Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte. Ce diagnostic au primit: „O noapte de pomină, extraordinar de grea. Veștile nu sunt bune. Din păcate...„

 Calin Maria Bianca
.

Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte. Viața de mamă a șase copii nu este deloc una ușoară. Într-adevăr, este foarte frumoasă, însă totodată foarte solicitantă și nu numai. Recent, Anca Serea a fost nevoită să meargă, chiar în miezul nopții, direct la spital cu cei trei copii mai mici pe care-i are. Fiecare prezenta simptome de rău, așa că nu a ezitat și a apelat la ajutorul medicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca Serea și Adrian Sînă au împreună 4 copii – Noah, Ava, Moise, Leah – , iar din relația cu afaceristul Filip Poplingher, vedeta mai are 2 copii – Sarah și David. Ei bine, cei mici n-au scăpat încă de mersul la medici, mai ales că zi de zi sunt în colectiv, fie la grădiniță, fie la școală, iar virusul se transmite ușor.

serea8serea8

Citește și: Cine este Anca Serea. Tot ce nu știai despre soția lui Adi Sînă

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă își educă cei șase copii după reguli clare: „Încercăm să-i ducem la Biserică cât de des putem. Avem niște principii…”

Citește și: Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. A fost prezentatoare TV

Citește și: Cine este Mădălina de la Power Couple. S-a căsătorit anul trecut cu Emi de la Noaptea Târziu

Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte

În miez de noapte, Anca Serea și-a speriat marea comunitate de fani de pe rețelele de socializare, unde zi de zi este foarte activă. Fără a ezita, a postat o imagine în care explică clar că a plecat cu cei trei copii mai mici la spital, fiindcă îi vede cam apatici, însă se pare că acestea nu au fost singurele simptome care au speriat-o.

„La spital cu Ava, Leah și Moise! Din păcate, veștile nu sunt bune…', a fost mesajul postat de soția lui Adi Sînă, pe Instagram, în toiul nopții.

Anca Serea: „Am avut o noapte extraordinar de grea'

Deși a explicat că nu obișnuiește să meargă prea des la spital, de data aceasta Anca Serea nu a ezitat, mai ales atunci când a văzut cum se simte fiica ei, Ava. A încercat să-i trateze acasă de ceva timp, conform indicațiilor primite de la medicii specialiști, însă se pare că lucrurile erau mult mai grave.

„Bună dimi târzie. Am avut o noapte de pomină. Eu nu prea-s adepta mersului la doctor foarte des, însă inima îmi spunea că ceva nu este în regulă cu Ava. O tuse urâțica și faptul că am găsit-o cu tricoul foarte, foarte ud m-au determinat să mergem la un consult de rutină.

Am avut o noapte extraordinar de grea. Copiii noștri au fost bolnăviori de ceva vreme, dar fără febră, doar puțini apatici. Au mers la școală, au fost testați. N-a ieșit nimic surprinzător în urma testelor. Dar aseară întâmplarea face ca înainte de culcare, pe la ora 20:00, am simțit că Ava nu e ok', a povestit aceasta, pe rețelele de socializare.

Ce diagnostice au primit copiii Ancăi Serea

Au așteptat destul de mult, însă într-un final, micuții au fost consultați, astfel că medicii le-au oferit și diagnosticul. În timp ce Leah nu are nimic, Moise are gripă, iar Ava a primit două diagnostice. Mai precis, unul dintre ele este pneumonia, însă cel de al doilea nu l-a dezvăluit Anca Serea. Acum, vedeta a luat măsurile necesare și are grijă să se facă bine.

Apoi, după foarte multe ore de așteptat la Matei Balș, unde medicii au fost foarte preciși s-a dovedit că Ava, din păcate, va trebui să stea acasă timp de două săptămâni, repaus, hidratare și tratament. Din păcate, Moise are gripă. A fost testat. Leah nu are nimic, iar Ava a primit două diagnostice, unul dintre ele este pneumonia și sperăm să se facă repede foarte bine. Știm că este un copil foarte rezistent, sportiv și care mănâncă super sănătos și deocamdată ne-am izolat, o parte din copilași', a mai spus vedeta, pe internet.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton