Anca Țurcașiu, declarații surprinzătoare despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț: „Nu ai cum să spui NU iubirii”

 Oana Pantazi
.

Anca Țurcașiu a vorbit deschis, recent, despre viața ei amoroasă. Artista a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, însă nu a ascuns niciodată faptul că există mulți admiratori care îi dau târcoale… Și nici nu exclude să-și refacă viața în viitorul apropiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 53 de ani, Anca Țurcașiu arată absolut spectaculos și parcă a înflorit după divorț, așa că nu este de mirare că fanii sunt curioși cu privire la viața ei amoroasă. Mulți se întreabă dacă în viața artistei există și o prezență masculină, mai ales că ea recunoaște că este curtată de mulți bărbați. Iată ce dezvăluie artista despre planurile de viitor în ceea ce privește viața sentimentală!

anca-turcasiuanca-turcasiu

Ce spune Anca Țurcașiu despre viața ei amoroasă

A fost căsătorită 22 de ani și, cu trei ani în urmă, nimeni nu-și imagina că unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz se va destrăma, dar iată că Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu și-au spus adio. Cu siguranță artistei nu i-a fost ușor, mai ales după ce și fiul ei s-a însurat, însă, încet-încet a depășit momentul și s-a reinventat. Azi, Anca Țurcaiu e parcă mai înfloritoare ca niciodată și nu alungă gândul de a-și reface viața.

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu, la 53 de ani, și ce vicii are: „Sunt foarte radicală din acest punct de vedere. Am eliminat…’ / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu, superbă la Petrecerea VIVA! 2023. Cât de bine arată artista la 53 de ani

'Nu am pe nimeni, sunt singură și mi-e foarte bine așa, nu am ce să spun. Nu stau să caut eu așa (n.r. sufletul-pereche) dacă e să se întâmple nu spun nu iubirii, nu ai cum să spui nu iubirii. Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre. Important este să fim sănătoși și să avem de lucru și să fim bine și să oferim iubire', a spus Anca Țurcașiu pentru Spynews.

Regretul Ancăi Țurcașiu, la trei ani de divorț

Deși a fost dintotdeauna una dintre vedetele discrete cu viața personală, recent anca Țurcașiu a vorbit în cadrul unui podcast despre greșelile pe care consideră că le-a făcut în timpul mariajului cu fostul soț. Iată ce regretă în prezent cel mai mult când vine vorba despre acest subiect din viața ei!

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au avut parte de un mariaj frumos, încărcat și cu suișuri, dar și cu coborâșuri, mai bine de 22 de ani. Și-au întemeiat o familie împreună, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un fiu, care azi este așezat la casa lui și căsătorit. Cu toate astea, artista și fostul ei soț nu au mai putut trece peste problemele care au apărut în căsnicia lor, astfel că au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. În cele din urmă, Anca a dezvăluit și care este regretul cu care a rămas în urma mariajului.

N-am avut grijă de mine, să știi… până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, e singurul meu regret. Că n-am avut grijă pentru că munceam îngrozitor de mult… veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună, că trebuie eu să le fac pe toate. Dar, de la momentul acela, vreau să-ți spun că viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt cred că 80% sunt altă persoană‘, i-a mărturisit Anca Țurcașiu Adinei Alberts.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton