Anca Țurcașiu, moment stânjenitor la Asia Express, în timpul unei probe: "Am sărit și am făcut pipi pe mine". Reacțiile fanilor

 Dumba Gabriela
.

Anca Țurcașiu a trecut printr-un moment jenant la Asia Express, în timpul unei probe, iar producătorii emisiunii au decis să nu taie la montaj partea respectivă. Astfel, la TV a apărut și momentul în care Anca Țurcașiu dezvăluie că „a făcut pipi pe ea”, spre amuzamentul celorlalți concurenți, dar și al fanilor emisiunii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Anca Țurcașiu face pereche la Asia Express cu Andreea Samson și par să se completeze perfect, în ciuda unor momente în care stresul și oboseala își spun cuvântul și ajung și ele să se ciondănească. Cele două artiste au grijă una de cealaltă, se ajută reciproc în probele grele, însă un dans printre bețe de bambus le-a pus capac.

amcaamca

Anca Țurcașiu, moment stânjenitor la Asia Express

Îmbrăcată în colanți roșii, Anca Țurcașiu a avut un accident neplăcut în timpul unei probe dificile de dans cu bețe de bambus, într-un dans tradițional thailandez, și nu s-a ferit să recunoască asta în fața tuturor.

„Am sărit și am făcut pipi pe mine. Trebuie să mă duc la toaletă! Deci, nu mai pot…', a spus Anca în fața camerelor, vizibil jenată.

În ciuda incidentului, Anca și partenera ei de echipă, Andreea Samson, au încercat să rămână concentrate. Cele două au dovedit o amiciție remarcabilă și, în ciuda disconfortului, au continuat proba, determinându-se să o ducă la bun sfârșit.

Într-un interviu după incident, Anca Țurcașiu a declarat că presiunea din competiție este mult mai intensă decât pare la televizor și că astfel de situații sunt inevitabile: „Este mult mai greu decât îmi imaginam. Efortul fizic e dublat de cel emoțional, iar presiunea timpului și stresul constant te afectează în moduri neașteptate.'

Incidentul a atras rapid atenția telespectatorilor, iar reacțiile nu au întârziat să apară pe rețelele sociale. Dacă unii au înțeles situația și au empatizat cu Anca Țurcașiu, alții au ironizat-o pentru sinceritate și vulnerabilitate.

„Este un moment stânjenitor, dar Anca a demonstrat că poate să treacă peste orice cu zâmbetul pe buze. Este un exemplu de curaj.', „Nu e doar o emisiune de divertisment, este o luptă cu tine însuți în cele mai grele condiții.',

Acest show ne oferă, pe lângă cunoașterea unor locuri și culturi exotice și ocazia de a cunoaște adevărata față a participanților! Este și cazul acestei „lady” pline de fițe și aere de superioritate! Se comportă josnic cu „prietena ei” și este răutăcioasa cu ceilalți concurenți! Nu m-aș fi gândit că în realitate este atât de rea! Am apreciat – o înainte de apariția în acest show!„, „Dacă ai incontinență stai acasă, nu semnalizezi într-o emisiune TV”, „Obosește cam mult ,nu suportă soarele,și mai este și fitoasa! Anca nu trebuia să vii în această cursă!!” sunt câteva dintre comentariile fanilor Asia Express de pe rețelele de socializare.

Citește și: Anca Țurcașiu confirmă noua relație și a postat primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată'

Citește și: Ce spune Anca Țurcașiu despre nepoata ei și de ce nu a reușit să petreacă timp cu ea: ‘Eu nu prea am fost bunică, doar s-a născut copilul și am plecat…’ Artista și Aurelian Temișan prezintă Festivalul Mamaia / EXCLUSIV

Anca Țurcașiu, surprinsă de duritatea competiției Asia Express

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au avut parte de provocări extreme în noul sezon de la Asia Express. Cele două mari actrițe ale țării noastre au vorbit despre experiența vieții lor și despre cât de greu, dar și frumos a fost pentru ele să participe la emisiunea de la Antena 1.

„Eu consider că sunt o femeie foarte puternică. Dar aici mi s-a făcut rău pentru prima oară în viața mea. Mi-am luat rucsacul în spate, erau 40 de grade, am urcat un deal și-am început să văd negru-n fața ochilor. Aseară ne-am rugat o oră pe ceas de niște oameni să ne primească să dormim la ei
acasă. Ne-au și verificat, crezând că suntem criminale sau hoațe’
, a povestit Anca Țurcașiu.

Și Andreea Samson a vorbit despre experiența Asia Express. Actrița a spus că fiecare zi de pe Drumul Zeilor este o nouă experiență pentru ea și se bucură de tot ce trăiește în această aventură.

„Nu cred că vom mai trăi așa ceva a doua oară-n viață. Fiecare zi aduce cu ea atât de multe surprize. E o provocare imensă, parcă suntem tot timpul într-un film de acțiune. Orice mi-am imaginat acasă – cât poate fi de frumos, dar și de solicitant – este de 100 de ori mai intens în realitate’, a precizat actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton