Anca Țurcașiu trebuie să plătească 6 mii de euro taxa de timbru în procesul cu fostul soț, pentru împărțirea averii. A făcut o cerere de ajutor public, dar i-a fost respinsă

 Dumitrache Laura
.

Anca Țurcașiu trece prin momente grele după divorțul de fostul ei soț. Artista se află în plin proces cu George Cristian, fostul ei partener. Cântăreața l-a dat în judecată pentru a împărți averea din timpul mariajului. Deși a depus cererea de ajutor public judiciar pentru a nu plăti taxa de timbru, judecătorii i-au respins documentul. Astfel, Anca Țurcașiu trebuie să scoată din buzunar suma de 6.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a trecut printr-o perioadă dificilă. Artista a divorțat de fostul ei soț după mai bine de două decenii. Artista a anunțat în urmă cu trei ani că s-a despărțit de tatăl fiului ei, Cristian Georgescu. Acum, viața solistei s-a schimbat radical și își trăiește viața din plin.

anca turcasiu scumanca turcasiu scum

Anca Țurcașiu i-a intentat proces fostului soț pentru a împărți averea pe care au strâns-o în timpul căsniciei lor. Vedeta își vrea partea pentru tot ce a agonisit în toți acești ani, dar a avut parte de o surpriză neplăcută din partea judecătorilor. Aceștia i-au respins cererea de ajutor public judiciar și trebuie să plătească singură taxa de timbru.

Citește și: Anca Țurcașiu muncește toată vara. Susține concerte și predă cursuri pentru copii: 'Nu am fost în viața mea ahtiată după branduri, diamante și alte lucruri. Bogăția mare este în cu totul alte locuri'/ EXCLUSIV

Citește și:Florin Piersic Jr. a ironizat-o pe Anca Țurcașiu pe Instagram: „Eu am un astfel de tron la toaletă!”

Citește și:Nea Marin, detalii neștiute despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu: „Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept”

Citește și:Traian Spak și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Antonescu: 'El are pe cineva acolo. Ăsta a fost și motivul separării noastre definitive…'

Anca Țurcașiu trebuie să plătească 6 mii de euro taxa de timbru în procesul cu fostul soț, pentru împărțirea averii

Anca Țurcașiu a primit o lovitură grea din partea judecătorilor. După ce a divorțat de Cristian Georgescu, artista i-a intentat proces fostului soț pentru a împărți averea pe care au agonisit-o de-a lungul mariajului. Acum, celebra actriță își dorește să primească jumătate din avere. Pentru că este vorba despre o sumă mare, Anca Țurcașiu a depus o cerere de ajutor public judiciar, pentru a nu plăti taxa de timbru. Recent, judecătorii i-au respins cererea, iar artista a aflat că trebuie să scoată din buzunar suma de 6.000 de euro. Cererea artistei a fost respinsă de către magistrați, doarece a fost considerată nefondată.

„Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de petenta Turcașiu Anca Mihaela, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părăilor prin mijlocirea grefei instanței astăzi, 09.06.2023.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)', este decizia judecătorilor. Conform legii, beneficiarii ajutorului public judiciar sunt persoanele ale căror venituri medii nete lunare pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare depunerii cererii, sunt sub 300 de lei. În cazul persoanelor ale căror venituri se situează sub nivelul de 600 de lei, statul va acorda un ajutor financiar de 50%.

Anca Țurcașiu l-a dat în judecată pe fostul ei soț

Anca Țurcașiu l-a dat în judecată pe fostul ei soț pentru a-l obliga să finalizeze partajul bunurilor acumulate în timpul mariajului lor. Averea strânsă de-a lungul anilor este destul de mare, iar instanța îi cere vedetei să plătească o taxă de timbru în valoare de 6.000 de euro.

Artista a declarat că nu are situația financiară potrivită pentru a plăti această taxă. Anca Țurcașiu susține că nu are un venit constant. În iulie 2020, Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook că a divorțat de tatăl fiului ei. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului”.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton