Anca Țurcașiu confirmă noua relație. Solista a postat primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată"

 Tudorache Simona
.

Anca Țurcașiu a postat primele imagini alături de noul iubit. Anca Țurcașiu are o nouă relație la patru ani de la divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Solista a dat cărțile pe față și vorbește despre dragostea pe care o trăiește. Artista de 54 de ani recunoaște că a fost rănită în trecut, dar acum spune că a ajuns într-un moment perfect al vieții și e fericită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anca Țurcașiu nu mai ezită să se afișeze cu noul iubit, așa că a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu alesul ei. În fotografii se vede că cei doi sunt la mare, au un bronz perfect și se țin tandru de mână. Vedeta subliniază că are lângă ea un om drag, liber ca și ea, care îi face viața minunată și are parte de atenție, iubire și respect.

anca turcasiu 22anca turcasiu 22

Anca Țurcașiu confirmă noua relație

Anca Țurcașiu mărturisea în trecut că a vrut să îmbătrânească alături de medicul Cristian Georgescu, dar viața i-a făcut o surpriză. Acum, la câțiva ani de la divorț, are putea să o ia de la capăt și să creadă în cel de lângă ea.

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider… Am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc. E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții… e perfect.

Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere. Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani și care, da, azi este plin de fericire. Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!', a scris Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Regretele Ancăi Țurcașiu după divorț

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, după un mariaj de 23 de ani. Artista a admis că a greșit în timpul căsătoriei că a pus pe primul loc fericirea altora și s-a neglijat pe ea.

„N-am avut grijă de mine, să știi… până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, e singurul meu regret. Că n-am avut grijă pentru că munceam îngrozitor de mult… veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună, că trebuie eu să le fac pe toate. Dar, de la momentul acela, vreau să-ți spun că viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt cred că 80% sunt altă persoană', a mărturisit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton