Am donat foarte multe jucării, foarte multe haine și multe cărți. Le-am dat hainele copiilor care nu le mai veneau, din cele mai vechi, dar și haine noi, pe care nici nu apucaseră să le poarte. Nu-mi place să mă laud cu genul acesta de fapte. Astea le fac cu inima!’, a spus Anca Serea într-un interviu pentru Click, la vremea aceea.

Inițial, aceștia au locuit în Cernica multă vreme, însă, din cauza traficului infernal au luat decizia de a se muta în Pipera. Iar asta deoarece atât joburile loc, cât și școlile copiilor erau mai aproape. În timp însă, casa din Pipera a devenit neîncăpătoare, și nevoile copiilor, care au crescut între timp, fiind mai mari. Drept urmare, vedeta TV și artistul au luat decizia de a-și cumpăra o vilă mai mare, în aceeași zonă.

„Ne-am apucat să cumpărăm o casă în complexul în care stăm, pe care am făcut-o absolut superb, sunt mândră de acest proiect și pe care între timp am decis să o vindem, pentru că nu ne satisfăcea din punct de vedere al spațiului. Copiii nu aveau dormitoarele lor, ci unii dintre ei trebuiau să își împartă camera, ceea ce pentru mine nu a fost o problemă niciodată.

Adi s-a gândit că ei vor crește, că vor avea nevoie de intimitate și am luat decizia împreună cu el, de fapt, el a avut capacitatea deosebită să mă convingă să nu ne mai mutăm în casa aceea, care e doar la câteva case distanță. Practic noi am rămas în același complex, într-o casă mai mare, care are 7 dormitoare, 7 băi, un living, un dining, o bucătărie, un birou, un dressing. Am vândut cealaltă casă acum câteva zile și am cumpărat-o pe asta în care locuim.

În momentul în care am decis să cumpărăm casa asta mai mică, nu era de vânzare casa în care locuim acum și a fost o decizie foarte bună luată de soțul meu. Eu aș fi ales întotdeauna calea mai simplă, să mă mut într-un loc unde este totul impecabil, să fie un restart, un nou început pentru noi, dar am zis să mai facem și de data asta un efort, să amenajăm casa în care locuim la fel de frumos, poate și mai frumos decât cea pe care am vândut-o și practic până la urmă este un proiect legat și de ambiție, și de timp. Am adăugat o mare diferență. E o casă aproape dublă ca și dimensiuni’, spunea Anca Serea anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton