Anca Țurcașiu, prima reacție după ce s-a aflat că are un nou iubit: "Ce zi frumoasă!". Imaginile care arată cât este de fericită, la 54 de ani

 Dumba Gabriela
.

Anca Țurcașiu a avut o primă reacție după ce paparazzi au surprins-o pe litoral, în compania unui bărbat ce pare a fi noul ei iubit. În ultimii patru ani, de când a divorțat, după 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu a fost foarte discretă în ceea ce privește viața amoroasă. Prin urmare, aceasta este prima dată când artista confirmă că este într-o relație, chiar dacă oficial nu a făcut declarații în acest sens.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anca Țurcașiu s-a schimbat mult în ultimii patru ani, de când este o femeie liberă și chiar ea a declarat de mai multe ori că a învățat să se pună pe primul loc, după 22 de ani în care altele au fost prioritățile. Cântăreața este și concurentă Asia Express în noul sezon, iar în ceea ce privește felul în care arată, Anca Țurcașiu demonstrează clar că vârsta este doar o vârstă.

anca-turcasiu-1anca-turcasiu-1

Anca Țurcașiu, reacție după ce au apărut imaginile cu iubitul tinerel

În ultimii ani, Anca Țurcașiu s-a axat foarte mult pe carieră și a vorbit prea puțin despre viața personală, însă acum imaginile surprinse de paparazzi Cancan pe litoral sunt o bucurie pentru fanii ei. Deși nu a confirmat oficial noua relație, Anca Țurcașiu nu a contrazis informațiile apărute în presă, ba dimpotrivă.

După ce au apărut fotografii în care Anca Țurcașiu se afla la plajă, în compania unui bărbat ce pare a fi iubitul ei, artista a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din care se poate observa cât este de fericită, la cei 54 de ani împliniți în luna mai.

Pe fundalul uneia dintre fotografii, Anca Țurcașiu a adăugat melodia lui Smiley, „Wonderful Life', o piesă al cărei mesaj pare să reflecte perfect starea ei de spirit.

Versurile refrenului, care spun „Este o viață minunată, imprevizibilă / Fiecare zi pe care o trăim este un miracol / Trebuie să învățăm să trăim viața corect', par să fie un răspuns subtil la speculațiile din jurul vieții sale personale.

Într-o altă postare, Anca Țurcașiu a publicat două fotografii cu ea, zâmbind și din care se poate observa cât de bine arată, bronzată și cu o ținută sexy, de plajă. „Ce zi frumoasă!”, a scris artista în dreptul pozelor.

Citește și: Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți, în carieră: „Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească…'. Ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: „Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă'. Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

Cum are grijă de ea Anca Țurcașiu, la 54 de ani

Pe lângă un regim sănătos de viață pe care îl respectă cu sfințenie de ani buni, artista are niște principii de la care nu se abate și care o ajută să rămână sănătoasă.

Anca Țurcașiu a recunoscut că nu expune la soare în intervalul 9:00-17:00, atunci când soarele este cel mai puternic, iar razele UV pot avea efecte dăunătoare asupra sănătății pielii și că a învățat acest lucru de la dermatologii cu care s-a consultat. Anca Țurcașiu face asta indiferent de locul în care se află în vacanță.

„Am învățat un lucru foarte important de la specialiști, de la medicii dermatologi care spun că e bine să ieși la soare, să te vadă soarele doar atunci când umbra ta este mai mare decât corpul tău. Niciodată mai devreme de ora 17:00 și niciodată mai târziu de ora 09:00 nu stau la soare. Contează foarte mult să ai grijă de sănătatea ta.

Să vă arăt umbra. Ea este cam de 2 metri și ceva, în condițiile în care eu am doar un metru și 72. Încercați și voi să vă jucați cu asta pentru că o să vă ajute. O să vă ajute pentru sănătate’, a declarat Anca Țurcașiu, într-un video pe TikTok.

Artista a admis că a greșit în timpul căsătoriei că a pus pe primul loc fericirea altora și s-a neglijat pe ea.

„N-am avut grijă de mine, să știi… până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, e singurul meu regret. Că n-am avut grijă pentru că munceam îngrozitor de mult… veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună, că trebuie eu să le fac pe toate. Dar, de la momentul acela, vreau să-ți spun că viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt cred că 80% sunt altă persoană’, a mărturisit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton