"E cel care m-a învățăt ce înseamnă iubirea". Anca Țurcașiu, mesaj emoționant de ziua de naștere a tatălui ei

 Dumitrache Laura
.

Anca Țurcașiu își sărbătorește tatăl, iar cu această ocazie a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artista are o relație apropiată cu părintele său și îi este recunoascătoare pentru că i-a fost alături toată viața. Vedeta a postat câteva imagini cu tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În vârstă de 53 de ani, vedeta se bucură de viață după divorțul de fostul ei soț, Cristian Georgescu. Cântăreața și-a schimbat stilul de viață și se declară o femeie împlinită.

anca si tatal euanca si tatal eu

Anca Țurcașiu are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Vedeta are parte de sprijinul tatalui ei, iar astăzi, artista își sărbătorește parintele. Anca Țurcașiu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu tatăl ei și i-a multumit pentru că a fost lângă ea întotdeauna.

Citește și: Anca Țurcașiu trebuie să plătească 6 mii de euro taxa de timbru în procesul cu fostul soț, pentru împărțirea averii. A făcut o cerere de ajutor public, dar i-a fost respinsă

Citește și:Anca Țurcașiu muncește toată vara. Susține concerte și predă cursuri pentru copii: 'Nu am fost în viața mea ahtiată după branduri, diamante și alte lucruri. Bogăția mare este în cu totul alte locuri'/ EXCLUSIV

Citește și:Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să facă amor cu 6 copii în casă: „Mai închidem ușa de la dormitor și…”

Citește și:Ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după ce artista a contestat decizia Instanței privind custodia comună: „Am beneficiat de…”

Anca Țurcașiu: „El e cel care m-a învățat ce înseamnă iubirea”

Anca Țurcașiu a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală și nu obișnuiește să posteze poze cu familia ei. Ei bine, artista își sărbătorește tatăl, iar cu această ocazie a încărcat câteva imagini pe Facebook cu acesta. Vedeta apare alături de tatăl ei căreia i-a transmis un mesaj emoționant. Anca Țurcașiu îi multumește părintelui său că a fost alături de ea.

„El e TATA. E cel care m-a învățat ce înseamnă iubirea. E cel care mi-a dat aripi să zbor! E cel pe care-l iubesc „definitiv', așa cum spune el despre mine când își exprimă dragostea. Datorită lui sunt azi ceea ce sunt, pentru că în loc să-mi citească povești, seara la culcare, îmi citea poezii… Așa am ajuns actriță.  Iubind poezia. El e cel care întotdeauna a avut o vorbă bună, un zâmbet, o încurajare pentru toate situațiile prin care am trecut în viața asta… Azi e ziua lui. Împlinește 86 de ani. Sunt atât de fericită că ESTE. LA MULȚI ANI, TATA! TE IUBESC „DEFINITIV', a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Anca Țurcașiu și-a pierdut mama din cauza cancerului de piele

Anca Țurcașiu are o relație apropiată cu tatăl său, mai ales după ce mama ei s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani. Mama vedetei a fost diagnosticată cu cancer de piele și a pierdut lupta în fața acestei boli crunte. Anca Țurcașiu are mare grijă acum de sănătatea sa și este atentă cu soarele.

Eu am pierdut-o pe mama din această cauză, așa că m-am documentat mult despre acest subiect. Aceasta este cea mai agresivă formă a cancerului, însă dacă o descoperi la timp, te poti salva', declara Anca Turcasiu in urma cu cativa ani.

Părinții Ancăi Țurcașiu nu au avut nicio legătura cu viața artistică. Mama artistei a lucrat în domeniul economic, iar tatăl ei a fost inginer și a fost inspector în Ministerul Învățământului. Cântăreața obișnuiește să petreacă mult timp cu părintele său. „Mama mea nu mai trăiește, dar a lucrat în domeniul economic, a fost director economic la spitalul pentru studenți, iar tata, nici el nu are nicio legătura cu meseria de artist, doar că are un suflet de artist, în adâncul lui. Tatăl meu este inginer și a fost inspector în Ministerul Învățământului, a lucrat și ca profesor universitar, redactor-șef la Editura Didactică și Pedagogică pe învățământ, deci nicio legătura cu domeniul artistic', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook


 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton