Anca Țurcașiu l-a umilit pe Mihai Găinușă, deși spuneau că sunt prieteni vechi și chiar au dormit împreună la Asia Express: "Nu veni către mine! Mi s-a părut că n-a dat dovadă de bărbăție"/ Reacția fostului cârcotaș

.

Mihai Găinușă a scos-o din sărite pe Anca Țurcașiu, în ultima ediție a emisiunii Asia Express, după ce a votat-o să plece în cursa pentru ultima șansă. Cântăreața a văzut negru în fața ochilor când a auzit că propunerea vine chiar din partea celui pe care îl considera prieten vechi și cu care a dormit împreună, într-unul dintre episoadele Asia Express. Prin urmare, Anca Țurcașiu l-a umilit pe Mihai Găinușă de față cu toată lumea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

În ediția de miercuri, 16 octombrie 2024, în episodul 29 al sezonului 7 de la Asia Express, Mihai Găinușă a votat-o pe Anca Țurcașiu pentru cursa de ultimă șansă. Cântăreața a avut o reacție neașteptată și l-a umilit de față cu toată lumea de la careu, deși sunt prieteni vechi și au făcut echipă în ediția precedentă, când concurenții au fost nevoiți să schimbe partenerii.

anca-turcasiu-4-scaledanca-turcasiu-4-scaled

Anca Țurcașiu l-a umilit pe Mihai Găinușă, la Asia Express

În ediția de aseară, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au căzut de comun acord să voteze echipa formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson pentru cursa la ultima șansă. După voturi, Găinușă s-a dus să o îmbrățișeze pe Anca Țurcașiu, însă acesta i-a refuzat oferta de pace.

Anca Țurcașiu i-a dat mâinile la o parte lui Mihai Găinușă și l-a rugat să plece de lângă ea: 'Te-am ajutat să câștigi imunitatea. Sunt șocată! Nu veni către mine! Îmi pare rău, eu sunt foarte supărată pe tine. Nu poți să vii să-ți ceri scuze. Te rog să pleci! Nu pot să fiu prietena ta. Mi s-a părut că n-a dat dovadă de bărbăție'.

În fața camerelor, Mihai Gainușă, recunoscut în Asia Express pentru firea pacifistă, a rămas indiferent și a spus un sec: „Foarte bine!', fără a încerca să mai discute cu Anca Țurcașiu.

'Datorită mie tu te-ai reunit cu ea și stai de două zile la hotel. Dacă eu veneam ultima se reunea altă pereche', a mai precizat Anca Țurcașiu, după care Mihai Găinușă a completat: 'Toată lumea a tras ca să-i fie bine lui, nu noului partener. Să fim serioși'.

'L-am tras cât am putut de tare pe Mihai după mine', a mai spus Anca Țurcașiu, iar Mihai Găinușă s-a amuzat în testimoniale și a declarat că: 'Ea trage pe toată lumea după ea', a mai transmis fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor.

Citește și: Val de mesaje după moartea lui Liam Payne. Ce omagii i-au adus mama lui Harry Styles și surorile lui Zayn Malik / Fanii au aprins lumânări în faţa hotelului în care artistul a murit

Citește și: Adrian Marțian a anunțat că și-a găsit cei trei copii. Fiul cel mare al milionarului susține că „răpirea' a fost regizată: „Tot acest plan de dispariție a fost organizat și orchestrat de către tata'

Citește și: Cum au primit artiștii indexarea pensiilor. Marinela Chelaru susține că nu i-a venit încă decizia: „Unora le-a scăzut. Păi dacă mi s-ar întâmpla asta, atunci chiar mă duc peste ei…' / Ce spun Anca Pandrea, Florin Zamfirescu și Aurel Pădureanu, după recalculare

Mihai Găinușă nu regretă că a votat-o pe Anca Țurcașiu la ultima șansă

În timpul testimonialelor, Mihai Găinușă a mărturisit că nu regretă votul îndreptat către Anca Țurcașiu și consideră că a încercat să rămână imparțial, atunci când a făcut nominalizările. Fostul cârcotaș a dezvăluit că a și avertizat-o anterior pe cântăreață că ar putea să o voteze pentru ultima șansă.

'Ea a considerat că, din start, fiind împreună în aceeași echipă o să evit să o votez pe ea. Pe de altă parte, atunci când am discutat și despre varianta să am de ales între echipa lor și o echipă care a fost aproape de noi. Nu pot să zic că îmi pare rău că am votat așa, dar nici nu-mi pare bine', s-a apărat Mihai Găinușă.

Nici cu Oana Paraschiv nu a mai dorit Anca Țurcașiu să interacționeze. Partenera de echipă a lui Mihai Găinușă nu a fost prea afectată, însă, de atitudinea actriței. În testimoniale a spus că nu a simțit vreodată că Anca Țurcașiu și Andreea Samson au încercat să o avantajeze pe ea și pe colegul său.

'Oricum ea încearcă cu toată lumea să fie prietenă. Când a fost vorba să facă clasamentul plecării, fiidcă au avut de mai multe ori această șansă față de noi, n-am simțit că ne avantajează cu absolut nimic', a declarat și Oana Paraschiv, partenera de echipă a lui Mihai Găinușă.

În cele din urmă, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au fost salvate de voturile celorlalte echipe, care i-au trimis pe Ioana State și Mane Voicu în cursa pentru ultima șansă. Seara s-a încheiat, însă, cu eliminarea din competiție a echipei formate din Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton