Anca Țurcașiu recunoaște că este curtată, la trei ani de la divorț: "Asta e ceva normal" / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Anca Țurcașiu recunoaște că este curtată, la trei ani de la divorț. Superba artistă a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, însă a recunoscut că există mulți admiratori care îi dau târcoale. Iată ce a dezvăluit artista, în exclusivitate, pentru VIVA!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu recunoaște că este curtată, la trei ani de la divorț. La 53 de ani, artista arată spectaculos și de astea ne-am convins recent, la VIVA! Influencers Party, unde Anca Țurcașiu a strălucit literalmente. Vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie superbă cu spatele gol, de culoare verde deschis, ce-i punea în evidență, trupul și pielea bronzată. Anca Țurcașiu nu a venit singură, ci a fost însoțită de fiul unei prietene apropiate, student la Facultatea de Arhitectură și designer vestimentar, pentru care vedeta și-a asumat rolul de mentor, la petrecerea VIVA!. Cântăreața a decis să păstreze tăcerea în ceea ce privește culisele vieții sentimentale, însă a dezvăluit că există destui bărbați care o curtează.

IMG_1943IMG_1943

Anca Țurcașiu recunoaște că este curtată, la trei ani de la divorț

Bună Anca, arăți superb, ca de obicei. Cum ți-ai ales ținuta din seara aceasta?

Am zis că din moment ce tema este „inspired by nature”, să fie o rochie verde ca primăvară.

Ești o femeie frumoasă, radiezi de fiecare dată când îți faci prezența la un eveniment. Se întâmplă să fii curtată de anumite persoane?

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani, după ce a slăbit 15 kilograme: „De nerecunoscut…” Fanii au fost surprinși de schimbarea ei radicală

Citește și: Simona Gherghe, mesaj impresionant de susținere pentru Simona Halep, după anunțul suspendării: „Pentru toate emoțiile pe care le-am trăit, alături de tine!”

Asta e ceva normal.

Observ că ai venit însoțită. Cine este tânărul care se află alături de tine?

Am venit însoțită de fiul prietenei mele, care este student la Facultatea de Arhitectură, viitor designer vestimentar, foarte talentat. Este băiatul prietenei mele și am zis că trebuie și el să cunoască lumea asta.

De ce Anca Țurcașiu a renunțat la vacanțe, vara aceasta: „Am lucrat trei luni de zile, multe ore pe zi”

În ce vacanțe ai fost plecată vara aceasta?

Vara aceasta am lucrat, trei luni de zile, de pe 10 iunie, până aseară, la un resort de pe litoral. Am lucrat multe ore pe zi, ca să fac vreo 3.000 mii de oameni fericiți.

Ce planuri ai în ceea ce privește cariera ta? Știu că te ocupi și de design interior, te-ai gândit vreodată să oferi cursuri în domeniu?

Cursurile pe care le fac cu elevii sunt de „arta conversației și ținută în societate” și lucrez în domeniul designului de interior pentru oamenii care mă solicită. Spectacole urmează în toamna asta. Joc în musicalul „Mama mia”, comedii, am turnee prin țară.

FOTO: VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton