Ce spune Anca Țurcașiu despre nepoata ei și de ce nu a reușit să petreacă timp cu ea: ”Eu nu prea am fost bunică, doar s-a născut copilul și am plecat...” Artista și Aurelian Temișan prezintă Festivalul Mamaia / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anca Țurcașiu a vorbit despre Festivalul Mamaia, dar și despre noua ei postură, cea de bunică. Vedeta a plecat la mare imediat după ce s-a născut nepoțica ei, Zoe. Nora artistei a născut la jumătatea lunii iunie, iar Anca stă, de 25 de ani, toată vara la mare, unde prezintă programul artistic al unui resort de lux. Din acest motiv, solista se va bucura mai mult de nepoțica ei abia din toamnă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anca Țurcașiu va prezenta Festivalul Mamaia alături de colegul ei, Aurelian Temișan. Deși a devenit bunică în iunie, artista nu a apucat să se bucure prea mult de acest rol, întrucât a plecat pentru un angajament la mare, pe toată durata sezonului estival.

301358493_3373092552935552_5955922759534243840_n301358493_3373092552935552_5955922759534243840_n

Citește și: Aurelian Temișan și Anca Țurcașiu vor prezenta ediția din acest an a Festivalului Mamaia. Ce spune președintele juriului, Horia Moculescu: 'A avut loc jurizarea. S-au selectat câte 10 concurenți…'/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu are o siluetă impecabilă, la 54 de ani, dar și un ten perfect. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am învățat de la medicii dermatologi”

Citește și: Cristi Minculescu povestește cum și-a descoperit singur menirea, deși urma să devină inginer: „Aveam deja un drum stabilit și dintr-odată mi-am anunțat părinții că mă las de studii și vreau să fac muzică. Norocul meu a fost că…”. Cu ce probleme s-a confruntat în timpul comunismului / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Sunt conștienți cine sunt părinții lor. Eu sunt mai strictă, tatăl e cel mai tolerant. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au…”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Ce spune Anca Țurcașiu despre Festivalul Mamaia

Anca Țurcașiu va prezenta Festivalul Mamaia 2024 alături de Aurelian Temișan. Vedeta este extrem de fericită că se va afla, pentru trei zile, pe scena manifestării artistice de la malul mării, unde s-a lansat în anul 1986.

'Sunt foarte fericită să fiu anul acesta la Festivalul Mamaia. Este scena unde eu m-am lansat, în 1986. Pentru mine este impresionant să fiu pe această scenă timp de trei zile la rând, ca gazdă.', a declarat Anca Țurcașiu, pentru viva.ro.

Vedeta nu se află pentru prima dată în postura de prezentatoare a acestui festival sau a vreunui eveniment de anvergură. Ea a mai prezentat Festivalul Mamaia după 1990. În plus, artista merge an de an la mare, unde prezintă, de 25 de ani, programul artistic al unui resort de lux.

'Prezint și alte evenimente cum ar fi Festivalul de Modă de la Cluj. Cea mai frumoasă amintire legată de Festivalul Mamaia însă, este de acum 20 de ani. Se făceau petrecerile de după festival pe malul mării, până târziu. Toată lumea se distra într-un mod inedit și era o atmosferă de familie cu toți artiștii, față de zilele noastre, când fiecare vine, cântă și pleacă. Se întâmplau niște seri deosebite. Toată lumea era cazată la același hotel. Era o plăcere maximă să ne revedem cu toții.', a mai declarat Anca Țurcașiu, pentru viva.ro.

Anca Țurcașiu: 'Este un sentiment unic. Dar eu nu prea am fost bunică…'

Anca Țurcașiu a devenit bunică, pentru prima dată, anul acesta, în luna iunie. Nora artistei a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Zoe.

'Este un sentiment unic. Dar eu nu prea am fost bunică, doar s-a născut copilul și am plecat la mare. Abia când mă întorc de la mare o să stau mai mult cu ea. Sigur că am văzut-o. Am fost special la București să o văd.', a mai spus Anca Țurcașiu, pentru viva.ro.

În timp ce fiul vedetei, Radu, și soția lui, Andreea, se feresc de lumina reflectoarelor, îndrăgita actriță nu a putut să țină secret acest eveniment extrem de special din viața lor, astfel că a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Fiul Ancăi Țurcașiu a făcut pasul cel mare în 2022, când a ajuns în fața ofițerului de Stare Civilă, alături de cea care i-a furat inima, Andreea. Artista aștepta cu nerăbdare încă de atunci să aibă o nepoțică, astfel că la începutul acestui an cei doi au anunțat sarcina. De când a născut Andreea, întreaga familie este în culmea fericirii, mai ales îndrăgita solistă, care și-a văzut visul devenit realitate.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ.', a anunțat Anca Țurcașiu, în mediul online, la jumătatea lunii iunie.

Ce nume au ales fiul și nora sa pentru nepoata ei

Anca Țurcașiu nu s-a oprit aici cu declarațiile despre marele eveniment din viața lor de familie, ci le-a spus fanilor inclusiv numele ales de fiul și nora ei pentru nepoata sa. Ce-i drept, era de așteptat să aleagă un nume modern, precum este Zoe. În continuare, vedeta și-a complimentat nepoțica, precizând că este sănătoasă, dar și foarte frumoasă.

„A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți', a continuat Anca Țurcașiu, dezvăluind astfel și numele nepoatei sale.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton