Anca Țurcașiu a plâns când a cântat piesele Mădălinei Manole, la Festivalul Mamaia, iar Loredana i-a adus un omagiu Laurei Stoica: ”Glasul fermecat și frumusețea ei extraordinară, ochii ei superbi...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anca Țurcașiu și Loredana Groza le-au omagiat pe Mădălina Manole și pe Laura Stoica. Cele două artiste au fost protagonistele unui moment cu adevărat emoționant, pe care l-au apreciat toți cei prezenți la Festivalul Mamaia 2024.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anca Țurcașiu și Loredana Groza le-au omagiat pe Mădălina Manole și Laura Stoica. Cele două le-au reamintit spectatorilor de la Mamaia 2024 piesele regretatelor soliste care au plecat mult prea devreme dintre noi.

Processed with Lensa with PT1 filterProcessed with Lensa with PT1 filter

Citește și: Loredana Groza, superbă la gala VIVA! 25 de ani, într-o rochie scurtă și perfect mulată. S-a pozat alături de Cătălin Botezatu și par două vedete de la Hollywood

Citește și: Cum a reușit Loredana Groza să treacă peste toate obstacolele din carieră: „Cred că am fost una dintre primele românce care au apărut la televiziunea italiană, imediat după 1990″

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea” / EXCLUSIV

Ce a povestit Loredana despre Anca Țurcașiu

Loredana i-a mulțumit Ancăi Țurcașiu pentru prietenia ei, dar și pentru faptul că ea și familia ei au găzduit-o la ea în București când venea în Capitală, de la Onești.

Anca Țurcașiu a prezentat impecabil, alături de Aurelian Temișan, ediția din acest an a Festivalului Mamaia, care a revenit și cu cele două secțiuni de concurs, interpretare și creație. Artista arată senzațional la 54 de ani și a strălucit în ținutele sexy pe care le-a purtat în serile de prezentare, la Mamaia.

Anca Țurcașiu a susținut un minirecital la Festivalul de la Mamaia 2024, în cea de a doua seară, respectiv sâmbătă. Ea a ținut să o omagieze pe regretata Mădălina Manole, care și-a curmat viața de ziua ei, în iulie 2010.

Așa că Anca a cântat câteva melodii din repertoriul Mădălinei Manole, iar publicul a cântat alături de ea. La un moment dat, artistei i-au dat lacrimile.

Loredana Groza: 'Am știut că Laura va fi o stea'

În aceeași seară, în cadrul recitalului ei, Loredana Groza a omagiat-o pe Laura Stoica. Vedeta a mărturisit că a știut din prima că Laura va ajunge o stea și a cântat în memoria ei piesa 'Un actor grăbit'.

'În această seară și în fața tuturor celor care ne privesc, în fața televizoarelor, vreau să fac un moment in memoriam unei fete pe care am văzut-o prima oară pe scena de la Mamaia, în 1990… Și, de când am văzut-o, din primul moment în care i-am auzit glasul fermecat și frumusețea ei extraordinară, ochii ei superbi… Am știut că va deveni o stea. Se împlinesc 34 de ani de când a câștigat trofeul de la Mamaia și 18 ani de când a plecat la stele Laura Stoica- colega și prietena mea.', a spus Loredana Groza, înainte de a interpreta melodia regretatei artiste, 'Un actor grăbit'.

Tot în cadrul concertului ei, la final, Loredana Groza i-a mulțumit Ancăi Țurcașiu pentru faptul că a găzduit-o la București, atunci când venea de la Onești. 'Îți mulțumesc și ție și familiei tale pentru ce ați făcut pentru mine', a spus Loredana, care a cântat o parte din șlagărele ei la Mamaia. Artista a făcut show, a coborât în sală și a bătut la toba din mijlocul spectatorilor.

Loredana Groza: 'Eu am spart tiparele în acele vremuri…'

Loredana Groza a declarat că are amintiri de neuitat de la Festivalul Mamaia, unde a obținut trofeul la numai 16 ani. De altfel, în concertul ei, ea a inclus și piesa lui Marius Țeicu, cu care a obținut marele premiu.

'Am amintiri superbe și de neuitat legate de Mamaia. Cele mai frumoase clipe din adolescența mea le-am petrecut aici. Atunci când am câștigat, la 16 ani, Trofeul Mamaia, la o vârstă la care alții doar visează lucrul acesta în viitor! Mie mi s-a întâmplat și într-o epocă comunistă, într-o epocă în care acest lucru părea imposibil. Eu am spart tiparele în acele vremuri și am fentat cenzura comunistă.', a declarat Loredana Groza, pentru viva.ro.

Foto: Mamaia 2024.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton