Anca Țurcașiu a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în tinerețe: "Ceva cumplit. M-au trimis acasă, că nu există remediu". Cum s-a vindecat

 Radulescu Ruxandra
.

Anca Țurcașiu a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în tinerețe. Anca Țurcașiu, 53 de ani, este foarte apreciată pentru forma de invidiat pe care și-o menține, dar și pentru stilul de viață sănătos pe care l-a abordat de mai mulți ani încoace. Puțini știu că vedeta este nevoită să țină o dietă foarte strictă, din cauza unei boli autoimune. Artistei i s-a spus că nu există remediu pentru afecțiunea respectivă. Iată ce a dezvăluit, recent, Anca Țurcașiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în tinerețe. Artista Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de pe scena românească. Are o carieră impresionantă, iar în prezent, la vârsta de 53 de ani, arată extraordinar. Anca Țurcașiu a declarat adeseori că ține o dietă destul de strictă și este foarte atentă la alimentație, însă acest fapt nu are legătură strict cu aspectul fizic. Artista a dezvăluit, recent, că, în urmă cu mai mulți ani, a fost diagnosticată cu o boală gravă, tiroidită cronică, o boală autoimună. Momentul cel mai dificil a fost după menopauză, când afecțiunea s-a manifestat foarte agresiv. Iată cum a reușit să înfrângă boala!

anca-turcasiu-primul-mesaj-dupa-divort.-vedeta-vorbeste-despre-linisteanca-turcasiu-primul-mesaj-dupa-divort.-vedeta-vorbeste-despre-liniste

Anca Țurcașiu a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în tinerețe

Anca Țurcașiu a fost diagnosticată, în urmă cu ceva timp, cu tiroidită cronică, o boală autoimună. La sfatul medicilor, artista a fost nevoită să renunțe la carne, dar și la lactate.

Am renunțat (n.r. la lactate) după ce am intrat la menopauză, am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune. M-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu.

Citește și: Unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel: „Este un moment greu…”

Citeșe și: „Avea insomnii și urma să se interneze pe…' Doky Scarlat, asistenta personală a lui Stephan Pelger, a fost ultima persoană care a vorbit cu el înainte să moară

Citește și: Dinu Maxer dezvăluie ce a făcut Deea chiar în ziua în care a semnat cererea de divorț: „A semnat și pentru…”

ATPO era valoarea mare, tiroidită Hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate', a spus artista, în podcastul Adinei Alberts.

Anca Țurcașiu a învățat să-și țină boala sub control

După ani în care a eliminat complet din alimentație carnea și lactatele, Anca Țurcașiu a declarat că și-a rezolvat problemele de sănătate. De asemenea, artista s-a apucat de sport și a putut reintroduce în meniu peștele și ouăle.

 „Să știi că am rezolvat această problemă eliminând lactatele din alimentație. Adică chiar am rezolvat-o natural, nu m-a mai durut nimic. Și nu am mai mâncat de atunci până astăzi. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate. Am avut vreo doi ani în care nu am mâncat nimic produs animal, dar am făcut foarte mult sport, am făcut fitness și am fost împinsă de la spate să revin să mănânc măcar ouă, măcar pește. Și mănânc ouă și pește, dar nu sunt mare amatoare', a mai spus Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu nu mai mănâncă carne de la vârsta de 20 de ani

Anca Țurcașiu a mărturisit că niciodată nu i-a plăcut carnea și că este un aliment la care a renunțat de bunăvoie, la vârsta de 20 de ani.

Eu am renunțat să mănânc carne la 20 de ani, pentru că m-am născut o persoană căreia nu i-a plăcut carnea. Eu nu am fost carnivoră de când mă știu. Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine și, când am plecat de acasă, la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, adică natural, nu pentru că iubesc animalele sau cum declară alții', a declarat Anca Țurcașiu în cadrul podcastului realizat de medicul estician Adina Alberts.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton